Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszaty

Czy facet z odstającymi uszami może być atrakcyjny?

Polecane posty

Gość uszaty

Pytanie całkiem serio. Czy to go dyskwalifikuje, jeżeli pozostałe części ciała ma w porządku?...

mnie osobiscie bardzo pociągają tacy z odstającymi uszami, naprawdę, wiec facecie jak dla mnie to twoj atut :)

Gość zapusc wlosy
wtedy w ogole nie bedzie (widac)problemu

Facetowi nie szkodzi. Często nawet dodaje mu uroku. Z kobietami jest gorzej. Ja np. mam ogrooomne uszy. U chłopaków zawsze jednak cieszyłam się (i nadal się cieszę) powodzeniem. Chociaż właściwie nie wiem dlaczego. Najgorzej było gdy byłam dzieckiem, bo dzieci są okrutne. Podstawówka to był koszmar! I czasami jak przypadkiem odsłonię ucho na ulicy czy np. w sklepie to budzę nie lada sensację. Nie przejmuj się. Głowa do góry (dosłownie), usmiech nr 5 na twarz i naprzód!

A jeśli chodzi o Płoszaja, to dla mnie on akurat jest okropny. Ale dobrze, że lansują jego uszy. Może innym uszatkom będzie lżej.

Gość Will Smith

Gość
lawa135 ---> a nie miałaś szansy na zabieg korekcji uszu? moja przyjaciółka to miała w wieku 17-18 lat i potem już ich nie zasłaniała włosami :P polegało to na podcięciu chrząstki, potem przez parę dni bandaż na uszach, były trochę sine, ale efekt spoko

Gość
Andrzej z Biłgoraja. ------> co Ty gadasz :/ mnie nie przeszkadzają mankamenty typu uszy, liczy się całokształt :P a jak wytłumaczysz dziewczynę która chodzi z kaleką (od początku związku był kaleką, nie w trakcie)?

tylko nie mowcie ze jest jest gdzies kobita ktora urbana wyrzucilaby z lozka :classic_cool:

Gość
Kirus -----> dobre, dobre :D

Gość cicho
on to slyszy

ej wezcie sie odczepcie od tych uszu ! mi sie zawsze tacy podobali faceci bez kitu.... takze halo w ogole nie wiem co to za problem ;) pozdrawiam uszatego :)*

Kuraiko ---> niestety, dotychczas nie było mnie na to stać. Ale jestem dobrze zorientowana. W przypadku moich uszu nie wystarczy to co opisałaś odnośnie Twojej koleżanki. Tak bardzo odstających uszu jak moje w Polsce jeszcze nie operowali, na świecie się zdarzało. Ale zobaczymy. Albo, w którymś momencie będe miała na to kasę albo to oleję. Pozdrowionka, :)

Gość zrob operacje
i po problemie :D mam wielu znajomych ktorzy uszy operowali teraz zyją z tym tak jakby op. nigdy nie mieli i sie z takimi uszami urodzili

Gość ja mammm
mi sie tam ploszajski podoba, ale dlatego ze ma w sobie jakis urok i jego wyglad nie ma akiego znaczenia przy tym uroku

Gość ja mammm
i zeby nie bylo, nie jest jego fanka;) koles ma cos w sobie

Gość no pewnie