Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiii

tu wszyscy piszą o zdradach!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość opopop
nie ma mowy, mamy wlasne topiki

Gość bo prawie wszyscy zdradzają
dla wielu zdrada jest czymś naturalnym ,jak oddychanie! :o

Gość a ja wam powiem cos...
zdrada chlopak (np ) jest z naiwną dziewczyna.... korzysta na tym i nabiera nowego doswiadcznia moze zdradzac tysiac razy dla wlasnych korzysci mysli wtedy tylko rozumem a kiedy bedzie chcial to wlączy swoje uczucia i wejdzie w prawdziwy zwiazek juz wiecie czemu zdradzaja:)?? to fajnie... :)

Gość kwiatka
tak bo jakby nas nie zdradzali i ły to byśmy tu nie siedziały i nie próbowały/li sie wyżalić tylko pisali smsiki do ukochanych. A ze jest jak jest i życie to nie zawsze bułka z masłem to sobie tu narzekamy.

Gość a ja wam powiem cos...
ludzie dziela sie na rozumnych i biorących wszystko na rozum a nie na serce ( ktorzy przy okazji na kims poprzez zdradzenie uczą sie i beda wiedzieli jak sie zachowac w przyszlosci) mniej rozumnych myslacych tylko sercem ( ktorzy wierzą w szczerą milosc i tak dalej i tak dalej... niebieskie migdaly zamglą itp) nie rozumnych tzn idiotow;) ( ktorzy albo kompletnie nie potrafia sobie radzic z rozstaniami, albo sa jebakami i ciupciaja po kątach nie zastanawiajac sie nad niczym ) to juz wiecie o co chodzi w tej zdradzie i teraz pomyslcie do ktorej grupy przykladowo nalezy wasz partner :) i same decydujcie co dalej co do tego pierwszego.. nie calkiem zla postawa:) bo grając i udając dobrze na tym wychodzą sami zauwazcie:)

Gość czarna krowa w zielone łaty
up

Gość gość
Mnie się zdaje że to jest jebutes glutes sraka w imię Babola 4 Je_bn_ietego