Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona bardzo

problem z nowym mieszkaniem- zapomnieli spłuczki

Polecane posty

Gość zaskoczona bardzo

pochodzę ze wsi, czekałam długo na mieszkanie w wa-wie i w końcu odebrałam klucze ale mam 2 problemy: 1. kuchenka poza 4 pokrętłami do palników ma jeszcze piąty i za cholerę nie wiem do czego on jest ale po odkręceniu cały czas leci z niego gaz gdzieś w środku kuchni 2. w ubikacji jest tylko wystająca rura a nie ma kibelka, załatwiamy się z mężem do tej dziury ale nie ma nigdzie na ścianie spłuczki. Z resztą nowości i problemów już sobie poradziłam ale pomocy!!!

Gość zaskoczona bardzo
czy nikt nie wie???????

Gość Hehehhe
Dobre :D to do autorki za śmieszny topik

Gość kibel trza se zamontować

Gość Anihilator
Zamówcie se toi-toi i postawcie przed blokiem,bedziecie się czuc znów jak na wsi,kibel na dworze itp. :D

Gość w gazetę zawiń i za okno
wyrzucaj te odpady

Gość burżuje cholera
a wiadro się nie nada?

Gość antyglobalista
To piąte pokrętło to pewnie piekarnik. Tylko jak go odkręcisz i długo potrzymasz odkręcony, desperacko szukając źródła to potem nie zapalaj zapałek, bo będziesz jeszcze bardziej zdziwiona. Mówię całkiem serio.

Gość w gazetę zawiń i za okno
antyglobalista ma rację , ten piąty kurek w kuchence sluży do spuszczania wody w sedesie , którego brak do tej pory, więc uwaga na otwarty ogień , nie odkręcaj tej gałki po wydaleniu, w gazetę zawiń i za okno.

Gość ...no i co w związku z tym...

Gość zaskoczona bardzo
no tak wielka mi pomoc z waszej strony- zawijac w gazetę i wywalać przez okno, gdybym nawet chciała to zrobić to nie mogę bo mam mieszkanie na parterze i wywalałabym sama sobie do ogródka, a tam przecież będą rosły warzywa.

to przegiecie ze nie ma spluczki! ale nie ma w ogole muszli tez? czy tylko spluczki? bo jak calego kibla to rwij do admininstracji i sie domagaj bo to nie do pomyslenia zeby w mieszkaniu nie bylo toalety :O a to piate pokretlo w kuchence to prawdopodobnie piekarnik.

Gość A-B-C
1. kuchenka poza 4 pokrętłami do palników ma jeszcze piąty i za cholerę nie wiem do czego on jest ale po odkręceniu cały czas leci z niego gaz gdzieś w środku kuchni TO NA WYPADEK GDYBY WAM ZNUDZILO SIE MIESZKANIE W MIESCIE. 24 GODZINKI WLACZONE... POTEM MALA ISKRA- MIESZKANKO WYBUCHA WY WRACACIE NA WIES! 2. w ubikacji jest tylko wystająca rura a nie ma kibelka, załatwiamy się z mężem do tej dziury ale nie ma nigdzie na ścianie spłuczki. MOZE SASIEDZI SPLUCZKE UKRADLI ? W MIESCIE WSZYSTKO MOZLIWE?!

hehe...normalnie Alternatywy 4 nie ma tam jakiegs Aniola? :D

Gość niewarszawianka
ten piaty to jest do piekarnika wiesniaro gaz leci w srodku nie moge ale sie usmialam to gdies ty mieszkala do tej pory? aaa....przepraszam na wsi ..rozumiem a mieszkanie to w ciemno kupowane bylo czy jak ? bo nie rozumiem poza tym jak sie wprowadziliscie juz i nie bylo kibla to trzeba bylo isc do sklepu kupic kibel i zadzwonic po fachowca i by zamontowal tam na wiosce pewnie srasliscie pod krzak ze teraz rąbiecie do dziury

Gość sraj doryja meza a od do
twojego ryja i po problemie

niewarszawianko..czemu tak ostro, ja cale zycie spedzilam w miescie i do dzisiaj nie wiem jaki kurek sluzy do czego, zwyczajnie mnie te kwestie nie interesuja , nie bylo takiej potzreby , by sie tym zajac :D:D wiec wyluzuj

Gość wybaczcie...
ale czesto jest tak,ze mieszczuchy zachowuja sie jak z wioski zreszta co to za pojecie" wiesniak"? ludzie, troszke samokrytyki!!!! dla mnie lepszy taki wiesniak=osoba mieszkajaca na wsi niz taki fetniak=burak=osoba bez kultury z Wawy :D:D:D:D

Gość znowu nędzna prowokacja

kobito w jakim ty swiecie się urodziłas mamy takie ciężkie czasy.

Gość zamurowalo mnie
a moze sraj za okno mozesz dupe wystawic za okno na tylku namaluj oczy policzki no zeby to wygladalo naturalnie i juz wiesz ile zaoszczedzicie na wodzie bo pewnie jeszcze nie wiesz ale za wode to sie w miescie placi ....

Gość zaskoczona bardzo
dzięki wszystkim za odpowiedzi, to piąte pokrętło faktycznie jest do piekarnika, sąsiadka mi powiedziała. Teraz jest tylko problem bo w środku tego piekarnika nie ma palnika, ale wstyd mi już było ją pytać bo sami żeście tu na mnie nawrzeszczeli że wieśniara jestem. Dla pytających- u nas była kuchnia węglowa i nie było takiego kłopotu. Co do kibla to go nie było, to zupełnie nowe wybudowane mieszkanie, jest tam sama rura wystająca z podłogi. Więc po załatwieniu do niej potrzeby nie ma jak wody spuścić.

Gość a woda droga
oj droga

Gość xyzasdgfdg

Gość hahhahhaha
niektórzy z Was naprawde bardzo sie nudzą.....:-) do załozycielki topkiu-toż to standard warszawski...a jak nie masz klbelka to...poszukaj na smietnikach-wcoraj takowy wyrzucilam...to nic,ze uzywany....;-)PP

Gość crol
teeeeeeee, kibla nie ma a internet jest! co stolyca to stolyca!