Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona...

Jak zerwac znajomosc z gangsterem ,,sterydem??

Polecane posty

Gość zrozpaczona...
Wielkie dzieki dziewczyny za rade jestem bardzo wdzieczna!!!! Ale nie zrobilabym tego z czosnkiem bo spalilabym sie chyba ze wstydu przed sama soba :P

Gość zrozpaczona...
do podobne przezycia-----> jak udalo Ci sie zerwac znajomosc z takim typkiem???

Gość podobne przezycia
w moim przypadku to byl calkowity fart.... bo poszedl siedziec :) ale sporo mnie nauczyl o takich ludziach....napisz mi o nim troszke wiecej.... nie wiem ile ma lat, i takie tam

Gość podobne przezycia
a no i najwazniejsza sprawa jaki on ma do ciebie stosunek..... :)

Gość zrozpaczona...
Otoz ma 27 czy 28 lat, od 18 roku zycia stal na bramce, teraz mowi ze zajal sie ,,wlasnym interesem" :) czyli characze u spokojniejszych chlopcow (ktorzy maja komisy komorek) i takie tam. Wiem tez ze z 2,3 lata temu siedzial za pobicia.

Gość zrozpaczona...
Wiesz on na razie jest bardzo mily, mowi ze bardzo mu sie podobam ze wyrozniam sie z tlumu dlatego sie ze mna zapoznal, bo wiesz sterydziki lubia miec ,,blondyny na wypasie Bmw". Mowi ze lubie takie laski co dbaja o figure i takie tam... Kurcze co ja mam zrobic

Gość zrozpaczona...
Umowilam sie z nim na dzis. Co mam mu powiedziec aby zniechecic go do siebie???

Gość kolo094358435
powiedz mu że jesteś facetem

Gość zrozpaczona...
Chyba raczej to nie przejdzie heh :(

Gość podobne przezycia
sprobuj mu pokazac ze jestes niezalezna i nie dasz sie zakrecic.... faceci lubia miec panny na wlasnosc.... nie wiem moze zrob z siebie idiotke :) skoro nie zalezy Ci na nim ani troche...... czy ja dobrze zrozumialam ze ona ma bmw?????

Gość zrozpaczona...
No tak ma bmw, z reszta jak kazdy sterydzik przeciez to taki cyniarski samochod heh:) z reszta nie wazne, i wcale mi na nim nie zalezy wercz przeciwnie boje sie takich znajomosci, zwiazku...

Gość przed spotkaniem z nim najedz
się czosnku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość albo powiedz mu
(jak zproponuje Ci żebyś została jego dziewczyną)że masz chłopaka!Nawet jak nie masz,to powiedz,że chwilowo wyjechał np za granice ale nadal masz chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zrozpaczona...
i jest problem juz mu powiedzialam ze nie mam :( z reszta moja kumpela tez mu pewnie powiedziala ze nie mam bo przez nia sie ze mna zapoznal :(

Gość powiedz mu ze teraz nie masz
czasu ani ochoty na randki i spotkania z facetami bo jesteś pochłonięta pracą,nauką itp.Możesz mu tez powiedzieć,ze po ostatnim związku masz dość facetó i narazie chcesz być sama

Gość Awans
Masz tony gówna w majtkach ze strachu

Gość zrozpaczona...
no tak moge to powiedziec awans--> jakie tony o co Ci chodzi??

Gość rece mi opadaja
kobieto przeciez Ty jestes skandalicznie glupia!

Gość zrozpaczona...
Ponoc nie glupia ale ma cholerne problemy... :( co ja mam zrobic??

Gość zrozpaczona...
Dlaczego od razu ktos uwaza ze jestyem glupia??? Dlatego ze znalazlam sie w zlym miejscu o zlej porze??? Nie moja wina ze spodobalam mu sie.... wczoraj tez sie umowilismy, ja po prostu nie wiem jak mam mu odmowic spotkania, boje sie. Na razie ogolnie nie jest zle, jest mily, spokojny....oczywisice do czasu ;/ teraz ,,czekam" az znow zadzwoni w tygodniu......i bede czekac, kiedy w koncu mu sie znudze...... zobaczymy ile :(

Gość pieknaicoztego
a nie mzoesz wyjechać?

Gość pieknaicoztego
albo powiedzieć, że jesteś w kimś innym zakochana? Ze chcialas zapomniec ale nadal go kochasz.

Gość zrozpaczona...
No co TY. Nie mialabym odwagi on i jego ,,kumple" , oni decyduja kiedy znajomosc mozna uznac za zakonczona, boje sie nawet nie zgodzic z nim w czyms..... gdyz slyszalam jak mial kiedys laske, ktora nie chciala juz z nim byc, powiedziala ze juz go nie kocha, uwierzcie mi albo nie ze przywiazal ja do kaloryfera na 3 dni, po czym spytal czy juz mnie kochasz..... mozna sie domyslic co dziewczyna mu odpowiedziala.

Gość pieknaicoztego
to zrób z siebie wariatkę - powiedz,z e bierzesz leki na depresję Fluoxetynę i takie tam. W googlach przeczytasz wszystko, tylko dowiedz się jak wygląda pudeleczko, tabletki sa male o sr.0,5cm płaskie biale

musisz wyczuć czy ten ten \"steryd\" jest inteligentny czy nie. w pierwszym przypadku powiedz mu od razu że się pomyliłaś i nie możesz z nim być, że ejsteś z innego świata i zbyt wiele was różni, czyli prawdę. w drugim (pustak) powiedz mu że nie podoba Ci się jego samochód. dlaczego czujesz się jakoś z nim związana, przespałaś się z nim, obiecałaś mu coś???

Gość zrozpaczona...
Wlasnie facet jest inteligentny, co mnie zdziwilo bo zawsze mialam inne zdanie o ,,sterydach".

Gość zrozpaczona...
Wlasnie wczoraj mu mowilam ze jestm wrazliwa, uczuciowa osoba, ze pochodzimy z calkiem innego swiata itd :P nie spalam z nim, wczoraj strasznie nalegal i powiedzial ze ,,wiesz ze gdyby chcial to zrobilby to nie patrzac czy chce czy nie,, ale udalo mi sie.

Gość pieknaicoztego
gorzej, jesli on sie naprawde w Tobie zakocha. A nie mozesz mu powiedzieć,że się go boisz? Może on ma ludzkie uczucia?