Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmyk

co to jest to biale??

Polecane posty

Gość kosmyk

moja laska ma cos bialego na cipce>> czasem nie ma tego wogole a czasem ma to nawet 2 godziky po myciu.. co to jest?? od czego sie to robi.. dodam ze wyglada to jak taki serek

Gość buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buhahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D trzeba bylo go zjesc;) smacznego

nie nieeee ona chce zajsc w ciaze ale... ... ale sie wstydzi:P tak ze sobie tam zakrapla .. a czyim mleczkiem to juz jeden Bog wie:P!

toc nie pierdolcie kolesiowi.... kurwa.jak nie wiecie to nie piszcie.. ja nie wiem, ale denerwuje mnie jak ktos gada glupoty zamiast pomoc

Gość chłopczyku
twoja laska ma grzybicę i ty też bedziesz miał :P

... ona sie po prostu slini :P sliny w ustach nie potrafi utrzymac czy co:P???

kosmyk jestes jeszcze?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość e tam..........
to był zapewne "Bieluch" :D

Gość gk
autorze jaki ten serek ona ma?? próbowałeś, bo nas ciekawi czy to wiejski czy twarożek

Gość purchawkaa
bieluch z ziołami :O

Gość qk
bende sobie pisac jag mi siem podopa!!

A to łobuz,tyle dobrego ma i się nie podzieli. Zbieraj wszystko systematycznie od dziewusi,wsadź w płótno,odciśnij i czekaj aż dojrzeje. Mniamniusie pyszności. A tak serio, to wyślij ją do gina po jakieś p/grzybicze, proponuję nystatynę.

Gość purchawkaa
nom masz racje pisz jak lubisz a jak jej zle niech se gumka zetrze :P

do jakiego gina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeby jej krzywde zrobil?!?!?! kosmyk, kłak czy jak ci tam... a ty wiesz ze u gina to jest tak ze jak laska pojdzie to przez rok ni emoze uprawiac stosunku??? lepiej jej tam nie ciągnij!!!

Gość qk
przeciez Ci ludzie co tu sie radzą co do "białego" i innych dolegliwości chcą być tu wyleczeni i napewno do gina nie pojdzie

no tak.... a co my jestesmy:(?? poradnia ginekologiczna?? w sumie to jak by tak mozna bylo pobadac za free to czemu nie:D:D:D:D

Gość qk
ja tam nie chcialabym ogladac jej zjadacza sera

qk eee tam marudzisz:P:P Tak czy siak my nikogo nie uleczymy;) kłak kołtun czy jak mu tam.. chyba zwial..:O

Gość joan80
to białe to na 100% grzybica!! Przykro mi ale tak właśnie jest!

Gość kosmyk
zem jest jeszcze ale jak narazie to wszyscy ze mnie zlewaja a nikt mi nie pisze powaznie .......... a ja chce serio wiedzxiec

Gość kosmyk
ale od czego grzybica...?? myje sie systematycznie... przed kazdym stosunkiem i wieczorem i czesto tez rano.... kiedys mialem laske i tez tak miala moze to jakies cos co pochwa wytwarza?? jest tu ktos madry kto mi pomoze??

W takim razie to ty masz grzyba. Powinny uciekać od ciebie. Grzybica nie zależy tylko od mycia. Najczęściej ujawnia się po stosunku (uszk. śluzówki) a druga częsta droga to zawleczenie z odbytu.

Grzybica nie jest od braku higieny. Czasem jest od jej nawet nadmiaru (tak słyszałam). Mogła ją złapać od kogoś jesli korzytsa z solarium, WC publicznego itp. Szczerze mówiąc nie wiem czy to grzybica bo ja jej nigdy nie miałam i nie wiem jakie są jej objawy. Wiem tylko, ze jesli kobieta ma grzybice wcale nie znaczy ze nie dba o higiene. Najlepiej zapytaj w dziale URODA ZDROWIE, bo w erotycznym tylko głupie komentarze są

Gość zygrfydzia
ponów... fajny temat smiszny

Gość cepr
ja żech widzioł tego full w Zakopcu na targu ped Gubałówką, to oscypek zowią i wali na kilometr jak od twej dziewoji.

Gość wróbelek elemelek
jesli twoja byla miala grzybice to i ty ja miales,potem zaraziles obecna i stad ten serek.u mezczyzn moga wcale nie wystapic objawy.kup masc clotrimazolum 3zl w aptece bez recepty i smarujcie sie i do lekarza!grzybica moze sie pojawic np. gdy organizm jest oslabiony np. przy braniu antybiotykow

Gość Jakiś facet
Ja bym obserwował czy sie drapie, no jak sie dralie - to grzybica (lepiej nie dotykać bo to gorsze od ptasiej grypy), jak sie nie drapie, to sprawa oczywista to jest po prostu ser "z pod laski" powiem więcej to FETA ! przychodzi baba do lekarza, a lekarz stawia diagnozę - ma pani grzybicę. Panie doktorze, a czy to przejdzie? - oczywiście ! Na męża i dzieci !