Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy kochani

POWIEDZCIE MI, JAK ZNALEŹĆ NORMALNEGO FACETA??

Polecane posty

Gość zaraz sie zalamie
powiem tak Pomocy kochani heheh jestem wobec tego szczeciazem kilka mies temu wszedlem na chat bo mialem potrzebe z kimns pogadac. i OD RAZU praktycznie zagadalem sobie z dwiema fajnymi dziewczynami. fajnie nam sie gadalo normalne osoby. czy wiec tylko normalne kobiety siedza nba chacie ? ja tam nie wiem bo od tamtej pory nie wszedlem tam juz. :) ale fakt na chatach jesli wchodzi kobieta to ma pelno roznych propozycji. ja jeszcze jestem studentem wiec oczywiscie moje kontakty sa czestsze z ludzmi chocby na zajeciach. nie wiem dlaczego ludzie pracujacy juz nie moga znalezc tej odpowiedniej osoby. tez mnie to interesuje. interesuje mnie tez jak rozpoznac czy to TA osoba nawet kiedy sadzisz ze to ta sie moze okazac ZONK :P

Gość Elżbietka
Miło się Was czyta :) lat mam 20, ale już teraz dobrze widze, że łatwiej o przystojnego krętacza niż normalnego prawdomównego faceta! tylko skąd to się bierze?? może macie sprecyzowaną odpowiedź, bo mi od rozmyślania głowa boli już :)

Gość Pomocy kochani
no to jak Ty masz 20 lat i juz Cie boli głowa, to co ja mam powiedziec :) tak, kretaczy oczywiscie nie brak i roznego rodzaju cwaniaczkow co to sie az palą do łóżka. nie moge powiedziec,ze nie ma normalnych facetow, na pewno są, tylko GDZIE? hehe, z perłą tez tak jest, ze trzeba sie nielada potrudzic, zeby wyjąć z muszli. wiec dajcie mi namiary tylko a ja sie juz potrudze ;)

Gość zaraz sie zalamie
mam dac nr akademika :P hehhe tam sa moi normalni kumple :) ja tam bym sie raczej nie przejmowal tym bo po co sobie dodawac problemow w zyciu. co ma byc to bedzie :P

Gość Pomocy kochani
oj nie, namiarow do akademika nie dawaj, za kumpli dziekuje, az tak źle ze mną nie jest ;)

Gość Elżbietka
Ja też bym poprosiła o jakiś namiar, te "akademiki" byłby w sam raz, ale pewnie zadaleka do nich droga, bo ja z północy jestem :D

Gość zaraz sie zalamie
jesli z polnocy to za daleka hehe :) ale mi sie wierzyc nie chce ze u Was nie ma normalnych i wolnych facetow. jakos do mnie nie dociera. w takim razie zaczne sie martwic. a moze to tylko facetow jest deficyt... czy z kobietami tez jest podobnie :) narazie spotykam wolne ale sie okaze za pare lat ze musze sobie jakas malolate szykowac na partnerke :)

Gość Pomocy kochani
no na to wyjdzie :) w sumie, moja starsza o pare lat kolezanka wziela sobie za męża małolata i jest ok :) moze to jakis pomysł? hmm

Gość dżasti
do zaraz sie załamie-uwierz mi ,poznałam w swoim życiu mase ludzi,wielu różnych facetów,z wieloma się zpotykałam,ale-na dłuzsza metę z żadnym nie można było zbudować normalnego związku.zresztą ciągle sie z kims spotykam,ale chodzi o to że nie ma normalnych facetów których można traktowac chociaż troche poważnie....

Gość Elżbietka
no i sami widzicie:) zima nadchodzi a tu w moich stronach łatwiej o niedźwiedzia polarnego niż faceta hehe :) Pomocy kochani- mmoże to i jest metoda jakaś! lepiej wypróbować niż się później pukać w czoło z zapytaniem- czemu tego nie zrobiłam :) tyle, że w moim przypadku to przez najbliższe 10-15 lat nie ma racji bytu, bo jakbym za młoszymi miała oglądać to zamiast na zajęcia powinnam spędzać czas w piaskownicy :)

Gość zaraz sie zalamie
no wlasnie znow cos czego nie znosze na kafe. UOGOLNIANIE.... jesli znasz WSZYSTKICH facetow chocbty w polsce to Ci wierze ale jesli nie to nie masz podstaw do mowienie tego co mowisz :) zreszta sporo osob TAKZE czest kobiety sa malo dojrzalych dzis i ciezko jakis zwiazek budowac. to wina roznych czynnikow. kobiety tez w pewnym sensie sobie stworzyly pewien model faceta ktorego znow teraz nie chca. swoimi dzialaniami.

Gość dżasti
no może rzeczywiście trochę uogólniłam.ale patrzac nawet obiektywnie,nie biorąc pod uwage swoich doswiadczeń,to niewygląda to wszystko wesoło. masa jakiś kretaczy,ściemniaczy,ćpunów,karków i innych podobnych macho.a z tym że kobiety stworzyła taki model to masz częściowo rację-nie chciałyśmy zniewieściałych wrażliwców więc mamy pospolitych chamów

Gość dżasti
czasami jest też tak że po prostu spotyka sie niewłaściwych ludzi w niewłaściwych miejscach

Gość Pomocy kochani
i buraków, jak to mowią w moich stronach ;)

Gość dżasti
noooooooo buraków to jest sporo-taki mało myślący gatunek-aż ręce opadają

Gość zaraz sie zalamie
to jest zreszta jakis skomplikowany problem. nie jestem fachowcem ale sadze ze nastapilo zaburzenie jakies w odczuwaniu czy rozumieniu plci. bo przeciez te maski jak karki mach i pieski agresywne to jest MASKA czlowieka ktory jak czytalem ostatnio ma wysoki poziom leku i niski poziom bezpiecznestwa. zreszta to pokazuje ze tacy ludzie sa bardzo odwazni w grupie a samotni juz mniej. wiec to jest karykatura faceta. z drugiej strony tacy wlasnie wrazliwi nadmiernie jak kobiety prawie. zistanie takim normalnym facetem w dzisiejszym swiecie nie jest proste, BRAK WZORCOW. ojciec pije, nie ma go w domu a jesli jest to jak by go nie bylo --- i moim zdanie to jedenz glownych czynnikow ze nie mozecie znalezc faceta takiego jak podswiadomie chcecie ale gledze :P

Gość innerspace
Taa, a ja trafiam zawsze na takich, co to robią rewelacyjne wrażenie - ale po miesiącu, dwóch wyłaża z nich wady. I to nie byle jakie.. Ale oczywiście zawsze się nabieram, bo skąd mam wiedzieć, kiedy to naturalne zachowanie, a kiedy gra na potrzeby chwili? :(

Gość dżasti
co do masek to racja,ale co to daje że ja o tym wiem jeżeli ten facet tak czy inaczej przyjmuje przede mną taka pozę i nie ma w ogóle zamiaru tego zmienić. w ogóle to świat chyba zwariował.wszyscy boja się okazywać uczucia tak jakby myśleli że zostaną w ten sposób zdemaskowani i juz po nich-koniec z pewnością siebie i z obrazem człowieka "niezniszczalnego"

Gość dżasti
z czym mamy duzy problem-pojawiła się nowa nieuleczalna chyba choroba-zwie się samowystarczalnością-kobieta chce pokazac facetowi że potrafi poradzić sobie sama i odwrotnie

Gość zaraz sie zalamie
masz swieta racje dzasti... ale jak to naprawci tyo ja nie wiem :)

Gość dżasti
ja tez nie mam pojęcia jak to naprawić.chyba pozostaje nam tylko zostawić wszystko swojemu biegowi,może więcej ludzi zacznie się w końcu nad tym zastanawiać i coś sie wtedy w końcu zmieni.

Gość dżasti
hihi.pprzypomniało mi się jak kiedyś jednemu facetowi powiedziałam otwarcie że albo ma przestać grać albo sie juz wiecej nie zobaczymy,bo ja nie bedę w taki sposób rozmawiać.ale minęło dużo czasu zanim on to zrozumiał,a wtedy było juz za późno...

Gość zaraz sie zalamie
mysle ze tak. moze i jest jakas nadzieja. czego Tobie i sobie zycze :) milego wieczoru

Gość zaraz sie zalamie
na czym grac ?

Gość dżasti
serdeczne dzięki.tez Ci życze fajnego wieczoru w dobrym towarzystwie:-).mam nadzieję że jak ja dzisiaj wyjde z domku to też będzie przyjemna weekendowa atmosferka. wiem-trzeba rozprzestrzenic jakoś pozytywną,dobrą energię-nie ma nic lepszego na świecie niż optymistyczne nastawienie -jestem o tym przekonana

Gość zaraz sie zalamie
i znowu masz racje heheh :) wiec zycze Nam tego optymistycznego spojrzenia na swiat 🌻 paaaa :)

Gość dżasti
co do grania hihih-chodziło tylko o to że facet zwyczajnie zgrywał sie przede mną,a wiedziałam doskonale ze tak naprawdę jest zupełnie innny...

Gość dżasti
papa.po weekendzie możemy sie wymienić wrażeniami hihih

Gość zaraz sie zalamie
aha o takie granie chodzilo :P taaa. hehehe paaa:)

Gość minewra30
no a moze jest jakis wolny facet z Olsztyna??