Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika1981

kogowypryszczyłopo tabletkach antykoncepcyjnych????

Polecane posty

Gość monika1981

hmmmm bo owszem mialam tam kiedyś jakies mini wypryski, ale odkąd biore Regulon...to mnie wypryszczyło na maxa:(((( help!!!!!!!!

Gość markotka
to zapewne masz żle dobrane tabletki

Gość gosiak00
Idz do lekaRZA I POWIEDZ JAKI MASZ PROBLEM. tABLETKI POWINNY POMAGAC A NIE SZKODZIC TWOJEJ CERZE. KONIECZNIE ZMIEN TABLETKI!!

Gość juz nie wiem jak to jest
Biore Yasmin a raczej bralam do wczoraj Mam teraz straszne krosty i ciekawe po czym? Juz skonczylam z tymi tabletkami ale niestety nie dzialaja na kazda kobiete rewelacyjnie

Gość Ewelina W.
No ja miałam straszne problemy z cerą i dostałam na to Regulon. I naprawdę mi pomógł. Jest o wiele lepiej.

Gość aga zet
No ja też dostałam regulon i cera w porządku. Ja akurat dostałam regulon na wyregulowanie okresu, a przy okazji buzia ładniejsza :) pozdrawiam serdecznie

Gość Julitta_
Mnie nie wypryszczyło:) wręcz odwrotnie. Buzia jak u niemowlaka.

Gość liberty
Słyszałam i czytałam, że najlepszy na cerę jeśli chodzi o tabletki anty jest REGULON. Jakie macie doświadczenia? Pomaga od razu czy po jakim czasie używania?

Gość Caroline*
Njalepsze doświadczenia mam z Regulonem jesli chodzi o leczenie trądziku. po innych tabletkach takich efektów nie było.

Gość Casssandra
Muszę się z wami zgodzić, bo po Regulonie rzeczywiście mam ładną cerę. Pryszcze pojwiają sie naprawdę sporadycznie, a jeśli już to są powierzchowne i szybko znikają. Ostatnio nawet moja kosmetyczka powiedziała, że z moją cerą lepiej.

Gość Pailjka
Ja też byłam zadowolona z Regulonu.Brałam go kilka lat. Chciałam się pozbyć pryszczy, zaskórników i takiej świecącej cery. W liceum i na początku studiów nawet miałam coś takiego, ze wstydziłam się wychodzić z domu. No i później zaczęłam brać Regulon, który niedawno odstawiłam. chce dzidzię :) W każdym razie trądzik nie wrócił!