Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 tygodnie na miłosc

PROSZĘ, ZAJRZYJCIE TUTAJ- CO O TYM MYŚLICIE????

Polecane posty

ostatnio siedziałam przed komputerem mojego faceta i jakos tak wyszło że zajrzałam w jego grafiki (w iem ze sie tego nie robi, teraz żałuje...). zaskoczyły mnie nagie zdjecia dziewczyn ( tak, dziewczyn, nie kobiet) z dużymi biustami, okragłymi posladkami i buziami jak z filmów animowanych manga... tych fotek było całe mnóstwo! zrobiło mi sie jakos dziwnie bo ja raczej nie przypominam wygladem tych co miał w swoim komputerze.mam 26 lat, nie próbuje sie stylizowac na nastolatkę, mam raczej mały biust( rozmiar B), z twarzy nie przypominam tych laleczek...poza tym nie mam takiej drobnej figurki.... zapytałam go delikatnie o fotki ale powiedział ze to było dawno temu i zupełnie zapomniał że je miał...jakos mu w to nie uwierzyłam. kiedy mnie teraz dotyka czuje sie skrępowana, wydaje mi sie że porównuje moje ciało z tymi z komputerea:-( skądinąd dowiedziałam sie kilka dni temu że takie włsnie dziewczyny sa "bardzo w jego typie"- wygadał sie w żartach jego kolega.... co o tym mam sądzic? po co ten facet jest ze mna jak mu sie nie podobam?

to nie tak, że mu się nie podobasz. Faceci może i myslą o takich babkach, ale swoje kobiety kochają jak najbardziej i najmocniej, a w lalach w stylu Pameli się nie zakochują. Bądź spokojna. pozdrawiam :)

Mam ponad 20 lat i nie oglądam gołych babek w gazetach i w internecie. To dobre dla zwykłych seksistów

Black velvet>> jestes kobieta czy mezczyzna?

powiedział ze nie podobasz mu sie? raczej nie, wiec nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma... :) moj pan jak idzie ulica potrafi powiedziec ze polowa kobieta na ulicy jest piekna :) a wiem ze kocha tylko mnie... rownie dobrze ja ide gdzies i zwracam uwage na to jak ktos wyglada, ze jest przystojny itd a to wcale nic nie znaczy... mezczyzni sa wzrokowcami i nie ma sensu z tym wlaczyc. Ja mam bardzo ladna figure, jestem szczupla, ponoc ladna, tez mam maly biust, moj pan lubi wiekszy i co??? :) Jest ze mna bo kocha mnie za to jaka jestem a nie jak wygladam ( tak mi sie wygale ;)) swoja droga ciekawe jakbym wazyla z 60 kg... zapytam sie go :]

Awans>> czy jak masz zmiar dłuzej byc z kobieta to wybierasz sobie taka która jest dokłądnie w twoim typie? czy tez taka która odbiega od ideału??? bo moze nie oglądasz golizny w internecie bo masz w zwiazku to co chcesz, to co Ci sie podoba?

Kurna :) Nie wybralby Cie gdybys mu sie nie podobala :) Nie martw sie tak... U mnie jest dokladnie tak, moj pan lubi rude a ma naturlana blondynke, lubi wysokie i ksztaltne, a ma 165 i szczupla bardzo, :) i kocha... pomysl nad tym

Gość ha ha ...........
Dziewczyno, daj spokój, gdyby nie chciał to by z toba nie był :-D A tak na marginesie, nie oglądałaś nigdy zdjęć facetów z penisami większymi od twojegop faceta?????????? I co to znaczy, że właśnie tacy tobie się podobają? Odpuść sobie takie bzdety ...

Gość Zgodny
Nie przejmuj sie tymi zdjeciami. Faceci maja to do siebie ze czasem ich najdzie i chca sobie poogladac rozne fotki. Niektorych nachodzi caly czas, ale to juz inna bajka :) Nie staraj sie znajdywac problemu tam gdzie go nie ma. Jest z tobą bo wlasnie ciebie kocha i nawet nie staraj sie porownywac z tymi lalami ze zdjec bo one sa jedynie obrazkami. Pustymi zdjeciami.

Kiedyś u mnie w pracy pewnie 30to paroletni kolega powiedził ciekawą sentencje \"najlepsza i najładniejsza dupcia i tak po pewnym czasie spowszednieje\" i taka jest prawda że jeśli facet jest dość inteligętny i ma wyobraźnie to zdje sobie z tego sprawe. Mmimo że gdzieś tam ma pare starych zdjęć w których sie zapatrywał za młodu to jednak stając sie poważniejszym facetem zaczyna zauważać że mniej piekne ale bardziej inteligentniejsze kobietki więcej pozytywnego wniosą w jego życie... zresztą on juz pewnie bardzo pokochał już twój mały biust i przepada za twoją figurką.