Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne

Czy ktoś też tak ma, czy tylko ja jestem jakaś dziwna ?

Polecane posty

Gość Dziwne

Rano biorę prysznic i ubieram dżinsy. Potem wychodzę na wykłady na około 5-8 godzin. Już po kilku godzinach siedzenia na wykładach, zazwyczaj w mojej ulubionej pozycji czyli noga założona na nogę zaczynam czuć dziwny dobywający się z moich dżinsów zapach. Taki dość przykry, irytujący zapach, taki nieswieży. jak tylko go czuję to czuję się jak jakaś zaniedbana syfiara, a przecież dbam o siebie. Nie wiem czemu tak jest. Dawniej jakoś nie zauważałam tego, a może po prostu tego nie miałam. To jest niemiły zapach jaki skóra tworzy, bo jak podejrzewam nie ma dostępu powietrza i skóra na udach normalnie mi kiśnie w tych obcisłych dżinsach. Przecież w jakichś luźnych pantalonach chodzić nie będę. Tylko proszę bez kometarzy że się nie myję między nogami, bo to nie o tę część ciała mi chodzi, tylko chodzi mi o skórę na udach.

Gość może noś dżinsy albo je
zakładaj. Bo jak je jeszcze w coś ubierasz, to nic dziwnego że ci się pocą.

Gość lolkaaaaaa
a w każdych jeansach tak masz???? może to jedna para taka ?... ja rok temu kupiłam sobie buty ze skóry is mierdzą niesamowiecie tzn podeszwa jest zrobiona z takiego smierdzącego tworzywa..masakra..nosze je tylko na spacerki na świezym powietrzu

Gość diabeł
to chyba normalne ze jak masz zalozona noge na noge to ta pod nia ma cieplo i sie poci, moizepo proty nie zakladaj nogi na noge a obcisle dzinsy mimo ze sama je nosze nie sa zbyt zdrowe brak doplywu powietrza moze prowadzis do licznych chorob

Gość a rajstopy pod spodnie
zakładasz czy nie?

Gość Dziwne
No właśnie. Muszę spróbować nie zakładać nogi na nogę tym bardziej że to na dodatek utrudnia krążenie krwi :O

Gość papryczka2
Ja też tak mam. To muszelka się poci, jest ściśnięta i to tak śmierdzi. Problem rozwiązałam pachnącymi wkładkami.

Gość niezdziwiona
Papryczka ma rację,takie zapachowe wkładki sa idelane przy takich problemach....nie przejmuj sie chyba ma tak większosc kobiet...ja tez biore prysznic 2 razy dziennie a mimo to po paru godzinach jest troche nieswiezo....ale te wkładki sa naprawde super...neatrulizuja ten "smrodek"ja osobiscie uzywam Carefree Fresh...sa swietne od 10 lat je stosuję...wadą ich jest jednynie cena (drogie sa jak skw.....)

pare lat temu miałam identyczny problem,zacznijcie się podmywać płynem do higieny intymnej a nie mydłem.mnie te nieprzyjemne smrody przeszły

Gość ja tez tak mam
a myje sie czesto,jestem zdrowa,nie mam grzybicy ani bakteryjnego zakazenia a po godzinie,dwoch juz sie zaczyna ten zapaszek mi sie po prostu poca pachwiny,juz zlokalizowalm ten zapach uzywalam przez jakis czas antyperspirantu na te nieszczesne pachwiny ale to mi podraznilo bardzo skore,no i mysle ze to w ogole nie jest bezpieczne przy wezlach chlonnych nie wiem juz co mam robic buuuuuuu

Gość Dziwne
kiedy mieszkała w timbuktu, wygrzebywałam rodzyny z wielbłądzich odwłoókw i pałaszowałam z zapałem godnym samego Romana G. a z pozostałości, które utkwiły między zębami robiłam sobie etniczną biżuterię... może to od tego???:o

Gość jupik
Nigdy czegoś takiego nie miałam...jestem zaskoczona.

Gość sie zgadzam
ze dziwna jestes ale co tam duzo takich

Gość a ja tak mam
kiedy upiore te dżinsy w gównianym tanim proszku, albo kiedy jestem w tanich dżinsach z wyprzedaży końcówek kolekcji. Czasem śmierdzi materiał, nie konieczne muszelka. No a bez wkladek ani rusz. :)

Gość a ja tak mam
nie zapodaje broda profesora geremka i drażami z biedronki. Spadaj ćwoku, nudny jesteś!

Gość no niestety
aromat ciala jest juz zapisany w genach,tzn o ile nieprzyjemny zapach nie ma podłoza chorobowego zdrowa dieta,jedzenie zielonych warzyw,zielona herbata i ogolnie zdrowy tryb zycia moga troche pomoc...ale niestety tylko troche te z was ktos nigdy nie mialy takich problemow niech sie naprawde ciesza ale niech tez zrozumieja ze u roznych ludzi roznie to wyglada i niekoniecznie jest to wynikiem zaniedban higienicznych,takze troche zrozumienia i tolerancji,bo z racji swojego zawodu spotykam wiele osob ktore cierpia na depresje,nerwice i fobie spoleczne z tego wlasnie powodu

Gość a ja tak mam
niestety wciskam tylko świeżutkie parówy i ogórasy

Gość a ja tak mam
bez przesady z tym aromatem ciała. Trzeba sie nie tylko zdrowo odżywiac ale tez zdrowo ubierac. Lepiej capić czy nosic luźniejsze spodnie?? Chyba jasne ;)

Gość podobniutko
tez mi sie tak czasem dzieje ;) siedzę sobie 'noga na noge' i jak chce wrócic do 'normalnej' pozycji to przez chwile tez cos dziwnego czuje :P ale nie jest to bynajmniej zapach rybackiego kutra z XVI w :O czyli to nie o muszelke chodzi.Wydaje mi sie,ze to przez to,ze nogi tak ściskają dżinsy ,które się jakby poca :D i stąd ten zapach.Ale to nie zawsze A moja znajoma ze studiów wali właśnie takim kutrem :O bleeee i zwróć tu teraz grzecznie uwage,że smierdzi :O odwagi nie mam...

Gość a czy faceci
tez wydzielaja jakies takie zapaszki? miedzy nogami?

Gość no jasne
prażonej słoniny

Gość kropellllllka
ja tez tak mam:(i bardzos ie tego wstydze poradzcie mi jakie sa jeszcze wkladki zapchowe???ile kosztuja?plissss.

Gość podobniutko
ja akurat jestem szczupła :O

Gość sie zgadzam
z jestescie glupie te balerony to sa smaczne :P

Gość kropellllllka
ja nie jestem gruba jesem szczuplutka!!!! i co i tez mam nieprzyjemny zapaszek:(a nie potrafie siedziec bez zalozonej nogi na noge takie glupie przyzwyczajenie:(

Gość sie zgadzam
to juz nie dobrze a moze zbyt czesto dajesz? no i nie myjesz

Gość kropellllllka
oj glupoty piszesz troche taktu trzeba miec jezeli nie interesuje Cie ten temat to uciekaj na inny topik i tam sie smiej z ludzi i dogaduj:(

Gość jesteście głupie
dziwki bez szkoły7:p W dodatku usunęli moje wypowiedzi, bo prawda w oczy kole:p Smierdzicie i to jest obleśne. Amen!

Gość sie zgadzam
ide stad bo nie mam takiego problemu jak wy a tak serio to ja uzywam taniej ziaji...z mniszka lekarskiego, bardzo delikatny plyn i wkladki ale nie jakies wynalazki, czysta bawelenka np z belli. pozdrawiam