Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latka

Mam 30 lat i musze wszystko zaczynac od nowa..

Polecane posty

Gość 30latka

To straszne. Obudzilam sie ostatnio.. mam 30 lat!! zakonczyl sie moj 8-letni zwiazek, wywalili mnie z pracy, mam strasznie malo znajomych, zakochalam sie.. a on wrocil do bylej.. nie chce mi sie zyc! jak tu odnalezc sens.. ? ? ?

Gość Kochana moja
nie martw sie. W zyciu sa takie okresy,kiedy wszystko sie centralnie sypie. Ale to mija,wierz mi. Musisz zacisnac zeby i przeczekac. Jestes mloda. 30 lat to dopiero poczatek!!! Wielu ludzi wrecz twierdzi,ze zycie zaczyna sie po 30!!! Na pewno znajdziesz fajna prace. Na pewno znajdziesz faceta-gwarantuje ci to. Wyjdz z domu, idz do pubu, odnow stare znajomosci. Jeszcze bedzie dobrze!

Gość 30latka
rano codzien mysle, czy chce mi sie tego dnia. nie wiem, nie wiem, jesli nic sie nie zmieni, zycia w pojedynke na zasilku wiodla nie bede :(

Gość Kochana moja
Rozumiem,ze masz dolek w zyciu...Ale nie poddawaj sie. Walcz. Zaslugujesz na cos lepszego niz zasilek. Szukaj pracy ze wszystkich sil. Realizuj marzenia za wszelka cene. Jestem pewna,ze jestes wartosciowa osoba-w kazdym z nas jest cos wartosciowego,tylko trzeba umiec to w sobie dostrzec. Moze warto skorzystac z jakiejs pomocy,np psychologa?

Gość marzycielkaaaaaaaaaaaa
"Wiersz z banałem w środku" Nie bój się chodzenia po morzu nieudanego życia wszystkiego najlepszego dokładnej sumy niedokładnych danych miłości nie dla ciebie czekania na nikogo przytul w ten czas nieludzki swe ucho do poduszki bo to co nas spotyka przychodzi spoza nas głowa do góry🌻

Gość enamorada
Dzis 30 lat to mlodosc w rozkwicie, wszystko Ci sie ulozy, masz po prostu gorszy okres, ale po gorszych zawsze przychodza lepsze :):):):) Uszy do gory i zycze optymizmu. To, czy jestesmy szczesliwi przeciez tak naprawde zalezy od naszego nastawienia :):):)

Gość niebiekie słońce
hej. miałam to samo. 3 lata temu. wylali mnie z pracy i odszedł ukochany. potem zawaliłam studia. długi, depresja, psychiatra. obecnie robię inne studia, mam od roku super faceta i zaczęłam własną działalność gospodarczą. tak więc wiedz nam oim przykładzie, że pewnego dnia los się odmienia. a los dlka grubasów wcale nie jest łaskawy. tak, na dodatek jestem grubasem, bo w depresji pasłam się tabletkami, które dawały ukojenie i przy okazji powodowały rozstrój hormonalny. teraz mam 20kg więcej niż wtedy, a jednak mam pracę, chłopaka i studia :) jeśli jesteś szczupła, pójdzie Ci łatwiej, a przynajmniej w znalezieniu pracy i faceta ;)

Gość na mnie też
zwaliło się wszystko w jednym momencie: rozwód, wyprowadzka, bezrobocie. Spojrzałam pod nogi i nie zobaczyłam pod nimi żadnego gruntu. Boże, jak ja wtedy nienawidziłam swojego eks męża za to, że zepchnął mnie w przepaść. A dzisiaj? Mam bardzo dobrą pracę, fajne, przytulne mieszkanko i tylko ta ogromna nienawiść do facetów pozostała :(

Gość na mnie też
a mam 33 lata...