Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHOORBKAA

CHYBA JESTEM CHORA.. CO ZROBIC BY SIE LEPIEJ POCZUC?

Polecane posty

Gość CHOORBKAA

Od tygodnia mam katar[taki lekki] ale juz od 3 dni mam klopoty ze snem ,boli mnie glowa jak sie schylam [jAkby zatoki],katar na poczatku byl taki lejacy sie, teraz czuje ,ze on jest ale ciezko m i go wydmuchac. robilam juz inhalacje wody z sola ale nadal jest nieciekawie, bola m nie k osci, oczy lzawia okropnie a co najgorsze -caly czas czuje jakby zapach papierochow jakby w nosie a wcale nie pale!!!!!! co mi radzicie bym poczula sie lepeiej ? tym bardaziej ze zbliza sie fatalny weekend:/ za rady wszelkie Bog Zaplac i dziekuje.

Gość czy ktos tez tak mial

Gość Taka tam
Krople echinacea za 18 zeta w aptece. Tylko zażyj więcej niż jest wskazane. Poprawa w ciągu 2 dni.

Gość dzxieki za pomoc.. moze jeszcz

Gość inne rady tez chetnie poslucha

Gość chorobkaaa.
nieastety:( rumu i Janka nie ma..:(

Wiem że to głupie ale mnie też męczyło chyba z tydzień podobne choróbsko, a że akurat było u mnie święto to wypiłam kilka solidnych kieliszków czerwonego wina. Zrobiło mi się tak gorąco że myślałam że mam gorączkę i poszłam do łóżka spać. Ale to nie była gorączka tylko to wino mi chyba uderzyło do głowy. Rano czułam się już dużo lepiej a 2 dni później choroba mi całkiem przeszła tak jakoś nagle. Nie umiem tego wytłumaczyć. Cały czas mam wrażenie że to przez to wino mi się polepszyło.

Gość ja natomiast
jak jestem chora to dostaje od mojego meza mieszanke - goraca herbata, cytryna, miod i wodka. Tak jak u mojej poprzedniczki, robie sie czerwona, i wlasciwie para mi uszami wychodzi, ale na drugi dzien niesamowita poprawa. Zdrowka zycze 🌻

Gość hihihi czyli na chorobe-
zdrowego kielicha z herbatka:P

Gość ja sobie podgrzewam
piwko, tak prawie na goraco, dodaje goździki, miód, cytrynke i sok malinowy. Wypijam kłade sie do wyra i rano zawsze jest lepiej. Albo tzw. miodzionkę - wódeczka z miodem i cytrynką. I jem czosnek na potęge, potem śmierdzę, ale naprawde bardzo to wszystko pomaga! Natura góra!

Gość ja w sumie tylko herbate z cyt
ale w zatokach dalej czuje ,ze mam katar,, no i dmucham i nic nie czuje...moze jest jakis psosob na to ,zeby to ,,zlecialo'' na dol [bo robie inhalacje ale to nic..]

W herbatki z cytryną to ja akurat nie wierzę, bo herbate z cytryną to ja piję na co dzień do sniadania i do kolacji, a choróbsko i tak się przyczepi w najmniej spodziewanym momencie

Gość ano ja tez vcodziennie pije ta
herbate z cytryna i .... szkoda gadac, ale i tak dlugo nie chorowalam [od wakacji ].

Gość termofor a najlepeiej
taka poducha elektryczna , otulic sie kocem czi sc wypoczac do lozka a najlepiej to przespac.

Gość no przeciez caly dzien spac ni