Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIANNA NIE ROZUMIE

SEKS ANALNY CZEMU NIE ?

Polecane posty

Gość MARIANNA NIE ROZUMIE

Czy można mieć orgazm podczas "anala" ? Nie wiem, ja mam orgazm poczas seksu z moim chłopakiem i to nie ma żadnego znaczenia, jak to robimy, pod warunkiem, że on odpowiednio pieści moją łechtaczkę. On mnie zaspokaja tak jak lubię i nie boli mnie to, więc jak on chce się zsikać w mój tyłeczek i nie boli mnie to i nie jest dla mnie to niebezpieczne, dlaczego nie ? Są kobiety, ktore uważająto za zbocznie, dlaczego ? Bo to dupa i smierdzi z niej ? A przepraszam, z co z buzią ? W swoim życiu całowałam się z facetami, których buzia smierdziała gorzej niż kloaka na obozie harcerskim. Na pewno moja pupa mniej smierdzi a może wcale, niż tych panów buzia. Mam być kurwą bo chce dogodzić mojemu kochankowi ? On robi mi dobrze ręką, gdyby nie to, nie miałabym nigdy w życiu orgazmu. Dla mnie męski członek może zniknąć. ;-) Mój chłopak doprowadza mnie do orgazmu, ja doprowadzam jego. On mnie ręką, a ja go ustami, tyłkiem albo cipką. Kogo to do cholery obchodzi ? To nie ma żadnego znaczenia, czy lubie orala, anala czy bengala !!!!!!!!

Gość zwieracz odbytu
dzięki stara za tę bezkompromisową deklarację, doczekaliśmy się wreszcie kogoś, kto odważył się na tym forum powiedziec coś o seksie analnym

Gość no właśnie nie obchodzi nas
to komu i w jaki sposód dupy dajesz, więc wypad stąd idiotko!!!!!!!!!

i jestes zwykla kurwa i szmata

nie wyrażaj sie kolego :P i jeżeli cie nie obchodzi to droga wolna nikt cie siłą tu nie trzyma zakompleksiona dziecino :P Marianna rozumie Cie i popieram ... ja osobiscie lubie i nie żałuję sobie... :D

Gość zwieracz odbytu
dokładnie - słuchaj starszych dziecino. kto się nie wali w odbyt, ma kompleksy i nie zna się na niczym

co właśnie? idiotka pisz, że członek męski może dla niej nie istnieć, a potem odbyt nadstawia!!!! pomyslcie zanim rozpoczniecie dalsze pianie z zachwytu nad jej wypocinami :P

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
"Czy można mieć orgazm podczas "anala" ?" - o, tak :-) Trzeba tylko mieć odpowiedniego chłopa :-)

Gość zwieracz odbytu
i zwieracz...

różnimy sie jednak tym, że ja uwielbiam penisy mogę je pieścić i czuć w sobie godzinami hehe i nie potrzebuję pomocy ręką ,żeby zawyć z rozkoszy:P:D

widzę zlot samych w dupę jebanych idiotek :P

chyba zmienie nick na \" w dupę jebana idiotka\" też ładny :P :P :P

Zawsze znajdą się zakompleksieni faceci, którzy w domku tylko raz na miesiąc i szybko po ciemku:) więc rób co tylko masz ochotę jeśli ci jest dobrze i jemu to OK:P

sex analny to super rzecz.. polecam Wam faceci.. a kobiety to też lubią wystarczy ze soba porozmawiać i dogadać się nic na siłę...!!! PAMIETAJCIE WCZESNIEJ WIZYTA W ŁAZIENCE MILE WIDZIANA--- INACZEJ--- WSKAZANA WIZYTA W LAZIENCE I DLUGI PRYSZNIC

Gość o kurcze blade........
gorzej jak facet zasmakuje w odbycie i nie będzie chciał dopochwowo:P