Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedna.na.milion.

Straszne co się dzieje!!

Polecane posty

do osoby wyzej. a dla mnie jestes gorsza, niz jaka kolwiek szmata i kurwa. bo jestes bezwartoscowa osoba. skoro tak potrafisz obrazac innych. dowartosciwalas sie? to dobrze. idz teraz do piaskownicy po zabawki ;/ oj dzieci dzieci :)

Gość hahahahahah
no nie moge jak to czytam.!! ludzie czy Wam juz na mozg zupelnie upadlo!! dziewczyna napisala to co zaobserwowała! przypadkiem sie znalazla w takiej sytruacji. i podala tu jako przylad!!!!!!!!!!!!!!a wy odrazu na nia, ze jest zerem i nic niewartym czlowiekiem. a wiecie czmeu tak piszecie? bo sami jestescie niczym wartoscowym!! co za debile, az zal czlowieka. Jedna na milion. ja tez nieraz bylam swiadkiem takich sytuacji. np. w pubie, czy jakiejs dyskotece. I nigdy nie potradilam zrozumiec. dlaczego.

Gość Mariana 45
Nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko spędzało czas na ławce na podwórku. Postaraliśmy się z mężem tam im zorganizowaćczas wolny, że czasami sami myślimy, że mają za dużo na glowie. Języki obce, tenis, jazda konna, kólko teatralne, starsza córka pracuje społecznie w hospicjum, synowie udzielają się w grupie młodzieżowej przykościelnej. Wszyscy są na studiach, najstarszy syn zaczął w tym roku 2 fakultet. Dlaczego to piszę ? Bo wiem, że jeżeli teraz zmarnuja czas, to po studiach pojdą na bezrobocie. Mają duże szanse na dobrą pracę po szkończeniu studiów, już sobie zaplanowali wyjazd do Irlandii. Wiem, że jest wielu ludzi, którzy dziwnie żyją. Niech Bog im pomoże.

a kto sobie zycia nie planuje? ja mialam duzo planow. udalo mi sie. przeprowadzilam sie do Wroclawia. zdalam na dobre studia na Uniwersytecie Wrocławskim. Znalazlam super prace. mam mieszkanie razem z moim chlopakiem. w wakacje mam juz zapewniana prace w Grecji na 2 meisiace. no ale zeby czasem nie mozna bylo usiasc na ławce? no to juz lekka przesada.

Gość mozesz powiedziec
jakie to sa dobre studia na Uniwersytecie Wroclawskim ?

Gość do Jedna.na.milion.
Rozpierdolilas mnie... Ale plany... Ale realizacja... No ale teraz rozumiem, jestes dziewczyna z awansu spolecznego, miasto to nie wies ale potrzeba posiedzenia na powietrzu ci zostala z dziecinstwa... Pozdrawiam. Postaraj sie nie marnowac zycia i ustal naprawde priorytety i to co wazne w twoim zyciu. Na studia moze sie dostac kazdy z matura... ;-) zapomnialam, ze na wsi matura to cos wielkiego.

Gość do Jedna.na.milion.
Ha ha ha ha studia na Uniwersytecie to niby co ? A niby gdzie studiowac ? No nie mowie o tych prywatnych szkolkach, bo to takie szkolki dla leniwej albo tepej mlodziezy. Uwazasz, ze studiowanie do cos niesamowitego ? Puknij sie w glowe, studiowanie to minimum jakie musisz spelnic, zeby cos w zyciu zrobic. Skoncz najpier te studia, pochwal sie z jaka lokata, kto ci prace zaproponowal, jakie praktyki odbylas, ile znasz jezykow, jakie kursy zrobilas na studiach, w jakich organizacjach dzialalas. A co dziewczyno ze wsi, to za duzo dla ciebie ? Myslalas, ze jak jestes na uniwerku to juz cos ? Ale masz mniemanie o sobie.

Gość tratattataa
jedna na milion na tez sie smieje jak czytam wypowiedzi tych dam powyzej. Mowi, ze Ty masz mniemanie o sobie, a sama pewnie sprzata na ulicy. hahaha

do tratata nie wiem czy sprzata na ulicy czy nie. nie znam tej osoby. wiecej oceniac nie bede, ale po sposobie bycia, i obrazania ludzi, o ktorych nie ma zielonego pojecia jest naprawde bardzo zenujace. i reprezentuje niski poziom. :)

Gość ale pojebane
pojenabne to forum! tylko weszlam a tu bluzki odrazu na dziewczyne, ktora jak widac jest porzadna dziewczyna, skoro zbulwersowala ja taka sytuacja, a tu znalazla sie jakas idiotka, ktora jest nikim w zyciu i proboje dopiec innym, ktorzy pomalu osiagaja "cos"

skoro dziewczyna, ktora studiuje na Uniwrku wrocławskim, ktora ma prace, ma mieszkanie, nazywa sie teraz nikim, lub z marginesu spolecznego, to jak nazwac osoby, ktore w ogole stoczyly sie na dno w wieku 15 lat???? ^ II i nie wywyzszajcie sie nad innymi, bo kto sie wywyzsza to znaczy ze sam jest zerem~~~~~~~~~~~~

Jedna na milion, nie tłumacz już nic nikomu, bo ktoś Cię normalnie podpuszcza. Nie daj się :)

poprzedniczka ma racje. Jedna na milion olej tych pajacy! :)

Gość olej debili i nie odpisuj
wogóle na ich zaczepki.Chcą Cię sprowokować:-PPewnie te panny które Ci dogryzają sa takie je te dziewczyny z garażu-małoletnie kurwy:-PDlatego też zamaist dyskutować na temat topiku tylko jadą po Tobie.Nie przejmuj się nimi.Brona zaciecie tych dziwek z garażu i skupiają się na Tobie bo sa dokłądnie takie ja te szamty z garażu.Wiadomo,ze swój swojego broni:-p

hehe no tak, tez tak pomyslalam, dlaczego nie skupiaja sie na temacie, tlyko wlecieli na mnie. no ale tak masz racje swoj swojego zawsze bedzie bronic :P buzka

Gość proszę porozmwiajmy
wreszcie na temat jaki napisała autorka tego topiku a nie dyskutujcie już na temat dlaczego siedziała na ławce z kumplem:-PCo już kurwa siedziec na ławce nie można??????????Ławki są dla wszystkich i są do tego aby własnie na nich siedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!! Niektórzy chyba z tego topiku co innego robią na ławkach dlatego tak bardzo się zdziwili,że na ławce moŻna po porstu zwyczajnie,najnormalnie w swiecie SIEDZIEĆ;)

Gość do autorki
Studentko... ile stracilas dzis czasu na pierdoly w internecie ? Ilu slowek po angielsku moglas sie nauczyc przez ten czas ?

Gość proszę porozmawiajmy
do autorki topiku-nie przejmuj się tymi kretynami,któzy po Tobie jadą bo ewidentie chodzi im tylko o to aby Ciebie sprowokować.NIE DAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość w tym garażu były po prostu
perfidne,małoletnie kurwy!!!!!!!!!!!!!!!Daja dupy kazdemu kolesiowi.Same się tego domagają,nawet jak facet nie chce ich wyruchać to prawie go gwałcą:-oWszystko po to aby pozaliczac jak najwięszą ilość facetów a potem chwalic sie przed swoimi koleżankim z gimnazjum czy liceum z iloma to się już facetami nie bzykały:-PIch koleżanki to takie same kurewki:-oTylo czekac aż złąpia jakiegoś HIVA:-o

Gość Metii
ŻENADAAAA

Gość ChiraK
do autorki-- a ile Ty starcilas/es czasu piszac tego posta? Nie moglas/es wykorzystac tego czasu na nauke wloskich slowek? No rece opadaja... Jak tu zyc w takim spoleczenstwie?

Gość forum dla miernot
Nie przyszlo wam do glowy, ze same miernoty tu siedza ? Bo wartosciowi ludzie o tej porze dnia sa zajeci w pracy, szkole czy z dziecmi. A nieudacznicy i bezrobotni siedza i pisza glupoty, czytaja glupoty.

nie potrafie sobie wyobrazic, co bedzie za kilkanascie lat. kiedy to moje dzieci beda w wieku dojrzewania i bedzie sie obracalo w takim spoleczenstwie 😠

Gość do ciebie
Siedzisz tu od min 6 godzin, ja od 10 min i znikam juz. Ile czasu spedzilas w last weeks ?