Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cappuccino

najpiekniejsze perfumy - glosujmy!

Polecane posty

... a jak bedzie ze 100 wpisow, to zrobimy podliczenie :) jak zas wpisow nie bedzie, to temat sie nie rozwinie i tajemnica pozostanie tajemncza :D

Gość asiorekkk
moje ukochane to: -Eau de Dolce Vita -L'eau par Kenzo -Echo (Davidoffa) -J'adore (Diora)

Moje ulubione (z tych tanszych, bo wszyscy pisza o tych drogich markach) - C-thru -Dream -Bruno Banani- wszystkie zapachy -Puma- Jamaica -Mexx-Pure Life i z tych drozszych -Gucci- Envy me oraz Eau de parfum II -Armani - Mania

Gość Siedząca w domu
Hugo Boss- Deep Red ten i tylko ten👄

Gość chanel modemoiselle

Gość masz racje....
chanel modemoiselle

Gość Ja...
chanel m. jest cudowny

Gość ............123...........
CK Contradition Gucci ENVY

Gość teraz ja..........
cerruti 1881 laguna - salvador dali aqua di gio - giorgio armani (chociaz ostatnio mniej) armanimania - armani miracle - lancome chociaz perfumy mi sie po jakims czasie nudza i caly czas szukam ciekawych zapachow ;)

Gość pachnąca
a moje ulubione to : - light blue DOLCE & GABBANA - DKNY - Addict - ANGEL ( ale tylko niebieski) - EUPHORIA C.Kleina - i wszytskie cytrusowe i "trawiaste" zapachy :)

Gość erykah
amor amor deep red hugo boss

Apropos perfum:) Dla wielbicielek Chanel mam dobrą wiadomość, mam do sprzedania 2 flakoniki (po 50ml) Chanel no 5 o 95% zawartości, to 100% orginały, jesli ktoś ma wątpliwosci na terewnie Opola i Wrocka moge przed sprzedażą osobiście pokazać perfumiki:) mam też ICEBERG Twice , Juvenę i próbki min Davidoffa(komplet próbek zawiera żel pod prysznic, balsam do ciała i wodę toaletową) Wszystkie perfumiki sprzedam za ok 50% ceny rynkowej, do negocjajcji:) Perfumy pochodzą z niemieckiej perfumerii Steinweg, których włascicielką jest moja znajoma. Zapraszam tel 500 853 541

Gość fafa fa
PRZEMYSLAWKA P

Gość Givenchy Very Irresistible

Gość vanesa20
za ile byś je sprzedała?

Latem używam CK One, a teraz Bruno Banani Not for everybody. Na wizażu wszyscy zachwycali się Amor Amor, ale mi jakoś nie przypadły do gustu. Czy któraś z was wąchała Angel TM? Podobno piękny zapach.

Gość -----
angel i dolce gabbana

Guerlain Champs Elysses Chanel Coco Mademoiselle Iceberg Twice Dior J\'Adore Dolce Vita YSL Baby Doll Cacharel Amor Amor Arden Splendor Hugo Boss Intense Hugo Boss Deep Red Mexx Woman Max Mara ( te zólte- zapomnialam nazwy ) Dior Hypnotic Poison

Magdooosia Angel jest bardzo specyficzny :) mocny w moim katalogu ma taki opis : 2. Angel - Thierry Mugler Zapach ten przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Jest to pierwsza kompozycja z serii stworzonej przez T. Muglera zwanej \"Orientalnymi smakoszami\". Nuty przewodzące to: bergamotka, mandarynka, miód, jeżyna, brzoskwinia, mango, a nawet czekolada oraz ambra.

Gość a moim skromnym zdaniem
BURBERRY 'London' DOLCE&GABBANA 'Light blue' z damskich zapachów jeśli chodzi o męskie: DOLCE&GABBANA i GIVENCHY 'Pi'