Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynka_m

Metroseksualny facet? Tak czy nie?

Polecane posty

Każdy ma prawo wyglądać tak, jak jemu się to podoba. Nieważne czy będą to długie włosy, zgolone, krótkie i nażelowane. Nie interesuje mnie ile który facet spędza czasu w łazience, co ma w niej na pólkach, ile razy w tygodniu gania do kosmetyczki czy na solarium. Jednego wymagam od ludzi - aby nie chodzili brudni i śmierdzący, bo niestety moje powonienie jest bardzo wrażliwe na różne zapachy a mój żołądek na niektóre z \"aromatów\" reaguje bardzo gwałtownie. Osobiście jednak stając przed wyborem między mężczyzną metro a \"tradycyjnym\" modelem faceta wybiorę zdecydowanie tego, który jest włochaty, kudłaty (a nie wygolony gdzie się da) i ogólnie bardzo męski. Jak będę chciała poprzytulać się do gładkiego, delikatnego ciałka, to zgłoszę się do którejś z moich ślicznych koleżanek ;)

Gość niesmialek

Gość okropność
faceci z lakierem na paznokciach i wygoleni bbbrrrrrrrrr w jakim kierunku ten świat zmierza?????? i że niby to dla kobet ??????? których?

Gość timbim
Jestem za pod warunkiem że nie zacznie mi podkradać kosmetyków i nie będzie miał czasu na randkę bo musi iść do kosmetyczki na jakąś terapię pielęgnującą czy do solarium. Metro są jak papużki, miłe dla oka ;-) trudno powiedzieć o ich funkcjonalności bo osobiście nie miałam okazji przetestować. Gorąco pozdrawiam wszystkim metro !!!!