Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytonica

UPLAWY-jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

Gość pytonica

Wie,ze najlepiej isc do lekarza,ale wizyte mam wyznaczona po nowym roku.Nikogo nie interesuje,ze jestes chora.Nie stac mnie na leczenie prywatne.Moze ktos mi powie jak mozna sobie pomoc samemu?

Gość jeśli masz serowate upławy
to grzybica pochwy. kup bez recepty za 3 zł Clotrimazolum maść i uzywaj trzy razy dziennie. do tego koniecznie jakieś globulki, np. globulki propolisowe.

Gość pytonica
Ta wzdzielina jest raczej koloru zoltego.Teraz jestem jeszcze chora i biore antybiotyk.Boje sie,zeby do tego nie przyplatala mi sie grzybica.

Gość avanta
uu, jak żółta to może być rzęsistek lub jakas bakteryjna infekcja :o clotrimazol pomoże tylko doraźnie. bez recepty jest dostępny albothyl, ale on ma starsznie silne działanie :o naprawdę nie masz jak zdobyć kasy na prywatnego? popytaj znajomych, lekarze różne ceny mają. czekac dwa miesiące z jakąś infekcją to nie jest zbyt różowo :o

Gość pytonica
Dzieki za pocieszenie

Gość niemożliwe
że na wizytę u ginekologa czekasz tak długo. W moiej przychodni ginekolog przyjmuje codziennie. Kiedy przyjdziesz to zależy tylko od ciebie, po prostu przychodzisz czekasz na swoją kolej i załatwione. Ja do gina muszę chodzić bardzo często (kłopoty z miesiączką) i nie wyobrażam sobie, że miałabym czekać na wizytę dwa miesiące. Do endokrynologa czekałam dwa tygodnie a potem wizyty miałam co tydzień i oczywiście w ramach kasy chorych. Strasznie ci współczuje takiej przychodni, może poszukaj jakiejś innej albo nawet w innym mieście bo leczenie na własną rękę może się żle skończyć.

Gość pytonica
Ja mieszkam w Lodzi.Tutaj sluzba zdrowia naprawde kuleje.

Gość niemożliwe
no to witaj, Łódź to duże miasto poszukaj innej przychodni!!! Ja w Łodzi pracuję a mieszkam w Zgierzu. Moja przychodnia jest w Zgierzu przy wojewódzkim szpitalu . w Łodzi znam przychodnie na piotrkowskiej chyba nr. 101, tam na wizyte umawiasz się i czekasz ok tygodnia bo lekarz przyjmuje raz w tygodniu (przynajmniej tak było ok. pół roku temu)

Gość pytonica
Ta przychodnia jest chyba prywatna?

Gość pytonica
Ta przychodnia jest chyba prywatna?Sprawdze.

Gość pytonica
Ta przychodnia jest chyba prywatna?Sprawdze.

Gość niemożliwe
oczywiście że za darmo

Gość niemożliwe
tzn ta przychodnia jest na kasę chorych a nie prywatna

Gość pytonica
Dzieki.Teraz jestem chora,ale jak tylko bede mogla wyjsc z domu to zaraz tam pojde.Moze sie uda.