Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 789456

wielkosc plodu

Polecane posty

Gość 789456

bylam na usg moj pecherzyk ma 6,7 mm ktory to tydzien???

Gość ulijanka
kolejna idiotka dabilka kretynka ,,,,,nojuz inaczej nie mozna tego nazwac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyno !!prostaczko jedna!!!!!!!!!!!!! a czemu lekarza nie spytalas tylkotu pytasz na forummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? uciekaj stad ale to juz???????????????/ matko , skad takie sie biora????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

oczywiscie moglabym ci odpowiedziec ale z prostej przyczyny tego nie zrobie : przeciez wrocilas z wizyty u ginaa ,prawda? to dlaczego jego nie spytalas,i pytasz tu na forum>? mam dosc takich lasek,jak boga kocham,,,:(:(:(

Gość 789456
wlasnie gin mi powiedzial ze to 5 tydzien ale mi sie nie zgadza dlatego chce sie upewnic czy takim problemem jest jak bysie powiedzialy i prosze nie wyzywac od kretynek po co wchodzisz i piszesz takie rzeczy

Gość 789456
monia 25 badz tak uprzejma i mi powiedz jesli wiesz bede wdzieczna

Gość kukuryku
http://hrynek.republika.pl/czlowiek/big/w7a.jpg tak wyglada twoje dziecko ,lekarz dobrze ci powiedzial 5 - 6 tydzien ,a uwazasz ze lepiej znaja sie tu ludzie od lekarza? troche dziwne pytanie zadajesz, a co do pecherzyka to nie ma reguly moze to byc orientacyjne ,ale nie pytaj juz tu niemadrze,okey?

Gość elkaa
mój dzidzi w 6 tygodniu miał 6,7 mm

Gość 789456
ella czyli w 6 tyg twoja wielkosc plodu byla 6,7 tak???

Gość 789456
monika 25 ale tam nie ma wielkosci

Gość 789456
dziekuje monia 25 i reszta