Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

wieksza pupa! wazne

Polecane posty

Gość aga 86

zaczełąm brac koziaderke i zeby byly lepsze efekty chciala zaczac cwiczenia powiekszaja tyłek czy ktorejs sie to udało? w jak długim czasie

Gość co to jest koziaderka

Gość aga 86
Działanie: Preparat o działaniu ogólnie wzmacniającym organizm, może stanowić uzupełnienie diety w łatwo przyswajalne białko i tłuszcze roślinne. Wpływa korzystnie na przyrost masy mięśniowej, jako środek wzmacniający dla rekonwalescentów i sportowców. Sposób użycia: Stosować doustnie 2-4 kapsułek dziennie, popijając płynem. Składniki: Sproszkowane nasiona kozieradki, kapsułka żelatynowa. Informacje dodatkowe: Preparat zarejestrowany jako dietetyczny środek spożywczy. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

Gość Ciii
Własnie ja jestem młoda...wsumie można powiedziec nastolatka...i nie mam zbytnio odznaczających się bioder i w tej chwili przez skakanie na skakance mały tyłek...i chciałabym go jakoś powiększyc...skacze na skakance żeby wyszczuplić nogi...i faktycznie ...działa....ale sek w tym ze nie wiem gdzie podział sie mój tyłek nooo....wcześniej miałam większy...