Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frelcia

homoseksualiści a adopcja dziecka

Polecane posty

Gość żal mi was
idąc ulicą widzę gejów... nie potępiam ich za to... przecież taki gej to człowiek, który zapewne jest wartościowym człowiekiem a to co robią w sypialni to ich sprawa ja nie wnikam

Gość kibol
też nie wnikam to co robią w sypialni. ale niech robią to tak zebym nawet o tym nie wiedział.

Gość żal mi was
inność? ludzie niepełnosprawni też cię brzydzą? no przecież są inni ludzie chorzy, kalecy... też? wiem, że zeszłam trochę z tematu, ale chciałabym nieraz krzyknąć by obudzić tych, co wydaje mi się, że jeszcze śpia gdzieś w średniowieczu!

Gość kibol
lepiej miec mentalnosc sredniowieczna niz byc rzekomym "tolerancyjnym oswieconym postpeowym liberalem"

Gość żal mi was
kibolu wypowiedziałam się, że jestem przeciw adopcji przez pary homo bo tu jest inny problem ale to czasy, w których żyjemy, wymuszają na nas właśnie tę tolerancję

Gość do góry

Gość frelcia
Dzięki za wszystkie opinie:):):) Pozdrawiam

Dziecko jest darem, który na zawsze łączy kobietę z mężczyzną, jest diamentem o który trzeba dbać. Tylko para ma prawo wychowywać dziecko, bez znaczenia czy zostanie ono potem gwałcicielem i mordercą, ważne, że wychowa się w rodzinie pełnej jadła, sadła i wódki:P

Gość ******************************
pomyslcie sobie jak wy byscie sie czuli gdyby w wieku dajmy na to 6 lat wszystkie dzieci w przedszkolu smialy sie z was ze nie macie mamy tylko dwoch tatusiow! przeciez to nienaturalne, wbrew przyrodzie. nawet zwierzeta nie posuwaja sie do tego. ja jestem przeciwna adoptowaniu dzieci przez gejow czy lezbijki, bo to moze zle wplynac na psychike dziecka, dac mu przyklad praktykowania homoseksualizmu i w konsekwencji zaburzyc wlasciwy system wartosci.

Gość ejjj co jest
Antygzub czy Ty się dobrze czujesz??

Gość ludzie a może
tak spokojnie z tą tolerancją, ja też nie mam nic do tego, co pary homoseksualne robią w sypialni, jak żyją, etc., ale jeżeli chodzi o adopcję, to dla mnie byłby skandal, nie ważne w jakim kraju, bo czy tego chcecie, czy nie, ma znaczenie to, jaki świat wokół siebie widzi małe dziecko, a po co "skrzywiać" od razu widzenie świata dzieciom, które są heteroseksualne? tak, piszę "skrzywiać" świadomie - bo to nie jest w 100% normalne - niech wszyscy ludzie na świecie dobiorą się teraz w związki homo i szybko wymrzemy - a to znaczy, że tu jednak jest coś wbrew naturze

Gość no fajnie

troche z atroche przeciw bo z jednej strony glupio tak jak sie wysmiewaja ze 2 tatusiow albo 2 mamausie ale z 2 strony lepiej zeby miec 2 tatusiow lub 2 kochajace mamusie niz byc w domu dziecka..

Gość a dla mnie to chore jest

Gość frelcia
moze jeszcze jakis komentarz??? :):):)