Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloruś

ratunku kobietki jestem w ciąży a mam grype

Polecane posty

Gość koloruś

żadne leki które przepisał lekarz nie działają, może wy znacie jakieś domowe sposoby na wyleczenie chorubska nie szkodząc tym samym maleństwu, jestem młodziutka mam dopiero 20 lat ale bardzo sie przejmuje :(

Przede wszystkim masz przestać w tej chwilii siedzieć przy kompie tylko migiem do łózia i leżeć,leżeć i jeszcze raz leżeć ;)Napijsię herbaty z sokiem pożeczkowym lub malinowym /pij jak najwięcej/ mleko z miodem...jutro z rana biegiem do lekarza i powiedz ze leki nie pomagają i duzo sie wygrzewaj musisz wypocić choróbsko :P owiń sie kocem i na to kołdre po szyje Pozdrawia i duzoo zdrówka życze :)

Gość ptasią
?

Gość czosnek amolduzo pic
oklepywac plecy,zeby nie dostac zapalenia pluc(ja je mialam w ciazy, ale tez przezylam)

Jesli masz grype i nie pomylilas tego z przeziebieniem (grypa to poczatkowo wysoka goraczka; kaszel, katar nie sa konieczne; lamie Cie w kosciach i bola Cie miesnie//// przeziebienie to najpierw np. bol gardla, katar, kaszel, ogolne oslabienie, lekka goraczka - gdzies do 38 st), to powinnas byc w szpitalu. Przede wszystkim dziecku szkodzi goraczka powyzej 38 stopni - jesli nie mozesz jej zbic, pakuj sie i jedz do szpitala - to nie zarty... przy wysokiej temperaturze matki, zagrozone jest zycie dziecka. A jesli sie mordujesz z katarem, kichaniem itp, to przede wszystkim lez, spij, bierz witaminke C, miod, cytryne i wszystko na co Ci pozwolil lekarz.

Gość koloruś
dzięki kochane leze w łóżeczku mam laptopa :D:Da poznaje ze to grypa bo mnie lamie straszniew krzyzu i pozatym diagnoza lekarska, mykam spać :)