Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce35

Nie zaprasza mnie do siebie,mimo że mieszka sam-??

Polecane posty

Gość w kropce35

Znamy się od kilku miesięcy. Każde spotkanie organizowane jest w moim domu lub w miejscu neutralnym.Wiem,że ma własne mieszkanie i mieszka sam,ale jeszcze nigdy nie zaprosił mnie do siebie. Intrygujaca to dla mnie sytaucja:(((

Gość cocacolka
może nie chce mu sie sprzatac :P leniwiec jeden :P

Gość chyba juz byl
podobny temat i okazalo sie, ze facet mial zone, oczywiscie nie musi tak byc w Twoim przypadku

Przyczyny mogą być rozmaite. Przychodzi mi to głowy taka ewentualność: kiedy spotykacie się u Ciebie lub na mieście, to w każdej chwili - kiedy już ma Cię dosyć - może powiedzieć \"no, na mnie już czas. Obiecałem sąsiadowi że pod jego nieobecność będę karmił jego świnkę morską.\" Natomiast gdybyście się spotykali u niego, to niezręcznie byłoby mu powiedzieć \"no, idź już.\". Patrząc na pozytywną stronę tej sytuacji - ciesz się, spotykasz się z subtelnym i wrażliwym mężczyzną! :classic_cool:

Gość w kropce 35
Nie tylko mnie nie zaprasza do swojego domu ale też do swoich znajomych. Myslę,że nie traktuje mnie poważnie:(myslę że jestem chwilą w jego życiu:( może substytutem??:(

Gość może jesteś jego
...mroczną tajemnicą.

Gość despraddo
a ty tylko o seksie potrafisz myśleć ? Może on kocha cię miłościa czystą i anielską ...

Gość zygula
skad ja to znam bylo podobnie, w koncu po pol roku zaprosil mnie do siebie i co sie ukazalo moim oczom:) nie uwierzycie w lazience na poleczce staly podpaski i wkładki( przeciez ni ebyly dla gosci) pozniej dostrzeglam ksiazki grocholi, i czysiutkie listki kwiatow okazalo sie ze ma kobietet od lat

Gość mmmmmmmmm
na 90% on ma dziewczynę, znam takiego co tak robił, spotykał sie z dziewczyną tylko na mieście nie zapraszał do siebie, nie poznał ją ze znajomymi bo bał sie że jego dziewczyna sie o tym dowie.

Gość very
to jakis kretacz, rozpracuj go;-)

Gość liiiiiinijka
na pewno wiedzie podwojne zycie. Wiekszosc facetow tak ma, to dla mnie oczywiste. Sprawdz go jakos zanim sie zaangazujesz no chyba, ze zona i dzieci ci nie wadza

Gość moj tak mial
okazalo sie, ze ukrywal przede mna ze ma dzieci (i jest rozwiedziony) Bal sie, ze znajde laurke w ksiazce, jakis ciuszek zostawiony po wizycie dziecka, zdjecia w albumie czy kompie itd

Gość Ja mialam identyczna sytuacje
U mnie jeszcze bylo tak ze on mieszka 20km od mojej miejscowosci. Jak mozna sprawdzic i zdemaskowac takiego typa???????????

Gość zosia_samosiaaaaaa
mam to samo z tą roznica ze facet mieszka z rodzicami...

Gość dziewczyna po 20.....
może ma coś do ukrycia? powinnaś jednak nalegać na wizytę,albo lepiej-zrób mu niespodziankę...