Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Well

Czy ktoś wie co to takiego ten Wellness?

Polecane posty

Gość Well

Ja ostatnio odnalazłam go w serwisie www.wellnesslife.pl. Spróbujcie same!!!

Gość CiaoAmore
welness to poprostu dobre samopoczucie:P:P:P

Gość Zdrowiej
ja polecam takze suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość odnosnie wellness
to ja nie polecam suplementow tylko zmiane stylu zycia. i w koncu wiadomo od czego zaczac. wellness life ktora tu stone ktos wyzej polecal ma fajny program dla kobiet. naprawde nauczylam sie sluchac siebie, wstawac rano bez bolu glowy i klasc spac o normalnej porze bez glowy zawalonej problemami z pracy www.kobieta.wellnesslife.pl czy musze mowic ze jest calkowicie za darmo?

Witam, tak sie sklada ze ja studiuje wlasnie wellness tj, zarzadzanie zdrowym stylem zycia =)

Gość Agsia
PODNOSZĘ TEMAT. OSTATNIO NA GRUPERZE, GRUPONIE I INNYCH PORTALACH ZAKUPOWYCH POJAWIŁA SIĘ OFERTA ZAKUPU WARSZTATÓW ODCHUDZANIA W GALERIA WELLNESS, program "Pogromcy tłuszczu". Kupiłam i jakże się zdziwiłam, gdy okazało się, że osobisty trener nie układa planu diety oraz ćwiczeń a tylko przypisuje jadłospis a w nim 2 lub więcej koktajli HERBA LIFE. I tylko o to chodzi: sprzedaż produktów HerbaLife. Ja się nabrałam i uprzedzam Was, Dziewczyny.