Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALMAKOTA

kiedy do gina zeby...WAZNE!!!!

Polecane posty

Gość ALMAKOTA

powiedzial na 100% ze jest to ciaza??? ktory tydzien jest w stanie wykryc???? porsze o odpowiedz.... spoznia mi sie okres juz tydzien i nie wiem czy mi powie tak wczesnie ze to ciaza..;/

Gość _Acha_
według mnie teraz powinnas zrobic test ciazowy ktory ciaze potwierdzi lub wykluczy.A do lekarza wybierz sie za dwa tygodnie chyba ze udasz sie na wynik krwi gdzie zmierza ci poziom hcg we krwi mowiacy o ciazy. zrob test pozdrawaim🌻

Gość ALMAKOTA
zapomnialam dodac ze zrobilam juz 2 testy wyszly negatywnie..isc czy czekac doo kiedy???? gdzie zrobic te testy na mmocz ???? pomoz!!!

Gość _Acha_
hmmm....zrobiłas 2 testy i negatyw,wiec raczej to nie ciaza . A zawsze masz regularnie?bierzesz tabletki czy inna forma antykoncepcji?a moze przeziebiłas sie hmmm?lub stresowałas....spokojnie na moj gust okres przyjdzie ginekolog mozestwierdzic ciaze 2tyg.najwczesniej na podstawie opuchnmietej macicy..... bedzie oki 🌻

Gość ALMAKOTA
nie biore tabletek ale bralam antybiotyki bo mialam podejrzenia zapalenia opon mozgowych +jeszcze stres wynikajacy z wypadku mojego faceta(bardzo to przezywam:(.... no i zawsze mialam co 28 dni a od 4 miesiecy co 21 teraz juz sie pogubilam i zrobilam test w 21 dniu i 18 dniu w tej chwili jest 30 dien i nic:(.......jak myslisz ciaza????

wiesz powinnas zrobić test w dniu spodziewanej miesiaczki--->wczesniej jest to porostu bezsensu .....mie wykrywa tester wiec chyba zbyt wczesnie zrobiłas testy....a jednak antybiotyki , stres / współczuje mam nadzieje że wszystko bedzie ok /mogły przesunac okres....Zrób jutro test bo tamte raczej nie sa wiarygodne zbyt wczesnie....i napisz co i jak......3maj siemocno 🌻

Gość ulalalaaa
Lekarz dopiero w polku tygodniach od zapłodnienia podczas zwykłego badania wykryje ciąze.

Gość ALMAKOTA
odpwoedz do ACHA: ZROBILAM TESTY W DNIACH SPODZIEWANEJ MIESIACZKI W 21 I 28 DNIU DLATEGO ZE ZAWSZE MILAM ALBO CO 21 ALBO CO 28..NIE MAM MIESIACZKI I STERS MAXYMALNY!!!! PODOBNO PO POSTINORZE MAJAC KRAWIENIE CYKL SIE ROZREGULOWYWUJE I NOWY CYKL LICZY SIE OD OSTATNIEGO DNIA KRWAWIENIA PO WZIECIU POSTINORU,,JESLI W TO WIERZYC TO POWINNAM DOSTAN OKRES 5 LISTOPADA...POMOCY!!!!!

ALAMAKOTA--->w takim razie spokojnie spokojnie i jeszcze raz spokojnie :) Skoro spodziewasz sie miesiaczki to rozlużnij sie i cały czas myśl o jej przyjsciu jako pewniaku,uwierz mi ze stres jest złym doradca a ztego co opisujesz na mój gust na 100 % nie jestes w ciazy.Moja rada ? : Rozluznij sie i nie mysl obsesyjnie o okresie w tedy na bank przyjdzie w terminie...a stres...jeszcze bardziej 2 przesunie....spokojnie.....Aaa i jeszcze jedno w ciąże nie zachodzi sie znowu tak łatwo,musi być odpowiedni dzien,odpowiednie środowisko kilka czynników ma na to wpływ..... Nie jestes w ciazy.....poczekajmy do 5.11 no góra do 8.11 napewno juz bedziesz narzekac na ból brzusia :) Jak nie pójdziesz do ginka :) bedzie dobrze tylko wiecej luzu , obiecujesz? pozdrawiam 👄 🌻

Gość lekarz wykrywa ciąze juz
w 3 tyg,mi wykrył w 3 tygodniu (-+)6dni

Gość ALMAKOTA
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:) JESTES KOCHANA,.....postaram sie wyluzowac a;e trudne to jest:/........obiecuje ze bede sie starac sie wyluzowac...NAPRAWDE STRE AZ TAK MOZE ZDZIALAC WIELE??????????????? WIEDZIALAM ZE SA TAKIE PRZYPADKI ALE POKI TO CIEBIE NIE DOTYCZY TO WIESZ... CZEKAM DO 5 bede cie informowac...dziekuje za wszystko.....:)

Nie masz za co dziekowac :) Naprawde stres jest paskudnym doradcą i może wile pokrzyżować.Wszystko bedzie oki :) :) :) Jak cie dopadnie chanra to pisz pomogę Ci bede tu zagladac :) [kwiat}Pozdrawiam

Gość ALMAKOTA
DZIEKI...MAM NADZIEJE ZE OKRES NADEJDZIE.....PODTRZYMALAS MNIE NA DUCHU ALE NIE BEDE CI ZAWRACAC GLOWY ZBYT DLUGO BO MOJ FACET PRZYJEZDZA DO MNIE!!!!!(jestem w zwiazku na odleglosc).........w srode juz bede happy!!!!! moze dobry humor przyczyni sie do przyjscia okresu????? :* wielka buska!!:)

dzisiaj 5 11 czemu sie nie odzywasz ? mam nadzieje ze @ przyszedł :)