Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deni

Przedwczesny okres...

Polecane posty

Gość Deni

Hej mam taki problem ze biore tabletki Logest okres powinnam dostac za jakies 2 tyg a dostalam go o 2 tyg za wczesnie!! nie wiem co mam myslec mam chlopaka z torym wspolzyje juz od paru miesiecy, ostatni okres mialam normalnie a teraz nie wiem o co chodzi... Moj chlopak sie zabezpiecza zanim dojdzie Pomozcie bo nie wiem co mam o tym myslec!!

Gość tez tak mialam
zadzwonilam do swoej pani ginekolog i ona powiedziala mi ze tak moze sie zdazyc (bralam wowczas pierwsze opakowanie). Zadzwon do swojego lekarza i sie spytaj:)

Gość kasiaaaaaaa
mam to samo:( pierwsze opakowanie duphaston zażywany od 1 dnia cyklu...w sobote skonczyłam pierwsze opakowanie, mija 3 dzien od skonczenia brania leków i chyba mam okres...kreci mi sie w głowie tak jak przy okresie,....bardzo sie boje :( a lecze sie na endometrioze...:(

wlasnie o tym samym napisalam jako A_G_A_T_K_A dopiero dzis koncze opakowanie a mam bole brzucha jak przy okresie i silniejsze krwawienie sie pojawilo (caly czas mam plamienia) I co tu robic...?

Gość kasiaaaaaaa
tez mam krawienie...:(:(:(:(:(:(:(:(

to w sumie jeden dzien ale skad organizm niby wie ze jutro odstawie hormon..... cos tu nie gra;/

Gość kasiaaaaaaa
ja sie strasznie boje:( moj ginekolog przyjmuje tylko raz w tygodniu i to we wtorek :( a jutro świeto wiec nie ma jej:( dopiero za tydzien :( chyba padne :/

Gość paczus1990-1990o2.pl
Właśnie...ja okres powinnam dostać jakoś 6tego.I dostałam dzisiaj wspomne tylko,że ostatnio jak sie kocham z moim chłopakiem to mielismy mały problem..bo pękła nam prezerwatywa.Ale na drugi dzien poszlismy po tabletki ''po'' czy moge byc w ciąży proszę pomóżcie mi ;(((