Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacky20

szukam przyjaciółki...

Polecane posty

Gość Karmenka
To, fajnie:). Dzisiaj wieczorkiem będę na gg, jeśli masz ochotę to kliknij do mnie, mój nr.6236981

Gość diabel_ek
nenufar- a z jakiego miasta?ja Gliwice :)

Gość anulla24
ja tez nie mam przyjaciólki tylko na gg jakies tam takie przelotne znajomości ...bo moja tak zwana przyjaciółka okazała się fałszywą su**** a szkoda gadac !!! widziała mnie tylko wtedy jak nie miała nic do roboty :( i jak trzeba było impreze robić bo mam z mężem własne mieszkanie :((( jestem z okolic katowic jest tu kto????

Hej dziewczyny Ja również straciłam swoje przyjaciółki i chciałabym znaleźć jakieś nowe znajomości. Jestem ze Starachowic. Miłobyło by pogadać.

hej anulla24 ja tez jestem ze slaska mam 24 lata mieszkam okolo 40 km od katowic w jastrzębiu nie wiem czy ci to cos mówi jesli chcesz to sie odezwij podam ci nr gg to pogadamy, moze sie spotkamy na mała czarna?

hej anulla24 ja tez jestem ze sąska okolo 40 km od katowic, dokladnie z jastrzebia nie wiem czy cos ci to mowi, jesli chcesz to sie odezwij podam moj nr gg to pogadamy moze umowimy sie na mała czarna:)

Gość anulka24
hej jasne :) wiem gdzie jest jastrzebie :P ja z sosnowca dokładnie jestem :)

Gość mandragoraaaaaa
a jest ktoś z Łodzi???czy tylko ja??;)

a może ktoś jest z wawy?? ale z innymi dziewczynami też chętnie pogadam :)

ciesze sie ze wiesz :) jesli chcesz to napisz podaje mój nr gg 3163107 mozesz pisać jak nawet jak mnie nie bedzie poza tym czesto jestem na niewidocznym

Gość mandragoraaaaaa
:) z Łodzi nie z Łodzi każdy sie liczy:) 🌼

Gość Camelii *
czesc dziewczyny :) ja tez jestem z wrocka , i mam 22 latka, jak ktoras bedzie chciala pogadac to walcie śmialo na moje gg 8945005:) /czasem jestem na niewidocznym ale jestem / chetnie poznam jakas milą osóbke...bo tak jakos smutno ostatnio....

Gość peppers
EJ blacky sa 2 warianty: 1) jestes chorym zboczencem ktory szuka naiwnych dziewczyn(albo chlopcow) albo 2)jestes samotna/ny jak 75% polakow i w co tu wierzyc????? ryzyk fizyk ja tez jestem z okloic krakowa

Gość 4nn4
hej hej! ja jestem z bialego! A dokladnie to kolo bialego mieszkam :) jak ktos ma ochote zagadac to zapraszam na gg: 3335348. Prawie zawsze jestem tylko przewaznie niewidoczna co by za duzo osob nie chcialo na raz ze mna rozmawiac ;) Pozdrawiam wszystkie "przyjaciolki" :)

Gość 4nn4
do iusta25: doskonale Cie rozumiem. Mam dwie dobre kolezanki ale od kiedy pracuja [dodam ze od niedawna] nie maja dla mnie czasu :( :( ja jestem na etapie szukania pracy ale mi to tak idzie jak krew z nosa... :( jakos nie mam kompletnie ambicji, ochoty i odwagi :/ no i przyjaciolek tez nie mam... Jak masz ochote pogadac to odezwij sie na gg!! Mozliwe iz jestesmy w podobnym wieku [mam 24 lata] wiec sie dogadamy :)

do 4nn4 swietnie, że jesteś:))ja mam 25, gg 4092666 pracuje dopiero od pół roku i dobrze pamiętam jak to jest szukac pracy i jakie sie ma czasami samopoczucie...... odezwę sie na pewno a na razie ide pocwiczyc (żeby miec wiecej kontaktu z ludźmi zapisałam sie na step :)))

Gość blacky 20
do peppers. Gdybym była zboczeńcem to na pewno nie opisywałabym tego co napisałam w taki sposób;\zresztą juz niejedna osoba ze mną rozmawiała i mnie tu zna więc może potwierdzic. Ale kij z tym. A TY jestes dziewczyna czy facetem? BO po sposobie pisania bardziej mi podchodzisz pod faceta niz dziewczyne. Jesli sie myle to z góry sorki. pozdrawiam:)

Gość 4nn4
do iusta25: sie odezwe napewno :) ja za to chodze sobie poplywac na basen na Wlokienniczej. I tez zeby miec wiecej kontaktu z ludzmi ;P bo tak ogolnie to jestem brana za dzika :D Pozdr!

Gość 28letnia
tu poznań tu poznań :))) chetnie pogadam z normalną kobietką :)

Gość ania_720
Ja tez jestem ze slaska a dokladniej z Gliwic,mam 23 lata :)

Gość ania_720
kurcze mialo byc 22 lata hihi.

Gość
Ja też szukam przyjaciółki, takiej na GG, tak łatwiej być szczerym. Mam 25 lat i jestem mężatką, koniecznie muszę znaleźć sobie hobby bo inaczej zwariuję z tej nudy dnia codziennego. Praca - dom, praca - dom, dzieci chyba niestety jeszcze nie mam. Kto ze mna pogada? Najlepiej optymista!!!

Gość ojej temat
chyba troche przymarl...

Gość meouw
ja podniosee, tutaj tychy, śląskie ;))

Gość bielsko-biała
:-)))

Gość just.21
ja tez jestem z Lodzi :) moja historia jest podobna ... mialam przyjaciólki,nawet trzy. Tylko z czasem, jak kazda pojechala na studia gdzie indziej to sie wszystko rozsypalo, zaczely sie dziwne akcje itp. A teraz nie mam nikogo bliskiego, tzn mam chlopaka, ale to nie to samo :(

Gość meouw
dawac mi tu bielsko :P 2562798. no z dziewczynami to ja mialam zawsze ciezko, zazdrosc, pozniej intrygi. ale zawsze oddawalam sie utopijnym marzeniom, ze moze jednak jakas przyjaciolke znajde, bo czasem brakuje takiego kobiecego ujecia sprawy. wiec czekam. nie tylko na bielsko ;))

Gość szukam też
też szukam jestem z warszawy.Dziewczyny odezwijcie się jeśli któraś ma ochotę pogadać. :)

Gość bąk zlośnik
Hej kobietki! ja jestem z katowic mam niemal 20latek moge sie dolaczyc i pogadac z kims z okolic mojego miasta?Pozdrawiam!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
up