Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żegnaj moja ukochana

Żegnaj moja ukochana

Polecane posty

"Czy cię rozczarowałem lub porzuciłem? Czy powinienem czuć się winny czy pozwolić sędzią marszczyć brwi? Ponieważ zobaczyłem koniec zanim zaczęliśmy. Tak widziałem ciebie zaślepioną i wiedziałam, że wygrałem. Wiec wziąłem co moje poprzez wieczne prawo. Brałem twoją duszę w nocy. To mógłby by ć koniec lecz to nie zatrzymie się tutaj, Jestem dla ciebie, jeśli dbasz o to. Dotknęłaś mojego serca, dotknęłaś mojej duszy. Zmieniłaś moje Zycie, zmieniłaś moje cele. I miłość jest ślepa i wiem kiedy, Moje serce jest zaślepione przez ciebie. Całowałem twoje usta i podtrzymywałem twoją głowę. Dzieliłem twoje sny i dzieliłem twoje łóżko. Znam cię dobrze, znam twój zapach. Jestem uzależniony od ciebie. Żegnaj kochanko. Żegnaj przyjaciółko. Byłaś jedyna. Byłaś jedyna dla mnie. Jestem marzycielem lecz kiedy się budzę. Nie możesz złamać mojego ducha- to moje marzenia bierzesz. Kiedy będziesz szła dalej, pamiętaj mnie. Pamiętaj nas i jacy zwykliśmy być. Widziałem jak płakałaś, widziałem jak się uśmiechałaś. Obserwowałem cię śpiącą przez chwilę. Mógłbym być ojcem twojego dziecka. Mógłbym spędzić całe Zycie z tobą. Wiem czego się boisz i ty wiesz czego ja. Mieliśmy wątpliwości lecz teraz jest w porządku. Kocham cię, przysięgam, to prawda. I nie mogę żyć bez ciebie Żegnaj kochanko. Żegnaj przyjaciółko. Byłaś jedyna. Byłaś jedyna dla mnie. I ciągle trzymam cię za rękę w moim. W moim kiedy śpię. I skieruję moją duszę w czas, Kiedy klęczę na twych stopach. Żegnaj kochanko. Żegnaj przyjaciółko. Byłaś jedyna. Byłaś jedyna dla mnie. Jestem tak bardzo pusty " James Blunt - Goodbye my lover

Gość hmmmm.....
ojjaaaaa...ale to obraz Twojej duszy czy zwyczajnie przetlumaczyles (as ) tekst?

:( :( :(

;)

Gość do hmmmm....
popatrz na sam koniec ......chyba nie przeczytałaś/łeś do konca!!

Gość ostatni wers wiersza
i masz odpowiedz na pytanie : P

Gość ostatni wers
no dokładnie :D

Gość a ja Ci nie mówię żegnaj

Gość Madathim
W tłumaczenu są błędy... ale mniejsza z tym... Chciałabym wiedzieć, czy "Żegnaj moja ukochana" się podniósł, czy po tych paru latach jest szczęśliwy...

Gość tez bym chciala
to wiedzieć :) Uwielbiam, kocham tą piosenkę :( Jest moja...

Gość jestem wSioku
:D

Gość jestem wSioku
wnet sie porycze 😭

Gość nie płacz
:) hehehe :) A swoją droga piękna nutka :)

Gość Zegnaj moja ukochana
kuzwa tyle kasy musiałem dołożyć do pogrzebu alez teraz te imrezy drogie. a zegnaj , żegnaj , moja droga [ w pochówku]