Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia

Zancie jakieś fajne konmkursy na których możne wygrać ciuszki?

Polecane posty

Mam do was pytanie:Macie jakieś strony ghdzie są konkursy, w kótrych można wygrać fajne ciuszki?Prosze piszcie:) N astronoie trolla są zawsze ciekawe konkursy więc też zapraszam(www.troll.com.pl) a wy macie jakieś fajne?

hej, zapraszam do udzialu w konkursach na stronie www.look4win.pl wystarczy sie zalogowac, , w krótkim czasie mozna wygrac wiele ciekawych nagród, a ogladajac krotkie filmiki mozna pomoc dzieciom (dochod z filmikow przekazywany jest dla dzieci). zapraszam do udzialu. http://www.look4win.pl/rejestracja.php?GETKOD=Q7EA2D jako osobe polecającą proszę podac dotta84 pozdrawiam dotta 84 (w kafeterii wyjatkowo jako dott malutki)

Gość do dott malutki
Bylam na stronie ktora wkleilas i zastanawiam sie jak dlugo jeszcze prawo pozostanie bezwladne wobec takich "fundacji". "kliknij sobie a jak wygram monitor" (ktorego oczywiscie nigdy nie wygrasz!). Wszystko odbywa sie pod wielkim haselm pomocy dzieciom, ale gdzie bym nie kliknela to o tych dzieciach nie mozna sie doszukac jakiejkolwiek informacji. Czy zamiast szatsac nagrodami, nie powinno sie zbierac pieniedzy dla nieszczesnych dzieci? Jedyne co znalazlam na temat pomocy im, to bardzo niejasny i pozbawiony wszelkich detali zarys jakiegos nie trzymajacego sie kupy projektu, oto cytat: "Chcemy zainicjować proces, który w przyszłości pozwoli im w sposób zdecydowany rozwiązywać życiowe problemy, podejmować trafne decyzje w kwestii wyboru szkoły, partnera lub znalezienia ciekawej pracy." -"Bon towarowy w kwocie 50 PLN będzie mógł być wykorzystany na wszystkie artykuły potrzebne do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. To oznacza że kwota 50 PLN wygenerowana z nowatorskiego pomysłu w branży reklamowej z powrotem trafi na rynek zasilając finansowo sklepy, hurtownie, producentów, - czyli do nas wszystkich." - do mnie raczj nie. Nie widze swojego zwiazku z jakas hurtownia. - "Otrzymaliśmy prawa autorskie do korzystania z unikalnego produktu reklamowego, który w zamian za oglądanie reklam sponsorów daje możliwość wygrania bardzo atrakcyjnych nagród, oraz generuje środki na realizację naszych celów statutowych" A gdzie ten statut??? "chcemy", "bedziemy", "zrobimy"... A GDZIE KONKRETY? Do jakiej grupy fundacja chce dotrzec? Jak licznej? Gdzie daty? Od kiedy fundacja istnieje? Ile zebrala w tym czasie funduszy? Co sie z nimi stalo? Kiedy zostanie "zainicjowany" proces o ktorym mowa na poczatku?? Mozna uzyskac te informacje?

Gość spierdalajcie z tym SPAMEM
!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaglądaj na www.lolek.pl - to taka \"linkownia\" do róznych konkursów.

do \"do dott malutki\" hmm nie bardzo rozumiem dlaczego w moja strone akurat padlo pytanie o istote look4win. prawda jest ze umiescilam link do tej strony. zrobilam to gdyz wiem ze wiele osob lubi brac udzial w tego typu konkursach, sama tez biore w nich udzial. zdobywam punkty, wygrywam nagrody(łacznie juz 5), ogladam reklamy- nie krzywdze tym innych. skoro sa osoby ktore prosza o linki do konkursow z nagrodami to dlaczego ich o tym nie informowac?? moze i jest tak ze ta fundacja to tylko chwyt marketigowy. ale co ja na to poradze? nic. nie zmuszam nikogo do udzialu, kazdy ma wolny wybor, swobode decydowania o sobie i o tym czy, a jesli tak, to w jaki sposob zainteresuje sie losem innych. jesli chociaz niewielki % pieniedzy przeznaczany jest na pomoc innym to i tak dobrze. jesli poczulas sie w jakis sposob wzburzona tym co zastalas na tej stronie to .. hmmm sama nie wiem. na pewno swiadczy to o twojej wnikliwowsic i wrazliowsci na krzywde innych, jednak wydaje mi sie ze to nie ja powinnam byc adresatem twojej wypowiedzi tylko aministracja portalu look4win. pozdrawiam

Gość kasia18x
poszukaj na www.ikonkursy.pl i www.forum.ikonkursy.pl