Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia20

dziewczyny podpowiedzcie mi jak sciąc włosy aby wygladały ładnie

Polecane posty

Gość madzia20

mam włosy długie do pasa i chciałabym je troszke podciac tylko nie wiem jak zeby było ładnie moje włosy sa cienkie i bardzo szybko przetłuszczaja sie . dodam ze niechciałabym zaduzo ich sciac bo nieładnie mi w krutkich włoskach . chciałam je jakos wycieniowac albo postopniowac ale nie wiem czy to sie czymś rózni dlatego moze wy mi podpowiecie cos fajnego . pozdrowionka

Gość rymcymcym
Hejka! Co prawda nie jestem dziewczyną, ale... Podejrzewam, że lepiej się znam na fryzurach niż wiele dziewczyn, gdyż prowadzę salon fryzjerski;-) Fakt faktem nie jestem fryzjerem, ale znam się na takich rzeczach jak fryzury i naprawdę potrafię doradzić. Najlepiej zrobisz jak napiszesz do mnie na maila (podanego wyżej czy niżej). Pozdrawiam!

Gość kokajaja
Cześć !!! Ja też jestem zaintersowana, mam podobne włoski. Moze ktos poda jakieś propozycje ze stronkami www

Gość madzia20
moze i żal scinac ale i tak nic ich nie widac bo przez cały czas chodze w kitce a chciałabym je nieraz rozpuscic tyle ze one sa strasznie cienkie i wypadaja ( wsumie ja nie chce ich ściąć tylko podciąć koncówki i gdzie niegdzie przykrócić

Gość BlonDyńka
Hej dziewczyny. Mam podobnie jak Wy długie włosy :)Nie wiem czy lepiej podcinac włosy prosto czy na "półokrągło"??? Jak Wy podcinacie??? Pozdrawiam

Gość madzia20
blonDyńka chciałabym ci poradzic ale sama nie wiem a ty masz tez tak długie włosy do pasa

Gość BlonDyńka
Też mam długie do pasa staje sie to troszke uciazliwe :( Podcinane zawsze miałam na "półokrągło" ale chyba zaczne je równać do prostej :)) Do wakacji moze je "wyprostuje" :)

Gość he he
na lyso :P

czesc jestem stylistka mogłabym Wam pomóc ale cięzko tak wymysleć coś nie widząc twarzy, więc jak chcecie możecie wysłac zdjęcie to Wam podam jakies szczegóły a tak na sucho moge powiedzieć tyle,że jeśli masz włosy cienkie i długie nie obcinaj ich na równo najdłuzsze na końcach przytnij a reszte stopniowo wycieniuj z tym że najbardziej przy nasadzie włosy wtedy lekko sie uniosa , sprawią wrażenie bardziej puszystych. Nie ma sensu tez na cienkich włosach szalec z grzywkami więc proponuje z przodu zostawić nie co dłuzśze. Jesli natomiast chcesz ściac włosy na równo, zetnij je minimum do łopatek. Po umyciu stosuj pianke nadająca puszystości i susz włosy głowa w dół wtedy tez lekko się uniosą. Pozdrawiam:)

Gość madzia20
w tej chwili nie mam zadnego swojego zdjecia na kompie ale jak tylko bede miała to sie odezwe http://magdam.onet.pl/1,0,21480,1,4,galerie.html a jak zrobic taka fryzurke i czy przy włosach długich do pasa da sie cos takiego zrobic wiadomo ze nie beda takie krótkie ale chodzi mi o skrecenia

Gość Ladyee Lagerfeld
taka fryzure mozna zrobic na kilka sposobów. Mozesz ją zrobic na długich włosach ale włosy ciezki krócej utrzymają taka fruzure. 1.Na lokówce ale tego nie polecam bo mozesz sobie spalic włosy. krecisz włosy lokówka u samej nasady i trzymasz chwile, ale musi byc mocno rozgrzana. włosy lekko sie podkręcą, i zrobi sie skręt, wtedy jakis spray do utrwalania. 2. Na bardzo grubych wałkach, ale wtedy musisz z nimi troche pochodzic na głowie;) więc szybko sie fryzury zrobic nie da 3. na drobniejszych wałkach włosy mocniej się skręca ale wtedy możesz w nie wgniesc żel do stylingu pianke ale niewielką ilosc zeby włosów nie rozprostować, i lekko ten skręt prostujesz. Skret wtedy jest bardzo mocny więc nie ma obaw ze całe włosy sie naprostuja. Mozesz tez króvcej trzymac te wałki wtedy automatycznie uzyskasz taki efekt ale niestety nie będzie się on zbyt długo trzymał więc raczej polecam któraś z poprzednich metod:) pozdrawiam:)

Gość koki
Cześć !!! A ja mam wloski proste (też miękkie, przyklapnięte, przetłuszczające się i bardzo cieniutkie) do ramion. Chciałabym je fajnie pocieniowac - może coś doradzicie - jakieś stronki www z propozycjami. Tylko chciałabym je lekko wycieniować i na długości zostawić bo z krótkimi mi brzydko. Będę za wszelakie sugestie wdzięczna

Gość ZuzaZuzaZuzaZuza
wogóle baby co wy myslicie ? że sie obetniecie i bedziecie ładne?? buhahahaha . Nadzieja matką głupich

Gość do zuza zuza zuza
nasuwa mi sie tu fajne powiedzenia: przyganiał kosioł garnkowi:D

Gość kaalllaa
Co taka cisza nikt nie ma fajnych stronek z propozycjami ???

Gość madzia20
zuza chyba sama ma jakies kompleksy a moze wypowie sie tu jakas fryzjerka i nam podpowie jak fajnie przyciac włosy

Szczerze?? Jeśli masz do pasa, to jeśli tylko lekko pocieniujesz, to nie będzie widać żadnej zmiany. Zmianę będzie widać, gdy zrobisz je tak gdzieś trochę za ramiona i pocieniujesz od samej góry. Taka fryzurka pasuje do każdego typu urody. Zwłaszcza gdy masz cienkie i przetłuszczające się włosy, to powinnać dać sobie spokój z takimi długaśnymi, bo przez to, że są takie długie, wydawają się jeszcze bardziej cienkie i tłuste. Takie włosy powinny być nie za długie... Pozatym, gdy je tak obetniesz, to będą wyglądały na bardziej gęste. :)

Gość pytonica
Najlepiej poradzic sie fryzjera i jednoczesnie spytac sie jakiego szamponu ,odzywki uzywac,a takze jak ukladac.Pzdr.

Gość upupupup

Gość pytanko......
wedlug mnie powinnas pocieniowac i odciac do polowy plecow wtedy latwiej bedzie nadac im wieksza objetosci nie bedzie az tak widac, ze sa cienkie poza tym moze zrobilabys balejage? on tez daje wrazenie, ze wlosow jest wiecej