Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona...

Jak zerwac znajomosc z gangsterem ,,sterydem??

Polecane posty

Gość Marek 23
Skąd na tej stronie tylu moralistów i kaznodziejów od siedmiu boleści? Kto dał Wam prawo do oceniania kogokolwiek a w szczególności autorek tych postów? To nie jest stronka ojca Rydzyka ani jakiegoś kółka różańcowego. Tu piszą ludzie o swoich przeżyciach, fascynacjach a także o fantazjach związanych z tematem tej strony, czyli z seksem. Jeżeli Was to razi, to znaczy, że jesteście tu intruzami albo hipokrytami. Oceniajcie styl i treść postów a nie ich autorek.

Gość pieknaicoztego
ty Marek23 pisz na temat

Gość zrozpaczona...
w sumie to moglabym powiedziec ze sie go boje a nawet o tym myslalam, mam nadzieje ze sie nie zakocha,

Gość Zrozpaczona ale ty pusta jeste
Az mi cie zal bo gdybys nie chciala tobys sie z nim juz nie spotkala i gdyby zadzwonil i poprosil cie o spotkanie tobys powiedziala ze nie mozesz bo zakuwasz itp. Na wszystko jest sposob. Gdybys mu to powiedziala w delikatny ale zdecydowany sposob to na pewno nic zlego by ci nie zrobil. Wiem cos o tym bo kiedys spotykalam sie z facetem ktory byl gansterem mial siec burdeli itp ale to niewazne teraz siedzi w pace. zauroczyl mnie jak bylam mlodziutkla dziewczyna mialam zaledwie 17 lat wszystko bylo ok do czasu kiedy sie mu nie sprzeciwilam!!!! Gdybym na poczatku odmowila tej znajomosci w bardzo grzeczny sposob toby na pewno nic mi nie zrobil ale kazdy uczy sie na bledach.

Gość zrozpaczona...
Spoko ale nie musisz od razu wyzywac ja Cie nie obrazam, w takim razie Ty tez nie jestes lepsza skoro sama bylas w takim zwiazku, ja stworzylam ten topik z prosba do ludzi, aby jakos w tym doradzili a nie wyzywali. Ja sie nie prosilam o spotykanie i zapoznanie z nim, ale on stosuje takie metody ze nie mam jak sie wykrecic, myslisz ze jakby bylo mi latwo zalilabym sie tu.....???

Gość Zrozpaczona ale ty pusta jeste
Przeciez pisze ze jak cie bedzie namawial na kolejne spotkania to jak odmowisz mu grzecznie raz drugi trzeci to da sobie spokoj. Tylko ze musisz to zrobic w sposob grzeczny zeby go nie urazic np ze jestes chora, ze zle sie czujesz, ze masz pilny wyjazd, ze duzo pracy, nauki itp Moglby cos ci zrobic gdybys mu powiedziala ze nie masz ochoty na znajomosc z nim ale jak wymyslisz powody ktore podalam powyzej to nic ci nie zrobic. Zyjemy w 21wieku a nie jakims harlemie

Gość Ale to tak jak z tą kurą
i kogutem. Kogut myśli - jebnę nie jebnę - ale się przebiegnę, na to kura, a zrobie jeszcze ze dwa kółka bo pomyśli że kurwa jestem. i zaraz później, tylko czy aby nie za szybko biegam?

Gość ladny psychol
musi byc z tego kolesia, wspolczuje Ci dziewczyno :( mam nadzieje ze jednak sie wszystko ulozy. pozdrawiam

Gość podobne przezycia
no i iwdzialas sie z ni9m wczoraj?????

Gość zrozpaczona...
Tak widzialam sie...niestety. Niby na razie wszystko ok. ale zawsze tak przeciez nie bedzie, wszystko opisalam dzis wyzej.

Gość lolinka
Skoro zainteresował sie Tobą taki gosć, to musisz być bardzo w jego typie, czyli efektowną dziewczyną. Przestaniesz taka być, przestanie chcieć sie z Tobą pokazywać, bo się będzie wstydził. Wygląd skromnej myszki byłby wskazany:). Strój skromniutki, włoski "tak sobie" spięte czy ułożone, buciki jakieś niekobiece, plecaczek szkolny zamiast torebki, krótkie paznokcie... Druga opcja: kobiety ubranej wyzywająco aż za bardzo i niegustowne, przesadnej też się będzie wstydził... No i oczywiście mów często, że szukasz męża i chcesz mieć trójkę dzieci.

Gość Zniesmaczony G.
Ja znam tego gangstera, to Jarosław Psikuta z Chłopaki nie płaczą, a zrozpaczona już nie chce sie z nim zadawać, bo powiedział jej, że nazywa się Keler....

Gość zrozpaczona...
lolinka---> wiesz z tym mezem i dziecmi moze byc dobry sposob :) tylko ze ja wczesniej mowilam ze na razie studiuje, chce najpierw skonczyc studia, pozniej ulozyc zycie..... moze sprobuje :)

Gość podobne przezycia
zrozpaczona ----------> na twoim miejscu nie ryzykowalabym z mezem i dziecmi albo tym ze masz faceta... wiem po sobie... nie mam pojecia skad ani jak ale moj wiedzial o mnie wszystko co chcial.... napisz mi moze na czy mstanelo to spotaknie...... muysisz w jakkis sposob zmiejszyc to co mu sie w tobie podoba :) wiem ze to nie jest ani latwe ani przyjemne...... :)

Gość przestań o siebie dbać
ubierz się na natyępne spotkanie w workowate ciuchy, mów to czego nie chciałby usłyszec, zmiany wprowadzaj subtelnie, ale systematycznie

Gość do autorki topiku
i jak?zerwałąs znajmość z tym typem?

Gość i co u Ciebie zrozpaczona

Gość no i jak
zerwałaś z tym kolesiem?

Gość zrozpaczona...
jestesmy para :( wpierdolil mi dwa razy i juz mi saie odechcialo go nie kochac :( przerywam z nim zycie :-o

Gość a niech cie
zajebie,zgwałci i wyrzuci twoje scierwo w lesie

Gość Marek 23
o tak niech jeszcze mnie zgwałci,uwielbiam być dymany przez jakiegos wielkiego steryda,a pozniej obciągac mu z połykiem,oczywiscie nie macie prawa mnie oceniać,musicie byc poprawni politycznie