Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missyeljot

slep internetowy??? jesli tak to...

Polecane posty

Gość missyeljot

to z czym??\ Allegro nie jest moim guru by tam łap-ac pomysły. Więc co? Towar musiałby być w cenach konkurencyjnych, z pierwszej ręki... Pomocy!! za pomysł przyjme do biznesu wspólnika:)

Gość piesludwiki
Biznes sinternetowy to także sprzedaż "rzeczy niematerialnych" (np usług lub informacji) lub wszelkiego rodzaju pośrednictwo (np w ramach programów partnerskich). P.S. Widzę, że się wciąż spotykamy na różnych tematach :P.

Gość piesludwiki
Ostatecznie możesz stworzyc nowe, konkurencyjne dla tego forum, na którym nie będą znikać tematy, moderacja będzie na poziomie i administrator będzie szybko reagował na uwagi i sugestie uzytkowników.

Gość moja propozycja jest taka
jesli nie masz dojścia do towaru (a mniemam, że nie masz skoro pytasz o rodzaj tego co miałabys tam sprzedawać) to nie warto otwierać takiego sklepu ponieważ nie będziesz miała konkurencyjnych cen - chociażby w porównaniu z allegro. tam jest bardzo tanio bo ludzie mają dojścia głównie do towarów z zagranicy. lepiej chyba sprzedawać usługi niż towary.

Gość missyeljot
pozdrowienia dla psaludwiki:) usługi powiadacie...cóż, niewiele potrafie jestem po psychologii, czasem prowadze porady dot wyboru zawodu,ale to nie jest strzał w 10:(

Gość missyeljot
a zielarnia i9nternetowa?Przede wszystkim chińskie leki i parafarmjaceutyki, tylko skąd je brać...

Gość piesludwiki
O.K. Podrzucę jeszcze jeden pomysł: Powoli zbliżają się Święta czyli czas wielkich zakupów (także w internecie). Możesz stworzyć serwis porównujący oferty i wybierający cenowo najkorzystniejsze (wiem, są już takie serwisy, ale może to twój okaże się naj lepszy).

Gość missyeljot
sorry,qale jetsem ciemna jak tabaka ... co ja z tego moge mieć? takie serwisy sa przeciez bezpłatne... myslisz o reklamodwcach??

Gość piesludwiki
missyeljot ---> napisz do mnie : piesludwiki@wp.pl

jesteś psychologiem powiadasz?? to nic prostszego jak otworzyć porady psychologiczne on-line. robię teraz komuś krecią robotę bo mam wśród bliskich kogoś kto coś takiego prowadzi i to bardzxo dobrze prosperuje.

Gość missyeljot
propozycjo... klijknij na mój mail ...prosze....

Gość piesludwiki
No właśnie. Masz już odpowiedź. A przy okazji np na stronie np pośrednictwo przy sprzedaży publikacji z zakresu psychologii (książki, miesięczniki) , albo reklama poradni psychologicznych itp.

Gość missyeljot
piesludwiki,napisałam maila przeczytaj proszę

no napisałam.

Gość Maverick1
raz dwatrzy próba niku