Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cass-andra

BÓLE BRZUCHA W CIĄŻY???????? CZY MAM SIE MARTWIĆ?????

Polecane posty

Gość cass-andra

Witam. Jestem w 27 tygodniu ciąży. Od dwóch dni pobolewa mnie brzuch. Nie żołądek ale cała jama brzuszna. Najbardziej odczuwalne jest to po bokach brzucha, w podbrzuszu i pod piersiami... Takie nieprzyjemne, bolesne uczucie... jakby mnie coś przygniatało... Czy to tylko dzidzia sie rozpycha czy może być jakis inny bardzie niepokojący powód... Nie bardzo mam pieniążki pójść do lekarza prywatnie... A do ginekolog, która prowadzi moją ciążę jestem umówiona dopiero za dwa tygodnie (nie ma wczesniejszych terminów).... Bardzo sie niepokoję... Proszę powiedzieć czy to normalne???

wiesz ciezko jest odpowiedziec osobie postronnej na to pytanie-kazda z nas inaczej przechodzi ciaze. jezeli byly by to ruchy dzidzi to napewno bys rozpoznala. mysle ze powinnas pojsc jednak do lekarza i rozwiac watpliwosci -nawet na kase chorych jak chodzisz to musi cie przyjac lekarz i nie mozesz czekac na wizyte-to jest nagly wypadek.

Gość kgfa
Również uważam, że powinnać udać się do lekarza. Może to być rozciągająca się macica i wtedy nie ma powodu do niepokoju. Spróbuj wziąć no-spe, jak po tym przejdzie to myślę, że wszystko ok:) tak przynajmniej mówił mój ginekolog:) Gdy ból jest bardzo silny, nie zawlekaj z wizytą u lekarza. Jak nie masz pieniędzy,przecież możesz udać się na pogotowie. Tam muszą Cię zbadać.