Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedna.na.milion.

Straszne co się dzieje!!

Polecane posty

Zastanawia mnie jedna rzecz. dlaczego dziewczyny już w tak młodym wieku.. stają się małymi ku*wami?! Moge przytoczyć jeden przykład, który miał miejsce wczoraj. Wczoraj siedzimy na ławeczce. Nagle telefon do kumpla od jego kumpla żeby na chwilke przyszedł do garażu. poszłam z nim. Jak weszłam to mnie zamurowało.. jedna laska.. bez majtek.. bez stanika.. tylko czymś przykryta leży sobie na czymś tam.. druga się wkurza, że \"Nie.. załatwcie kogoś, kto mnie wydyma, bo nie pozwole koleżance dymać sie z Toba sku*wielu\" Kumpel do mojego kumpla \"Weź ją wydymaj, to tamta mi się odda\" Kumpel rzucił tekst, że chyba go popie*doliło. Tamte laski rozebrane. jedna wkurzona, bo nikt ja nie chce w ich słownictwie \"wydymać\" to chodźcie dziewczyny potem odwieziemy was do domu, a jedna z tych niezaspokojnych \"ale wydymasz mnie po drodze?\" ciiiizes.. stalam jak wryta.... nie wiedziałam, nigdy wczesniej takich szmat.. mialy po 16-17 lat.. Byłam w szoku.. wiem, że dla niektórych taki widok to normalka.. ale jak tak można?! Jak można tak nieszanować siebie.. żałosne.. i cholernie przykre...

Gość sarkastyczna
A mnie zastanawia dlaczego kumpel do niego zadzwonił ;-)

zadzownil do niego. bo to był jego garaz. a oni mieli klucze. zawdzonil bo nie dawal sobie sam rady . tzn. nie dawal sobie rady z wygonieniem tych panien :P

Gość sarkastyczna
Mhm, a kto je tam zaprosił? A poza tym skoro przyjęli je w jego garażu, to z naczy że nie obawiali sie co on na to powie. Bardziej zastanowiłabym sie nad podejściem mojego faceta i wpływem na niego takich kolegów niż tym czy jakaś małolata daje po lekcjach czy nie. Jej tyłek, jej sprawa. Świata nie uratujesz.

one -te dziewczyny to.....nie chce mowic brzydko,brak slow,ale ci kolesie tez nie lepsi jak sobie sprowadzaja jakies malolaty :P

a może one tego kolegę napadły i chciały zgwałcić ? :-P Biedaczek ... :-D - ale fakt, co to za znajomości w których kolega się obraca ? Czekaj jak trypla od niego złapiesz ... :-0

Gość sarkastyczna
Wszystko jedno. Do kumpla też trzeba mieć zaufanie.

Gość pytanie do Jedna.na.milion.
Zastanawia mnie, co robilas na lawce (co to ma zanczyc na lawce ? pilas tanie wino ?) z kumplem (5st ciepla na dworzu a wy siedziecie na lawce ?) i co to za kumpel, ktory zna takie towarzystwo. Kim ty kurwa jestes ? Jakas szmata, co traci zycie na lawkach na osiedlu ? Noe mozesz sie za jakas prace waziasc, za jezyki, za sport ? Tracisz czas z jakimis menelami. Twoj kumpel to jakies kompletne dno. Co on ma za przyjaciol ?

najłatwiej jest oceniać ludzi jak się ich nie zna prawda? mam super kumpli. (nie tych ktorzy byli z tymi laskami) mam do nich zaufanie. pracuje. studiuje. czynnie uprawiam sport. mam wspanialego faceta. wiec jezeli mnie nie znasz to stul pysk. bo moze sama jestes szmata skoro tak ladnie piszesz :)

Gość pytanie do Jedna.na.milion.
Co z ciebie za gowno ludzkie, ktore przesiaduje na lawce z kumplami ? Tak robia tylko nieudacznicy zyciowi.

tanie wino tp moze ty pijesz skoro tak to glosisz. nie bede sie tlumaczyc. ale akurat szlam do sklepu jak go spotkalam i przysiedlismy na chwile na lawce :) a ty jezlei tak traktujesz innych to sama bedziesz traktowana jak wielkie gowno. bo nim jestes. jak zauwayzlam :)

Ale czego wy juz dopisujecie ze siedziala,przesiadywala na tej ławce,pila wino........wiemy bardzo dobrze ze jest zimno,ale moze kumpel chcial sie spotkac,zobaczyc,fajke zapalic,moze przypadkiem sie spotkali..........nie wiem,ale nie osadzajcie juz z taką wrogością,bo nie wiemy jak naprawde bylo...............kupli tych z garazu nie popieram......ale nie ma sensu obrzucac blotem zalozycielki topiku,bo nikt z nas poza nia nie zna prawdy :P 🖐️

Filoetowa napisalam wyzej wlasnie, ze przypakdiem sie spotkalismy. ale niektore osoby z tego topiku sami chyba czuja sie jak gowno skoro onbrazaja innych. i topik dotyczy 15latek.. a nie jakis starszych facetow......

Dlatego masz miec w dupie takie osoby 🖐️ Dlaczego komus przyszlo do glowy wino od razu???? Bo kazdy sam po sobie mysli 🖐️

Gość power randzers
Kochana ja mam kumpele która ma więcej lat. I ostatnio żeby mieć na ciuszki itp. postanowiła rzucić prace i pracuje na telefon. Siedzi sobie w necie wyrywa gosci potem dzwonia jak potrezbuja seksu a ona ma kase. Do tego ma faceta - męża. Ale tak jej wygodnie bo on kasy nie ma a ona wyciaga na tym kase. ALe jakby sie dowiedział jazda.... A ona głupia wolkała się zeszmacić.

Gość dziwna historia
jak dla mnie podchodzi troche pod fantazję autorki topiku

Gość sarkastyczna
Nie przejmuj sie obraźliwyni wypowiedziami. Takie rzeczy pisza małolaty, przewaznie chlopcy,którzy dopiekaja wszystkim na kazdym topiku. Bawi ich, że ktoś sie piekli...takie hobby. Mnie w twojej wypowiedzi wkurzyło określenie "kurwy", bo jak widzisz można szybko zarobić na taki sam status. Na świecie jest tylu moralistów i katolików, którzy az się ślinią, by kogoś wyzwać od kurew, szmat, suk nie zdajac sobie sprawy, że czasem sa gorszymi ludźmi od wych wyzywanych. Hipokryzja i tyle. Staram sie w żyiu nikogo nie wyzywać, a tych co mi nie odpowiadają po prostu omijam i nich sie dobrze bawia jak lubią. Gówno mi do ich zycia jak i im do mojego.

a niby co jej po takich fantazjach ? :-0 Niestety, dziewczyny się szmacą coraz szybciej i częściej i taka jest prawda ...