Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella 30

krem na dzien

Polecane posty

Gość mirella 30

poleccie mi jakis krem na dzien ! mam 30 lat i nie umiem sie zdecydowac jaki kupic!:) od ilu lat mozna stosowac kuracje przeciwzmarszczkowe ?pozdrawiam goraco :)

kuracje przeciwzmarszczkowe powinno stosowac sie w zasadzie juz po 20 roku zycia, tzn. kremy ktore wygladzaja skore. Ja uzywam Oceanica AA serie wygładzającą zmarszczki. Po 25 roku mozna stosowac kremy z tzw. pseudobotoksem, ktore zapobiegają powstawaniu zmarszczek mimicznych. Jesli nie masz mocno widocznych zmarszczek, a tylko mimiczne to polecam takie wlasnie kremy. Bardziej widocznych zmarszczek nie zlikwiduje zaden krem, ale moze je spycic tak ze beda mniej widoczne np. Dermika-Extremale

Gość mirella 30
czekoladko dziekuje :)

Gość mirella 30
a co sadzicie na temat kremu soraya kurcja przecwzmarszczkowa buty kreator ?

Na temat kuracji przeciwstarzeniowej nic nie moge powiedziec bo nie stosowalam(zamierzam kupic)-popros o bezplatne probki w drogerii. Uzywam natomiast kuracji dotleniajacej i jest swietna, zaden krem tak nie nawilza, uzywam krem pod oczka i kremik na noc,skora jak pupcia niemowlaka o!

Gość trulenka
A stosujecie filtry?

Gość happine
To zalezy. Mówi się aby stosować filtr codziennie jednak jak jest zima to zdarza sie,ze zamiast kremu z filtrem nałożę na twarz tłusty krem ochronny. Poza tym zima nie trzeba stosować takiego duzego faktora ochronnego. Wystarczy 20. Za to latem nakładam na twarz krem z filtrem 50 ;) Polecam zajrzeć sobie tutaj: https://pieknoizdrowie.com.pl/jaki-jest-najlepszy-krem-do-twarzy-na-dzien/ Na stronie jest opisane jak dobrac odpowiedni krem do twarzy. Powinien być dopasowany do naszych wymagań oraz do potrzeb.