Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **69

wołam Cię z daleka cz. II

Polecane posty

Gość **69
wszystko ożyło, po prostu:D:D

Gość wrrrrrrrrrrrrr
Nie mam wgladu, zapewniam Cie, mowie ze to sila wyzsza :P Cierpliwosci kilka ziarenek zostalo juz :(

Gość **69
ja róznież poważnie, ale dobrze wiesz, że mogę teraz :( i też nie wiem..........

Gość adios Seniorita
;) 🖐️ :)

Gość przepraszam ale.......
a na dodatek........pieniadze bym za to miala :P :P :P :D :D o jakich ziarnach mowicie ooo jasny gwint....?

Gość **69
to nie jednak nie on:( " zawolaj a zjawię się"

Gość ale kto

Gość haaaaaaaloooo
jest tu kto?

Gość jest a o co chodzi
?

Gość **69
o nic nie chodzi:D

Gość wiesz ze jesli
to Ty to jestem wsciekly? 😡

Gość **69
wściekły???dlaczego?

Gość zobacz..............
Po tamtej stronie lasu gdzie kwitną poziomki Mała Wiola tańczy na mojej dłoni Zielona Agnieszka świat maluje na zielono Jabłkowy poeta gubi swoje wiersze A wiatr listonosz nieproszony Roznosi je ludziom zamiast złych nowin Po tamtej stronie lasu gdzie kwitną poziomki Chcę abyś wiedział jest miejsce dla ciebie Na twoja przyjaźń czeka przyjaźń Biała kwitnąca pokorna poziomka Pisze właśnie list do ciebie Przyjedź możemy razem śpiewać Błękitna jak obłok niezapominajka Będzie zawsze o tobie pamiętać I pozwoli ci odejść kiedy tylko zechcesz Po tamtej stronie jest miejsce dla ciebie I wierz mi będzie cierpliwie czekać...

Gość czasem sobie myslę
ile wart jest uśmiech, dotyk, smak, zapach, obecność.....gdy się nie czuje tego przez dłuższy czas

Gość hmmmmmmm..
😘

Gość **69
moja tęsknota motylem leci do Ciebie przysiada na ramieniu, muska skrzydłami policzek i usta i już wiesz, że czekam...

Gość **69
idę:D zostawiam Ci piosenkę: Między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą czasem trwają bez ruchu klepią się po brzuchu ale czasem i one lecą jak szalone wystrzelają w przestworza i spadają do morza a ja leżę i leżę i leżę ... między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą sprawy martwe i żywe nie do końca prawdziwe między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą póki nie przeminą póki nie przeminą a ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam więc ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam tylko Tobie uwierzę tylko Tobie uwierzę

Gość do kogo

Gość a do Ciebie moj drogi.......
do Ciebie :) I was five and he was six We rode on horses made of sticks He wore black and I wore white He would always win the fight Bang bang He shot me down Bang bang I hit the ground Bang bang That awful sound Bang bang My baby shot me down Seasons came and changed the time When I grew up by called him mine He would always laugh and say Remember when we used to play Bang bang I shot you down Bang bang You hit the ground Bang bang That awful sound Bang bang I used to shoot you down Music played and all people sang Just for me the church bells rang Now he's gone I don't know why Until these days sometimes I cry He didn't even say good bye He didn't take the time to lie Bang bang He shot me down Bang bang I hit the ground Bang bang That awful sound Bang bang My baby shot me down :) 👄 tak bardzo ten utwor lubie

Gość wszystko brzmi obiecujaco
:classic_cool: 😘 ;)

Gość slodkich snow
;) 🖐️🌻

Gość +++wiem

Gość **69
co wiesz?;)

Gość no co
:) :classic_cool: :)

Gość **69
ehhhh:P

Gość do **69