Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłapacz

Na działce

Polecane posty

Gość Kłapacz

Nie wiem , czy nadaje sie sie to tutaj ale napisze cos, co mi sie kiedys przydazyło. W poprzednie wakacje pewnego słonecznego postanowiłem sie wybrac na działke poopalać,z racji tego ze na działce mamy dosyc wysoki żywopłot to postanowiłem przy piwku (no moze paru) opalać sie nago az mi sie przysneło,w tym czasie na działke przyszła moja ciotka (lat 42) wraz ze swoja kolezanka które tez chciały sie poopalac , gdy sie obudziłem i je zobaczyłem kołomnie to spadłem z lezaka ze wstydu, na co ona odparły zebym sie nie wstydził bo mi sie tak przygladaja dobre półtorej godziny. Po powrocie do domu ciotka wysłała mi sms-a czy jutro tez jade sie opalac ,naco ja odpisałem ze tak , ciotka zas na to ze przyjedzie po mnie rano, gdy juz dojechalismy na działke poszłem z ciotka przebrac sie do altanki, a ona do mnie z pytaniem czy opalam sie nago, bo ona tez by tak chciała i ze nie mam sie czego jej wstydzic, wiec sobie pomyslałem "co w rodzinie to nie zginie", rozebralismy sie , ja oczywiscie w szoku bo nie spodziewałem sie ze ciotka w tym wieku moze miec takie fajne cialo (oczywiscie mi stanoł) porosiłem ciocie zeby mi wysmarowala plecy olejkiem do opalania ,wiec wysmarowała placy ,posladki,klatke piersiową (oczywiscie penis mi cały czas stał) nastepnie kucła twarza do penisa zaczeła olejkiem mi smarowac nogi i nagle pocałowała mi napletek nie wiedzialem juz co robic jak sie zachowac bo wkoncu to ciotka jak by nie było, nastepnie wstała i mnie pocałowała dosc namietnie chyciłem ja z posladki zas ona z jeszcze wieksza namietnoscia mnie za "jajka" wtedy juz wiedziałem co sie swieci, puzniej mi zjechała mi reka , pozniej zas pocałunki , gdy wziołem 2 lezaki , ona zapytała sie czy teraz ja jej nie nasmaruje , zaczołem wg tej kolejnosci co ona , pozniej zaczołem bawic sie paluszkiem jej cipka i po jakims czasie zaczolem robic jej minetke gdy sie połozyła , wlozyłem jej penisa w pochwe na co ona ze bysmy juz bardziej nie przesadzali i zebym wrócił do poprzedniej czynnosci i po jakims czasie wkoncu poszlismy sie opalac.

Gość zarejestruj sie
troche błędów to Ty chłopie robisz :P w skali od 1 do 5 za pomysł 4 za wykonanie 2,5

Gość *_*_*
szczerze mówiąc to sama z wielką chęcią poczułabym w sobie etraz gorącego penias :D

Gość wujek Kłapacza
No to teraz mi zrobisz dobrze :classic_cool:

Gość Chobnag
Gdy jestem w tygodniu na działce , naokoło jest pusto i jest upalnie,lubię chodzić nago.Działka praktycznie jest osłonęta ,a przed przejściem przez miejsca widoczne upewniam się,czy nikt nie nadchodzi.Raz gdy grabiłem nago trawę młoda sąsiadka wracała ze sklepu.Zobaczyłem ją z daleka a ona mnie.Mój kindybał nabrzmiał ,,sąsidka zwolniła. Potarłem nim delikatnie o nogę i wtedy podniósł się bardziej ,Gdy podeszła bliżej nie patrzyła bezpośredio,tylko kątem oka,Powiedziałem wtedy,że jest gorąco,ona że tak panie,,,,,,,,Wtedy jej babcia zawołała o zakupy.Poszedłem po piwo i papierosa ,usiadłem przy stole.Napletek był nagrzany od słońca.Zacząłem uderzać naprężonym kindybałem o udo.Było słychać odgłos klaskania.Gdy zbliżałem się do wytrysku przestawałem,Cudowne uczucie swobody,świadomość że młoda i babcia to słyszą,Młoda na pewno miała mokro.Bawłem się ok.godzinyNiestety młoda nigdy nie jest samaNaprężenie rosło,więc wstałem i podszedłem do zarośniętego ogrodzenia.Spytałem ,,młoda ,kiedy przyjeżdża,,,,,,,,,,,::pocierając nagrzanym kindybałem o udo,Był bardzo naprężony,więc musiałem lekko zgiąć nogę.Odpowiedziała. Wróciłem do stolika i zacząłem jeszcze mocniej;klaskać Młoda zaczęła coś mówić,też głośniej do babci żeby ta się w końcu nie domyśliła co robię.Orgazm cziaił się coraz bardziej.Kiedy chciałem przychamować kolejną jego falę,a słońce było w zenicie nastąpił mój zenit.Cudowny orgazm.Młoda napewno domyśliła się ciszy.Wieczorem.kiedy rozpaliłem ognisko przyszła do nas i rozmawialiśmy wesoło.

O samym świcie pojawiam się na mojej działce tylko po to, by popracować na golasa. Czuję się wtedy naprawdę zjadnoczony z naturą.

Gość imetka
Kurde a u mnie same dziadki na działkach😭

Gość gość
Dziatki też popatrza chętnie