Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmyk

co to jest to biale??

Polecane posty

Gość xcv
No to niestety jest grzybica. Mam podobnie, kto mi powie co mozna skutecznego kupic w aptece bez recepty ????????????????????????

Gość xcv
No to niestety jest grzybica. Mam podobnie, kto mi powie co mozna skutecznego kupic w aptece bez recepty ????????????????????????

Gość ehh ludzie ludzie
Jesli jest tak jak mowisz, ze twoja laska sie czesto myje a mimo to ma ten baily nalot, to to rzeczywiscie grzybica...no, chyba ze myje sie niedokladnie;) bo jak sie zle umyje to bialy nalot "chowa sie" w faldy skorne pochwy a pozniej jak ty sie tam za nia zabierasz mozesz sie na nie natknac (i nie nabijam sie teraz z ciebie). Zapytaj dziewczyne czy moze ja to swedzi, piecze, boli itp.;) jak bedzie szczera i odopwie ci np. ze ja swedzi itd. to to grzybica i musi sie udac do ginekologa po leki a jesli nic jej sie nie dzieje, nie ma zadnych objawow, to poprostu to jest taki nalot i juz:) mozna go zetrzec chusteczka higieczna lub czyms podobym... Mialam grzybice pochwy, bo bralam antybiotyki ktore zniszczyly moja pozyteczna flore bakteryjna i zachorowalam na grzybice, ale wyleczylam sie po jakims tygodniu globulkami jakie przepisal mi ginekolog. zycze powodzenia!

Gość super blondi
biale jak biale ale co to jest to zolte?? nie dosc ze smierdzi to jeszcze nie ladnie pachnie :O w dodatku caly czas rosnie i jest takie twarde i duze,ja tak juz dluzej nie moge prosze pomoszcie mi bo jestem srospaczona :O

Gość super blondi
w dodatku kaszdy chlopak po seksie mnie juz nie chce widziec a ja sie boje isc do lekarza bo jestem jeszcze nieletnia i boje sie rodzicof bo moj stary to mnie pasem leje :O pozniej mam nogi sine i nie moge miniufki wlozyc :O

Gość super blondi
nie no prosze :( to naprawde zerzaczka? jak mam to wyleczyc? pomuszcie :(

Gość Tak taak taaak
a moze laska ma uplawy i ta wydzielina sie po prosatu "sama" pojawia. a to ze czesto(ze niby co znaczy czesto? 3x dziennie? jak sie myje tak jak kazda inna kobieta 1-2 to biala wydzilina ma prawo sie pojawic pt co:D cipka tez sie poci;) ) sie myje to 1 sprawa a czy dokladnie to 2;) pozdro!

JA!! Po prostu Co sie tam martwisz zmien babe! MAło to jest ładnych kobiet:). Feeee

Gość zwykła laska
to jest normalne ... faceci tez to maja nie ma sie co martwic

Gość podszyw naczelny
to jogurt