Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nadzieję

Dlugi weekend - mam nadzieję, że podczas niego zajdę w ciążę!!

Polecane posty

Gość mam nadzieję

Rodzice mojego ukochanego wyjeżdżają, więc mieszkanie będzie tylko dla nas, mam nadzieję, że w tych sprzyjających warunkach w końcu zajdę w ciążę:) to już nasz 4 cykl starań oby był szczęśliwy i owocny :P

Gość kaasiaa11
żeby odpowiedzialnie myslec o zrobieniu dziecka,mieszkanie powinno byc tylko dla Was....zawsze,czyli WASZE,a nie mieszkanie u rodziców.To troche szczeniackie:DPozdrawiam

Gość mam nadzieję
Wiesz nie każdy ma farta w życiu i zapewniony dobrobyt na samym starcie!! Do wszystkiego zamierzamy dojść smi drobnymi kroczkami, ale to nie oznacza, że mamy się wyrzekać własnego szczęścia i własnej rodziny!!

Gość hmmm..............
my tez naszego bobaska ''robilismy''w dlugi weekend:)1 listopada no i sie udło hihi:D

Gość A my
8 listopada strzelilismy sobie bliźniaki...dziewczynki. W lipcu skończyły 7 lat. Hej!

Gość mam nadzieję
No i po długim weekendzie :) owulacja wyatąpiła planowo czyli wczoraj, a więc teraz pozostaje tylko czekanie...nie wiem jak wytrzymam kolejne 2 tygodnie, ale jestem dobrej myśli :D

Gość mlodda
kurde, ch7yba wszystkie babki mają owulacje 1 listopada xDxd ja tez ^^^ ale ja nie mysle przeciez jeszcze o dzieckui najchetniej macice sprzedalabym na placu :D

Gość gość
Narobić dzieci i "jakoś to będzie". Bardzo odpowiedzialne.