Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulek 21

proszę pomózcie mi!! co to jest?!

Polecane posty

Gość asiulek 21

dzis rano pierwszy raz mi sie zdażyło ze podczas wydalania pojawiła mi sie krew z odbytu!! nic mni nie boli, czuję sie tak jak zawsze wiec skad to sie wzieło?! wstydziłabym sie isc do lekarza, ale jeśli to sie bedzie powtarzac to bede musiała to zrobić.. Boże... boje się że jest mi cos powaznego:( czy miał ktos z was taki problem?

Gość lalllka
albo z a mocno parlas albo hemoroidy.idz do lekarza on d aci na to leki i bedzie git:)

Gość nononono
czasem tak sięzdarza, że peknie jakaś mała żyłka- jednorazowo to nie problme, ale gdyby pojawiło sięcześciej, to zgłoś się do poradni proktologicznej, chociaż, badania nie sa przyjemne...przeżyłam, to wiem :(

Gość asiulek 21
parłam normalnie:) ale przecież mnie nic nie boli, wiec skad te hemoroidy? myslałam że to tylko mają stare babcie i kobiety w ciązy... jak takie badanie wyglada? wiek ktoś? a jest jakas szansa ze to poprostu taki jednorazowy wybryk i nie ma sie czym przejmowac?

Gość nononono
jak napisałam powyżej, czasem cos "puści" w środku, uwierz mi, wiem to, bo przeżywałam,więc nie panikuj za wczasu. Organizm to nie komputer, że wszystko przez całe życie jest ok. A badanie jest per rectum, czyli albo paluszek do pupci, albo lekarz wkłada taką rurę, napełnia cię powietrzem (boli dosć, bo masz wrażenie, że chce cię rozerwać w środku) i widzi na ekranie co i jak.

Gość asiulek 21
nonono a w Twoim przypadku co to było? po jakim czasie poszłas do lekarza? ale obciach, normalnie aż mi głupio o tym mamie powiedzieć...ale bede musiała..

Gość nie wstydź się
to i tak pikuś przy porodzie, gastroskopii albo kolonoskopii.;)

Gość lalllka
nieraz tak mialam...ale mi przeszlo...u mnie bylo to zwiazane z tym ze mialam obstrukcje i zaparcia...

Gość asiulek 21
a czy to ze na dokładke leci mi (w małych ilosciach) krew z nosa, też od dzisiaj moze mieć z tym jakiś zwiazek? ja już mam przed oczami najgorsze scenariusze...

Gość asiulek 21
no ja w ostatnim czasie też czesto zmagam sie z zaparciami, wzdęciami ite sprawy..ale zeby od razu krew?! niby takie nic a potrafi tak przestraszyc, że nie wiem czy pójde jeszcze dziś do kibla...

Gość to jakieś osłabienie organizmu
koniecznie idź do lekarza, bo może to być drobiazg, ale przyczyna może też być poważniejsza. koniecznie powiedz również o krwotokach z nosa. póki są to wylewy zewnętrzne to odwiedź lekarza. nie czekaj aż się może pogorszyć. prawdopodobnie dostaniesz jakieś tabletki na wzmocnienie ścian zył i skierowanie na badanie krwi.

Gość asiulek 21
chciałabym zeby to tylko było osłabienie organizmu, choć szczerze w to wątpie, bo odżywiam się dobrze, nie głodze się, wiec nie wiem...

Gość asiulek 21
proszę doradźcie mi jeszce cos, moze jeszcze którąś z was toakie cos męczyło??? tak sie przestraszyłam że nawet dzisiejszy wieczór spędze w domu :/ od dłuższego czasu mam wdecia i może stąd ta krew???!!! sama już nie wiem...

Gość asiulek 21
osatnio kilka razy uprawiałam seks analny, czy to może być od tego?

Gość asiulek 21
śmiej sie dalej idiotko zycze ci zebys i ty sie kiedys doczekała takiego czegoś!!! zawsze sie musi znalezc jakis debil....

Gość tez nie wiem co
to moze byc??wczoraj mialam dokladnie to samo,dzis juz dobrze jest ale w stresie do wc chodze czy znow mi ta krew nie poleci :( biore tabletki antykoncepcyjne,moze to ma z tym zwiazek?? nic mnie przy wyproznianiu nie bolalo i zdziwilam sie widokiem krwi hmm moze samo przejdzie?