Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ayyla

z niemcami tak to wlasnie JEst...

Polecane posty

WIECIE CO JESTEM TU OD JAKIEGOS CZASU:NIE BEDE OPOWIADAC JAK SIE POZNALISMY BO TO DZIWNE:RELIGIA I TAKIE TAM:::RZUCILAM WSZYSTKO CO MIALAM W PL I WYJECHALAM DO MAMY DO DE:JAKI ON JEST?DZIWNY:NAWET ROZMOWY SA NIE TAKIE JAK POWINNY POWOD?JEZYK:MOJ NIEMEICKI WYPALIL SIE W PODSTAWOWCE A NA ANGIELSKIM SIE NIE POKAZYWALAM: BO MI SIE NIE CHCIALO:TERAZ MAM NIKLE Z TYM PROBLEMY BO TO JEZYK LATWY :DO CZEGO ZMIERZAM:::NIKE SA SZANSE ZE BEDZIE NAM DOBRZE BO ON MI NICZYM NIE IMPONUJE:JA JUZ NAWET NA NIEGO NIE CZEKAM:IRYTUJE MNIE:ALE JA NIE POZNAM TU PEWNIE POLAKA:BO OD TYCH LEPIEJ Z DALEKA:NAWET NIE WIECIE JACY SA POLACY W DE:::W PL JEST LEPIEJ:SAMA GADKA::INNA I BAJER:NIGDY MNIE NIE RUSZAL ALE TERAZ BRAKUJE MI TEGO BEZPOSREDNIEGO PODEJSCIA DO SAMIC:WNIOSEK JEDEN::NIEMCY SA ZIMNI:DUCH WALIKI WYPALIL SIE CHYBA PO \" WOJNIE SWIATOWEJ:SAMA NIE WIEM:LEPIEJ JAKBYM GO NIE WIDZIALA NIGDY:NIE MIALAM PROBLEMOW WCZESNIEJ Z CHLOPAKAMI:ZRESZTA NIE MA TO JAK ROZMAWIAC PO POLSQ O POLSKIM NIEBIE:KUPIE SOBIE CHYBA PSA::NIE NIE SUCZKE::A INNE PSY POGONIE KIJEM: SZANUJCIE POLSKICH CHLOPAKOW DZIEWCZYNY BO ONI NAPRAWDE DAJA NAM CALE NIEBO NAWET PRZY PUSTEJ KIESZENI

Gość z niemcami czy tylko
O MEIN GOTTTTTT !!!!!!!! Bez znajomsci jezyka , po zwiazku z jednym ,wydajesz opinie o wszystkich chlopakach niemczech !!!Masz GROSSE ERFAHRUNG!!!!

Gość niemiaszki tak mają
że o małego na hitlerjugenda wychowani są i na polki zerkają jak na ich własność

a kto powiedzial ze sie nie umiemy dogadacßze problemy z jeyzykiemßchemia byla teraz jest ok.powinien jednak poczytac cos o obsludze polek...nie lozkowej...

a kto wydal opinie calosciowa? znam tu wiele kobiet i dziewczyn a to ze tak napisalam nie oznacza ze tylko ja tak myslec zaczynam

ps.to zaden maly hitlerek.wyglada jak keanu z matrixa:) korzenie polsko ros. wychowany na ziemi niemieckiej a ze nie wpojono mu wartosci jak widze tu teraz bo slowo rodzina jest tu ciut obce,...to raczej nie do mnie pretensje.nauczycielka i nianka ze mnie kiepska

z niemcami czy tylko...nie nie z niemcami z polakami cieplymi jak kluski ktore uwielbiam.bo dobry polak to cieply polak.doswiadczenie mam ale chwalic sie nie bede i na ublizanie sobie nie pozwole.

Gość To prawda
moje dwie kolezanki wyszly za Niemcow i dwie sie rozstaly , inna metalnosc inny sposob myslenia i jezyk. Mialy szczescie bo w Niemczech skonczyly studia i jakos ulozyly sobie zycie ale juz z Polakami.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a może to ty powinnas cos poczytac o obsludze niemcow, nielozkowej