Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satynowy braz

Gliss kur-satynowy brąz-kto uzywa??

Polecane posty

Gość satynowy braz

Mam prosbę do osób uzywajacych szamponu i odzywki z tej serii... Czy warto wydawać na to pieniadze?? Czy faktycznie ta seria jest dobra do rozdwajających sie włosów? Prosze o rade i z góry dziękuję

JA Z GLISS KUR mam płynny jedwab...(teraz na włosach :) ) odzywke bez spłuykiwania...tzn ta regenerujacą, 150 ml...wczesniej miałam szmpon i odzywke do spłukiwania płynny jedwab...Jka dla mnie jest całkiem niezle..:):):) nie obciąza włosow, mają połysk, sa jakies takie fajne...wiem ze pytasz o satynowy brąz m ale mysle ze to odzywki sa podobne..Ostatnio w naturze były promocje tych odzywek i szmponow, sprawdz , moze jeszcze jest ta promocja :):0

Gość satynowy brąz
Dzieki informacja o innych seriach tez sie przyda, w końcu jesli jedna jest dobra to mozei inne tez. Moze zaryzykuje.

Gość W drogeriach NATURA
jest promocja na szampony i odżywki GLISS KUR aż do 13 listopada:) są po 7,49zł dla mnie niestety seria z jedwabiem nie jest dobra i obciąża włosy dlatego obawiam się, że ta do brązowych włosów też taka może się okazać:(

Gość Orchid*
Ja mam serię Satynowy Brąz, moim zdaniem jest świetna! Włosy pięknie pachną, są gładkie i delikatne w dotyku. Jednak, jeżeli masz rozdwajające się włosy, może lepsza będzie ta żółta seria Gliss Kur? Też jej używałam, polecam szczegolnie odżywkę, ale najpierw trzeba ściąć rozdwojone końce- im nic nie pomoże.

Gość satynowy brąz
Do orchid* : a mozesz sprawdzić czy w składnikach jest benzyl salicylate?? Bo jesli tak to od razu sobie ja moge darować:(

moja mama ma ( jest naturalnie ruda ale farbuje sie na ciemny braz ) tzn tylko szampon i jest zadowolona . Wlosy slicznie pachna, blyszcza sie i ukladaja

Gość Orchid*
Sprawdziłam, nie ma tego składnika. Rozumiem, że jest szkodliwy? Co dokładnie robi?

Gość satynowy brąz
Sama dokładnie nie wiem ale zauwazyłam ze musze go unikać, a jest w wiekszosci kosmetyków:( Po szamponach i odzywkach z nim wypadały mi włosy i miałam tez brzydka cerę po kremach itp... Ale ja jestem alergiczka wiec ty raczej nie masz się co martwić

Gość Marcato
Super zapach! Pielęgnuje włosy, są po nim jedwabiście gładkie.

Gość a czy jest
lepszy od jedwabiu kupowanego w salonach fryzjerskich???bo moze sie skusze...

Gość Marcato
ale to dwie różne sprawy. Ja po umyciu szamponem i spłukaniu odżywki nakładam dodatkowo małą kropelkę jedwabiu na końce włosów. Jedwab pomaga chronić końcówki, ale nie zastąpi odżywki do włoów. Od jedwabiu wolę jednak serum na końcówki Avonu.

Gość a czy jest
ale ja tak samo jak ty uzywam szamponu, odzywki a po spłukaniu jedwabiu z salonu. ale z tego co wiem tej odzywki z gliss kura sie nie spłukuje?

Gość Marcato
Spłukuje się, oczywiście. Na opakowaniu jest to wyraźnie napisane.

Gość satynowy brąz
Jest odzywka i balsam gliss kur. Odzywka jest bez spłukiwania a balsam z płukiwaniem. Kupiłam dzis szampon o balsam i wypróbuje, są tez w promocji w rossmanie, oba za 7,49 zł. Odzywka jest droższa i nie do codziennego urzytku.