Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobsley

Jak przybrac naturalnie na masie??

Polecane posty

Gość Bobsley

Witam moim problem jest to ze jestem szczuply za szczuply.. chcialbym sie dowiedziec czy mozna jakos naturalnie zmniejszczyc metabolizm. Jem dosc duzo to znaczy z 5-6 obfitych posilkow dziennie a waze okolo 60kg. Pozdrawiam i prosze o jakies rady..

Gość 22222222222222222222
Jak chcesz pszybrać na masie to musisz zastosować diete i oczywiście zacząć chodzic na siłownie mówie ci znam sie na tym!!!

Gość poczekaj do trzydziestki
metabolizm sam ci zwolni i jeszcze bedziesz tsknic za stanem poczatkowym :]

tak a może do 60-tki!!!!! śmieszne nie widzisz że chłopak nie chce miec bebecha zapchanego łojem tylko zlekka sie przebudować!!!

Gość Bobsley
dokladnie tak jak mowisz chce po prostu troche przybrac terzyzny!! bo chuderlak ze mnie na silke chodze na klate biore swoja mase a nawet troche wiecej ale co z tego ja waze dalej 60kg!!! a jaka diete proponujesz??

Po pierwsze samo chodzenie na siłke ci nie pomoże, kluczem do sukcesu jest odpowiednia dieta czyli żeby pszybierać na masie musisz zjadac więcej kalorii niż twój organizm potrzebuje. Po drugie bylejakie ćwiczenie nie da oczekiwanego efektu potrzebny jest odpowiedzni plan ćwiczeń na mase. Pomoże ci to forum www.kfd.pl są tam treningi na mase oraz diety. Wiedza jest kluczem do sukcesu!!!! pozdro

Gość Bobsley
wielkie dzieki postaram sie cos z tego wybrac i przytyc chciaz do 70kg bo narazie jestem lewakie hehe ;p Pozdrawiam

Gość miki98
W Częstochowie masz przy Warszawskiej 260 super sklep z suplami. Oni mają dwa sklepy stacjonarne w mieście oraz sklep internetowy www.fbb.pl Minimalne marże na odżywkach wprowadzają, za to mają dużą skalę sprzedaży, dlatego wszystkim się opłaca współpraca. Szczerze to nie wiem, czy gdzieś taniej da się znaleźć odżywki. Na FB ponad 14 000 polubień, promocje – 50% nawet się zdarzają przy lekko uszkodzonych opakowaniach suplementów. Warto polować. U siebie mam od nich chyba piętnaście różnych produktów. Wszystkie kupiłem w promocjach.