Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stabilo Boss

Jestem inna niż wszyscy myślą!

Polecane posty

Gość Stabilo Boss

Moim problemem jest to, że ludzie postrzegają mnie jako osobę złośliwą i wredną. Ale ja nie jestem taka! Moje złośliwe teksty nie są bezpodstawne i mają swoje uzasadnienie. Nie lubię pozostawać bierna, mówię co mam do powiedzenia. Nie chcę urazić ludzi, ale jedynie to mi się udaje.. Poradźcie coś. Czy ktoś ma taki problem jak ja?? Dodam, że rodzina ciągle tak o mnie mówi...

Gość enamorada
"Moje złośliwe teksty nie są bezpodstawne i mają swoje uzasadnienie" - kazdy zlosliwy tak powie. Po prostu trzymaj jezyk za zebami i nie uwazaj sie za najmadrzejsza.

Gość Stabilo Boss
nie uważam się za najmądrzejszą :(

Gość Stabilo Boss
nie chcę,zeby mój topik umarł :(

Gość Stabilo Boss
chyba najlepiej sie sprzedają topiki, o włosach łonowych i i o późnym lub za wczesnym wzięciu pigułki....

Gość ale co byś chciala usłyszec
??? wiesz...mówi się, że jak ci trzech mówi żeś pijany- idź spać skoro "wszyscy" mówią że jesteś złośliwa i że przesadzasz...to pewnie tak jest nie umiesz sobie dać z tym rady? poszukaj jakiś książek psychologicznych może, może uda Ci się tam znaleźć jakąś metodę na to by lepiej akceptować ludzi

poza tym zastanów sie nad tym jak formułujesz zdania, jakim tonem je wypowiadasz- prawie każdą niemiłą rzecz można powiedzieć tak by nikt nie obraził się

Gość wlasnie mialem
napisac to przyslowie hehehh. uprzedzilas(es) mnie :P) to fakt... zastanow sie jesli tyle osob Ci to mowi

Gość Stabilo Boss
dzięki za wypowiedzi...chciałam jeszcze dodać, że jestem lubiana przez ludzi i nie jest tak, że wszyscy uciekają ode mnie z powodu mojej złośliwości...faktycznie, ton głosu moze i jest niestosowny...

mam koleżankę, ktora jest bardzo złośliwa i też własciwie jest lubiana przez ludzi...ale, ale- jednak jest w niej coś co wpływa na innych stresująco niby wszystko ok, niby fajnie...ale nigdy nie wiesz kiedy ci przywali co więcej ona uważa, że złośliwość i cynizm są oznaką inteligencji i bycia "cool" więc w sobie te cechy podtrzymuje dla mnie to głupota- bo mimo że znajomych ma, to wiele osób ma do niej duży dystans- jako do takiej marudzącej, wyzłośliwiającej się bez powodu zołzy ps. uprzedzi-łam- Cię;)

Gość Stabilo Boss
postaram się z tym uporać....ale i tak nie wiem jak tego dokonam