Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana

powody braku okresu!

Polecane posty

Gość zeschizowana

Wiem, ze powodem braku miesiaczki moze byc np stres albo zmiana klimatu, diety, intensywny ruch, choroba. Cos jeszcze?(wykluczam ciaze).Ostatnio bardzo sie stresowalam (1 rok studiow), przeprowadzialm do innego miasta(zaledwie kilkadziesiat km, nie wiem czy mozna mowic o zmianie klimatu), duzo wiecej sie ruszam i jem zupelnie inaczej niz w domu.Czy to mozliwe ze przez to spoznia mi sie okres?I to juz ponad tydzien?Moje cykle do tej pory byly 30-33 dniowe i nie wydluzaly mi sie nawet gdy bylam nad morzem w wakacje i mialam duzo stresu przed matura.

Gość lalllka
stress albo hormonki.

Gość arc de triomphe
na pewno ;) przez to Skoro ciążę absolutnie wykluczasz, to nie schizuj tak mocno, to pewnie stres związany ze studiami.

Gość zeschizowana
Ale czy ten stres mogl az tak przesunac termin miesiaczki?Bardzo sie denerwowalam przed matura i nic sie nie przesunelo..moze za malo sie wtedy denerwowalam?Bo tylko na kilka godzin przed kazdym przedmiotem..a tu denerowalam sie chyba non stop przez 2 tygodnie..

Gość zeschizowana
Nie wiedzialam ze stres moze az o tyle dni przesunac okres :( ogolenie jestem osoba wrazliwa na stres i nigdy nei mialam tak dlugiego cyklu od czasu gdy zaczynalam miesiaczkowac...

Gość lalllka
idz go gina a on prawde ci powie:)

Gość zeschizowana
Gdybym miala isc do gina to juz bym poszla...na razie nie mam mozliwosci zeby isc wiec sie pytam tutaj na forum

Gość arc de triomphe
Rozumiem, że ciąża wykluczona, więc nie masz się czym przejmować, jeśli akurat dziecko byłoby w niezbyt pasującym momencie. Chyba, że to rzeczywiście jakies problemy zdrowotne.

Gość bańka
to prolaktyna. Poczytaj na tamtym forum

Gość zeschizowana
ja nadal chcialabym sie dowiedziec czy stres moze az tak bardzo przesunac miesiaczke..czy komus sie tak zdarzylo i czy wsyztsko wrocilo do normy..

Gość arc de triomphe
W tamtym roku, po praktykach w podstawówce, nie miałam okresu 4 dni, a cykle miałam 28 dniowe. I to przez stres właśnie i chudnięcie.

Gość zeschizowana
Hmmm stres byl, przeprowadzka byla i tez zupelna zmiania trybu zycia. Schudlam tez troszke na studenckim wikcie ;) Mam nadzieje ze to rzeczywisice mialo tak duzy wplyw na okres...Najpozniej powinnam go bylo miec 5 czy 6 dni temu a tu na razie nic...

Gość zeschizowana
Jesli tez tak mialyscie to pomozcie..

Gość zeschizowana
podnosze

Gość hmmm...123
eeee nie mart się to na stówę strae, jak nie ciąża. Ale lepiej idź do lekarza. Zatrzymanie miesiączki to duży problem dla Twojego organizmu

Gość zeschizowana
Uff chyba wreszcie dostalam miesiaczke. Na razie mam taki podbarwiony krwia sluz ale to chyab poczatek. Nigdy nie zwracaalm uwagi jak mi sie okres zaczyna, ale to chyba to

Gość zeschizowana
Uff chyba dostalam okres :) na razie jest to podbarwiony krwa sluz ale to hcyba poczatek. Nie zwracalam nigdy uwagi jak wyglada poczatek miesiaczki ale to chyba to