Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladetta

czy kupujecie z katalogu BONPRIX? prosze o opinie

Polecane posty

Dostałam katalog BONPRIX i przyznam ze podobały mi sie niektóre ciuchy. Nie wiem jednak czy to wiarygodna firma, czy to, co oferuja jest dobrej jakosci....Prosze, podzielcie sie swoimi opiniami.

Gość kachaa
ja kupilam ostatnio po raz pierwszy 2 rzeczy: kape na lozko i bluzeczke i jestem bardzo zadowolona

mnie sie podobaja spodnie i żakiet... mam pietra, ale chyba kupie, najwyzej im zwróce

Gość o matko
ja kupuję i poza dwoma wyjatkami wszystko jest ok.a w razie czego można zwrócić.

Gość o matko
teraz czekam na koszulkę nocną i dwa golfiki:)

Zamowilam troche rzeczy z Bonprix i jestem zadowolona, z Quelle nie jestem, bo szmaty tam sa,ktore sie rozwalaja,jakies takie beznadziejne w Quelle sa ciuchy. W Bonprix gatunkowo sa fajne, w neckermannie tez. I wiem ze zamowie z Bonprix jeszcze cos jak bedzie mi sie podobalo. I w razie czego mozesz zwrocic

Gość maaaaaaaaaaa
Kupiłam bluzkę w Bonprix i po wypraniu stałą się rozciągniętą szmatą,a sukienka Sylwestrowa bardzo różniła się od tej na zdjęciu. Jedyny plus,to taki,że można zwrócić.

Gość o matko
tak z tym praniem to jest problem,ponieważ w katalogu jest zaznaczone ,że wszystkie ciuchy można prać w pralce (no prawie wszystkie). a potem okazuje się ,że na wszytych metkach jest pranie ręczne ,do 40 stponi:( trochę z tym praniem "oszukują" ,a ja nienawidzę prać ręcznie!!

Gość kaasia27
ja też kupuję ciuch z bon prixu i jestem zadowolona, przede wszystkim można zwrócić,albo zamienić na inny.

Gość o matko
kaasia27 - jak jest ztą zamianą - trzeba zamawiać jeszcze raz to samo po zwróceniu np.za małego ciucha ,czy wystarczy zaznaczyć zamianę i czekać? bo ja czekam już dosyć długo...

Gość o matko
właśnie doczekałam się ,ale długo to trwało:)

a ja zrobiłam zakupy online i wycofałam sie ;O) waham sie, niestety, modelki na zdjeciach to extra babki, opalone, zadbane, wymalowane, a u człowiek taki ...przecietny ;O)))))

Gość o matko
Maladetta przesadzasz ,że takie cudowne a Ty przeciętna :). stchórzyłaś po prostu:) spróbuj,zawsze MOŻESZ ZWRÓCIĆ!!!

Gość kirrikirri
kupuje w bon prixie dobrych kilka lat... i jestem w sumie zadowolona nie lubię zakupów wiec mi na ręke katalogowe rozwiazanie poza tym zawsze przez telefon mozna sie dogadac zeby przyslali szybciej,tak jak to robi moja mama. Poniewaz mama jest choleryczką to za jakąs fuszerkę zawsze dostają ochrzan heheheheheh Ogólnie firmie nie mozna nic zarzucic ,a co do ciuchów... sa zróznicowne gatunkowo tak z moich obserwacji... niektore mam kilka lat a wygladają baaardzo przyzwoicie ,niektore po kilku praniach są zużyte....ale zawsze mozna oddać... :]

Gość kirrikirri
co do fotek i odzwierciedlenia w rzeczywistosci.... trzeba pamietac ,ze czasem na druku kolor moze byc z deczka inny...ale od czego są telefonistki...mozna o wszystko pytać... aha... i warto korzystac z tabeli rozmiarów i tez dokladnie wypytac sie telefonistki jesli nie miescimy sie jednoznacznie w danym rozmiarze z tabeli :)

Gość ja probowalam
kupic pare rzeczy ale oczywiscie przyslali tylko jedna,w dodatku zupelnie inna niz zamawialam (chcialam bialy top na szyje a przyslali dzinsowa zapinana bluzke-koszmar).zrazilam sie.moja kumpela jednak kupuje i jest zadowolona.

Gość o matko
e ,chyba coś pokręciłaś przy zamówieniu...

Gość o matko
a poza tym w środku katalogu są oferty (tanie) ,gdzie fason i kolor wybierają oni i niby ciuch ma byc podobny do przedstawionego.

Gość ja probowalam
nic nie pokrecilam,bo sprawdzalam pare razy czy dobry numer spisalam.tu nie chodzi o zly kolor-to byl w ogole inny fason,inny material.w ogole inna bluzka.zrazilam sie,nie chce juz probowac,nie beda mi wciskali juz kitu

Gość kirrikirri
czesam juz nie ma rzeczy jakie sie zamiawia i wtedy albo musisz poczekac az sprowadża z USA i przesyłaja na wlasny koszt lub po prostu ich nie dostajesz....i placisz tylko za to co było w magazynach...niestety kto pierwszy ten lepszy... a jak dzwonisz to telefonistka ci powie czy mają to jeszcze na skladzie

Gość ja probowalam
no ok rozumiem ze moglo juz nie byc tych innych rzeczy ktore zamowilam,ale nie spodobalo mi sie to ze przyslali mi ZUPELNIE cos innego niz zamawialam.dla mnie to niekompetencja

Gość kirrikirri
słusznie ... jakkolwiek nigdy w moim przypadku sie to nie zdarzyło

Gość lebiosa
bonprix jest fajny wybór i jeszcze raz wybór - samych bluzek 200 - nie sposó w takiej ilości czegoś fajnego nie znaleźć.

Gość
ja kupiłam tuniczkę i jestem zadowolona:):)