Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabeł

KTOS DO POGADANIA

Polecane posty

Gość diabeł

moze jest gdzies jakas 23 lata ktora nie ma z kim pogadac nawet moz enie byc 23 latka bo wiek nie wazny. sracilam wszystkie znajomosci ,odsunelam ludzi od siebie ...troche przez chlopaka myslalam z emzoe bedzie dobrze, ze sobie sami wystarczymy ale to nie prawda bo facet nie zawsze moze byc przyjacielem i nie zastapi przyjaciolki. Zaczyna mi przeszkadzac ta samotnosc, przyjaznie buduje sie w szkole, w liceum a potem to chyba ciezko i ja wlasnie mam tak ciezko... bo na studiach to juz kazdy ma swoje zycie...

Gość Beatrix
mam dzieci,cudownego meza,ale nie mam przyjaciolki.jestem bardzo samotna.maz pracuje od rana do nocy ,a moja przyjaciolka no wlasnie od miesiaca jej nie mam i bardzo za nia tesknie.

witam jestem w podobnej sytuacji tez znajomi poszli zex i dobrze hihihi ale tez mi brakuje jakies duszyczki zeby pojsc pogadac czy napic sie piwka w knajpie mam znajomych z liceum jeszcze ale widujemy sie sporadyczni a przyjaciela dobrze miec. ze studiami sie zgadzam ten sam problem pozdrawiam

Gość Ewela84
Czesc ja mam prawie 23 latka i tez czuje sie bardzo samotna zerwalismy z chłopakiem w grudniu i brakuje mi bliskiej osoby. Mam paru znajomych (trudno ich nazwac przyjaciółmi bo od pewnego czasu sprawiaja mi tylko zawody) mam jednego przyjaciela takiego kumpla naprawde od serduszka traktuje go jak brata.Tylko on ostatnio tez ma problemy i nie wiele czasu spedzamy na rozmowach (dzieli nas równiez odległosc )A mi brakuje kogos z kim mogłabym pogadac i wyzalic sie :((

Gość wysportowany chłopak
kupcie sobie rowery i ruszcie dupę sprzed kompa :) ze zgrabna sylwetką szybciej ktos was zauważy :classic_cool:

Gość Ewela84
"Wysportowany" a jesli ktos potrzebuje tylko i wyłacznie pogadac z kims to co wtedy?? Nie potrzebna mu wtedy sylwetka odpowiednia. Ja nie mam wg mnie odpowiedniej sylwetki bo mam 170 cm i waze 65 kg ale mam duzo znajomych i jednego prawdziwego przyjaciela-mi to w zupełnosci wystarcza. Ale czasem potrzebuje pogadac z kims kto by był neutralny w stosunku do mojej osoby i moich spraw.

Heyka wszystkim! Jestem z Warszawy i też bym chętnie poznała nowych przyjaciół!!! :-D

...lena Ty tez tu jestes ? mezczyzni pracuja,albo znikaja z naszego zycia a my zostajemy same albo samotne

noooooooooo..........niestety ......!!! :-( Pozdrowionka dla wszystkich samotnych!!! 😘

Gość Ewela84
OOOOO widze ze coraz wiecej osóbek sie oddzywa :) Fajnie ;* Pozdro dla wszystkich

Gość Ewela84
Jakos nie moge sie z nikim zgadac o której mniej wiecej siedzicie na necie?? Bo bym sobie z wami pogadała :) ja róznie siedze w zaleznosci jak pracuje ale najczesciej jestem tak po 20. Buziaczki

Heyka!!! :-D [kwiat Ewela84...ja niestety nie mogłam wczoraj tu wpaść, bo miałam gości...ale się poprawię! Pozdrawiam 😘

Heyka!!! :-D 🌻 Ewela84...ja niestety nie mogłam wczoraj tu wpaść, bo miałam gości...ale się poprawię! Pozdrawiam 😘

Gość heheoihdnc
hej wszystkim :) ja tez sie zglaszam ,jest ktos ze slaska?

Heyka 🌻hehe...!:-D Miło Cię poznać...ja jestem z Wawy...! Pozdrawiam! 😘

Gość Ewela84
CZesc fajnie ze jestescie :) :* ja jestem z okolic Tarnowa. A dzis to chyba zadko bede tu pisac bo mam remont w domu i zmusili mnie do sprzatania.A mi sie tak niechce-wkoncu człowiek wzioł sobie urlop dla odpoczynku a nie do tyrania w domku ale cóz zrobic zycie jest brutalne :P ;P

Gość Ewela84
Szkoda ze Was nie ma :( Buziaczki

Gość monalisa23.
witam... akurat dzisiaj tez mam ochote z kims pogadac..czuje sie okropnie samotna... Taka jakby nawet niewidzialna...

Gość susel
witam jak cheetnie pogadam:)

Gość susel
co sie stalo monaliza:(

Gość susel
nikt tutuj nie odp

Czesc widzę ze w koncu ktoś zaczął pisać znowu na forum :) Ciesze sie z tego powodu mam nadzieje ze sobie pogadamy :P Buziaczki ;*;*;* dla Was

Gość mloda31
ja tez czuje sie samotnie niemam nikogo kto mnie wyslucha