Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość Skkkkurwiel
A czy moze polubic smak twojego kału?

Gość Anna20
napisz na priv ok darri1905@o2.pl

Gość Skkkkurwiel
Co mam ci napisac? O smaku kału?

Gość przyjaciel w Bó Ló
Bądź eko. Nie wypluwaj, połykaj.

Gość Skkkkurwiel
Polkna bys mi?

Gość kokosa lodziara
mój facet ma przepyszną spermę słodko kwaśną. Laski jak chcecie spróbować to podam wam jego namiary

Gość ja też uwielbiam
jak mój mąż kończy w moich ustach. Cudowne uczucie,dla mnie i dla niego tym bardziej. Albo mam go całego w buzi i zalewa mi gardło,albo klęcż=ze przed nim i trzyma mnie za głowe i jęczy,zebym wysunęła języczek. Jestem bliska orgazmu wtedy.

Gość Córka Dekalogowatej
Moja mamuśka to trzyma w lodówce z 5 litrów spermy w kance i codziennie po szklance pije do śniadania

Gość andrejek
Zależy od gościa, jaki tryb życia prowadzi a zwłaszcza co je i czy pali i pije. Ja przykładowo na zmysłową i romantyczną robótkę z moją kotką zjadam ananasy i winogrona oraz tabliczkę czekolady. Ja byłem tym odważnym z niewielu, który postanowił skosztować swojej spermy i całą zawartość. Ta biało mleczno-puszystka smakuje kremowo jakbyście jedli budyń bez smaku. Ta w odcieniu żółtawym już jednak trąci. Także drogie Panie przypilnujcie swoich samców:)

A ja lubie spuscic sie mojej kochance w usta a potem z nia soczyscie lizac. Albo wylizac jej szparke po orgazmie. Mega erotyczne :)

Gość dyskretna 30tka
Nigdy w zyciu nie pozwolilabym na to bym moj facet spuscil mi sie w ustach,to jest obrzydliwe i ponizajace dla mnie.Milosc nie ma tu nic do rzeczy,bo kocham swojego partnera nad zycie,ale nigdy nie pozwolilabym jemu na takie ponizenie mnie.

Gość Jola z pralni
A ja wlasnie czekam na mojego kochanka, obciagne mu do samego konca i poczuje jak spuszcza mi sie w usta, na język i piersi. Hehehe, lubie to bardzo :)

Gość ,xemcnhflkds,am,
Ja długo miałam barierę psychiczną i nie mogłam zmusić się by zrobić loda swojemu facetowi. Po kilku długich latach wreszcie się przemogłam i prawie pawia puściłam jak poczułam smak spermy. Ale dobra, jakoś dokończyłam sprawę choć nie pozwoliłam mu dochodzić w moich ustach. Następne razy już były lepsze bo wiedziałam na co się nastawić. Później rzucił papierosy i po jakimś czasie zaczął mi smakować ! Teraz pozwalam mu dojśc w ustach ale nigdy nie połknę spermy. Po lodziku od razu wypluwam na chusteczkę !

Gość miridiri
Dziwi mnie wypowiedz dyskretnej 30tki. Czemu to ponizenie? Ja czasami obciagam mezowi do konca poprostu i spuszcza mi sie w buzi bo ja tego chce. Nie wymaga tego ode mnie. Nigdy nie wie czy przy zabawie skoncze reka czy w moich ustach. Jak Twoj facet Cie lize to tez go ponizasz? Nie fascynuje mnie smak spermy. O co innego tu chodzi. Zreszta nigdy sam tego nie zrobil, zawsze ja tym steruje

Gość lokko
która Pani ma ochotę?

Gość preludium
Ja próbowałam wcześniej i nie dałam rady bo mnie to niesamowicie obrzydzało. Jakiś czas temu jednak bardzo zależało mi, zeby Jemu było najprzyjemniej na swiecei a wiem, ze zawsze po cichu miał na takie zakończenie ochotke. Spuściłam włoski na twarz, zeby nie widział czasem mojego zniesmaczenia i połknęłąm. No fakt, ze to nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy na świecie, ale da sie przeżyc, dwie chwilki poświęcenia a mina naszego partnera- bezcenna. NIe mówie, ze bede to robić często bo nie ma co przyzwyczajać, ale moze zostawie taką ewentualnosć na jakieś hm..."szczególne okazje" hehe.

Gość lokko
no Wy to dziewczęta potraficie się poświęcić ;)

Gość lokko
no Wy to dziewczęta potraficie się poświęcić ;)

Gość poilaala
smak jak smak ale konsystencja jednego wielkiego gluty mnie zniechęca. Gdyby to miało konsystencję wody to bym mogła pić co dzień :P

Gość bo2gd2an2
lubie i co w tym zlego

Gość dorota pekala
lubie tylko ciagle mi malo

Gość dorota pekala
lubie tylko ciagle mi malo

Gość lokko
czego Ci mało?

Gość aneczzzka
Smak zależy w dużej mierze od tego co Twój partner zjada... _________________________ Dobry sexshop? Dyskrecja.pl

Nie ma nic gorszego w łóżku niż powściągliwość kobiety. W kamasutrze napisane jest iż kobieta musi sie wyzbyć wszelkiej powściągliwości jeśli chce w pełni korzystać z seksu i przeżywać niebiańskie rozkosze. Kobieta powściągliwa(bądź świętojebliwa) nigdy w pełni nie zaspokoi siebie a tym bardziej swojego partnera.

Gość goostek23
Hej! Ja próbowałem swojej spermy, jest w porządku. Jeśli jest ktoś, kto by chciał zebysmy sobie nawzajem obciągnęli to prosze o kontakt: goosciu23@wp.pl:) pozdrawiam!

Gość goostek23
Przepraszam , błąd , mój mejl to : goostek23@wp.pl.

Gość brr brr obrzydlisto w smaku
to chyba jest bariera psychiczna, ja tez tak mam, bardzo kocham swojego faceta, duzo rozmawiamy o sexie i probowalismy wielu rzeczy, lodzika owszem zrobie ale w buzie nie dam sie sposcic, i za nic w swiecie nie poklne, brr na sama mysl mnie odrzuca,nie wiem dlaczego ale tak jest i juz, on wie o tym ze mam jakies zachamowania i nie wymaga tego ode mnie, jak robie mu lodzika to wyciaga i koncz na cycuniach,wtedy tez szybko sie wycieram bo zapach mnie odrzuca chcialabym nie miec takich zachamowan ale nic na to nie poradze