Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez kasy i pracy

Praca w McDonalds Jakie są etaty?- Pytanie do osób pracujących w McD

Polecane posty

Gość Bez kasy i pracy

Ostatnio przemyślam możliwość charuwy w mcdonaldzie... tylko jest jedno ale, niemam możliwości pracy na pełny etat- co najwyżej w Piątek popołudiu oraz w weekend (wcześniej mam szkołe) Czy ktoś pracujący w Macu może się orientuje czy istnieje możliwość takiego etatu? Będe bardzo wdzięczny za odpowiedz

Gość Upppp
Odpowie mi ktoś :-(?

Gość oooollllla
z tego co wiem bo tez chciałam tam pracowac sa wszystkie etaty okreslasz tylko dyspozycyjnosc w co najmniej 3 dni

Gość Yupikajej
Czesc ! Istnieje mozliwosc pracy w Mc Donaldzie w weekendy (pracuje tak moj kolega z roku). Narzeka na zbyt male pieniadze i duzo pracy, ale mimo to nadal tam pracuje (stawka za godzine mniej wiecej 4 zlote netto). Innemu kumplowi oferowali w Macu 600 zlotych za pelen etat.

Gość hostessa
Ja pracuję w Mc tylko w soboty i niedziele i wcale nie narzekam:) po dwóch miesiącach jeszzce będąc na okresie próbnym dostałam awans na stanowisko hostessy i sobie siedzę z dzieciakami na urodzinkach, malujemy, bawimy się...i wcale nie jest to jakaś harówka czy wyzysk:) na kasę też nie narzekam:) inna sprawa że naprawdę wiele zależy od tego do jakiego Maca trafisz:) ja nie mogłam trafić lepiej:) są fantastyczni ludzie i milutka atmofsfera:) aż się chodzi z przyjemnością:) na samym początku pracowałam dwa pełne i dwa niepełne dni w tygodniu, póżniej na wakacjach prawie codziennie ale tylko dlatego że chciałam zarobić więcej a teraz to już tylko weekendy bo studiuję dziennie i niestety na 4 roku nie moge pozwolić sobie na laby:) kasa dla mnie jest oki:) do mojego kredytu studenckiego i tego co zarobie na korepetycjach mam średnio na miesiąc jakieś 1200-1300 zł (w Mc za 1/4 etatu zarabiam jakieś 300-350 zł) ale jak dla mnie jest oki:) nie biorę kasy od rodziców sama od 4 lat się utrzymuję na studiach:) i jest oki:) mam poczucie że coś robię sama dla siebie:)

Gość JA TEZZZZZ
hostessa---->spoko to sobie pracuj.. przez miesiac dwa na kuchni lub serwisie.. to zobaczysz.. co to za..HARÓWKA !!!!!!!!!! wtedy nie bedziesz miło mówić.. jasne jak się rysuje.. i bawi z dziecmi.. to się nie napracuje..człowiek i stwierdzenie nie ejst to jakaś harówka czy wyzysk anpewno by nie zaistaniało w twojej wypowiedzi.. i nie tylko te słowa.. z pewnosicą.. inne też..