Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedna.na.milion.

Straszne co się dzieje!!

Polecane posty

Gość jak juz bede
matka to pozamykam swoje dzieciaki :D

Gość autorka posta to idiotka
zapomniałam dodać ze jestem wielką smakoszka psich gówien i zamierzam pobić sexualny rekord świata w sexie analnym z szympansami i seropozytywnymi,szmata ze mnie jakich mało :D

Gość wiszacy na krzewie
autorko-to sa efekty dzialania wszeklkiego lewactwa w tym glownie feministek.Inaczej"robta co chceta"jazda bez trzymanki.

Gość wiszacy na krzewie
Autorko-jestes OK jako chyba jedyna tutaj wiec sie nie przejmuj pisanina tych co twierdza ze ktos daje sie latwo namowic na seks w wieku kilkunastu lat i innne tego typu bzdury.Trzymaj sie i tak dalej.Musimy dbac o to zeby bylo coraz wiecej wartosciowych ludzi. Ktos tam napisal idiotyzmy w stylu"komuna sie juz skonczyla i na swiecie sa ci i ci i tamci.Po pierwsze to komuna w Polsce sie nie skonczyla-no chyba ze dla cwiercinteligentow.Polska jest niszczona przez PO-ktorej to elektorat jest wlasnie tak wychowany jak wiekszosc piszacych tu i ci z opisywanej sytuacji przez autorke. Natomiast ilosc mentow spolecznych jest wprost proporcjonalna do sytuacji spoleczno/[politycznej w danym panstwie.Oczywiscie trzeba brac pod uwage rowniez i to ze istnieje w kazdym spoleczenstwie pewna ilosc osob ktore swiadomie mniej lub bardziej wybieraja taki sposob zycia.W nardziej normalnym spoleczenstwie jest to jednak znikomosc.