Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeeciA

Czy to warto?

Polecane posty

Gość beeeeciA

Dostałam kosza od faceta, ktorego traktowalam takze jak przyjaciela. Ten nie potrafi sie zakochac i stalo sie jak sie stalo. By sprawdzic jak to jest postanowilam napisac do niego z innego gg i przekonac sie jak to jest. On chetnie zgodzil sie na poznanie kogos .... Chce sie z nim "wirtualnie zaprzyjaznic" i sprawdzic czy naprawde sie nie potrafi zakochac Myslicie, czy warto tak robic? Az mnie korci, ale takze mam wyrzuty sumienia wobec niego....

Gość o.n.a.2.6
a jezeli sie zakocha? to po pierwsze tobie bedzie cholernie przykro, ze w Tobie nie potrafil, a po drugie co? Powiesz mu ze to ty? zniszczysz przyjazn. Nie warto wiazac sie z przyjacielem, bo w razie niepowodzenia juz nie bedziecie przyjaciolmi.

Gość beeeeciA
Tak teraz to wiem, ze nie warto Ale chce mu dac nauczke, on mnie naprawde skrzywdzil czerpalam sile do zycia z tej przyjazni i chce by on wiedzial jak to jest

on Ci tak powiedział, bo nie jest zainteresowany a nie chciał Cie zranić.Tak najłatwiej a nam kobietom sie wydaje, że możemy coś na to zaradzić.Myślę, że nie ma sensu sprawdzać..tylko bedzisz cierpiała.

Gość jak mozesz tak myslec....
to jest chore, jak Ty sie mu przedstawilas? jesli chcesz z nim normalnie rozmawiac to rozmawiaj ale nie szukaj zemsty ! w zadnym wypadku...

Gość beeeeciA
Nie pytal jak sie nazywam To Ja zadawalam pytania a on grzecznie odpowiadal....

Gość jak mozesz tak myslec....
to sie przedstaw i tak odkryje ze to Ty predzej czy pozniej

Gość juz nie wiem jak to jest
Mysle, ze tak szybko nie odkryje on w ogole sie nie zna na tym, ze gg mozna klonowac Ale i tak mam wyrzuty sumienia

Gość clare
NIE WARTO! Spróbuj innego sposobu! Nie wiem jaka jesteś, ale może spróbuj sie zmienić w realu! zaintryguj go jako kobieta! zaimponuj mu czymś, staraj sie rozwijac, może zmień styl i fryzure, sposób zachowania.. to bedzie długi proces, ale moze być o wiele bardziej skuteczny niz sposób przedstawiony wyzej:P napisz beeeciu, co O TYM myslisz;)

Gość beeeeciA
Ja juz nie wiem co mam o tym myslec.... Wiem, ze nadal mu nie jestem obojetna, chce sie zmienic, mysle nad tym wciaz wysylam podania o prace ale bezskutecznie. Do tego mieszkam w malym miescie, gdzie znalezienie jakiejkolwiek pracy graniczy z cudem. Chce sie rozwijac, chce sie zmienic, chce isc do pracy, chce wyjsc do ludzi... ale to wszystko tez nie zalezy ode mnie Nie chce wciaz go ranic, ostatnio nawet pogadac z nim sie nie da normalnie bo ciagle sie klocimy A chodzi glownie o to, bym nie siadziala w domu ale wyszla do ludzi, Ja robie wszystko co mozliwe, skladam podania ale ON tego nie rozumie i byc moze dlatego to jest powod naszych klotni i rozstania....:(