Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pluuum

zapraszam do makijazu

Polecane posty

Go艣膰 pluuum

witam wszystkie panie interesujace sie makijazem, jestem wizazystka , mam chwile i chetnie odpowiem na wasze pytanka.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maybelline
WITAM! MAM PYTANKO W ZWI膭呕KU Z DOBOREM MAKIJAZU. JAKI BY MI NAJLEPIEJ PASOWA艁. MAM CIEMNE BR膭ZOWE W艁OSY, NIEBIESKIE OCZY ALE CIEMN膭 OPRAWE OCZU, CIEMN膭 KARNACJ臉. JAK MALOWA膯 SIE NIE ZA MOCNO BY 艁ADNIE WYEKSPONOWA膯 UROD臉?ZAZWYCZAJ MALUJ臉 OCZY LEKKO BR膭ZOWYM CIENIEM, CZARN膭 MASCAR膭 A USTA W JASNIEJSZYCH KOLORACH. A JAK 艁ADNIE WYEKSPONOWAC MAKIJAZ BRWI?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pluuum
na poczatek :kolor oczu podkreslisz zawsze kolorem kontrastowym czyli braz dobrze wybra艂as przy swoich niebieskich.niebieskiego raczej unikaj chybaze turkusowy ale to raczej na wiecz贸r.poeksperymentuj z czerwienia. pewnie teraz sie krzywisz ale przy niebieskich oczach daje fajny efekt nak艂adaj cien pedzelkiem i delikatnie, wczesniej zawsze na艂oz na powieke odrobine podk艂adu i przypudruj -cien roz艂ozy sie rownomiernie i nie bedzie zbiera艂 sie . jezekli chodzi o brwi to mysle ze ciemny braz - cien do powiek oczywiscie i pedzelkiem scietym ukosnie .jezeli chcesz podkreslic swoja urode przyjrzyj sie sobie :jezeli masz doze oczy o 艂adnym kszta艂cie i d艂ugich rzesach skup sie na ich mocniejszym podkresleniu.jezeli masz 艂adne symetryczne usta wtedy uwydatnij je -stara zasada pokazujemy to co w nas najlepsze odciagajac w ten spos贸b uwage od naszych wad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pluuum
i jeszcze jedno a propo brwi : to oprawa twojego oka , to one nadaja twojej twarzy charakter wiec dobrze zaczac od nadania im 艂adnego kszta艂tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani nos
A jak optycznie zmniejszy膰 szeroki nos? M贸j jest do艣膰 szeroki, przez co usta wydaj膮 si臋 ma艂e :( Istnieje na to jaki艣 spos贸b?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
hm wyzsza szko艂a jazdy :beda potrzebne dwa podk艂ady jeden najbardziej zblizony do koloru twojej karnacji , drugi o dwa tony ciemniejszy .ciemniejszy nak艂adasz na boczne partie noska tylko uwazj nie"wjedz"na policzki bo efekt bedzie odwrotny natomiast na grzbiecie nosa na艂贸z podk艂ad jasniejszy .Granice podk艂adow delikatnie rozetrzyj(przyda sie ma艂y pedzelek.mozesz takie modelowanie wykonac r贸wniez pudrem brazujacym wtedy nie potrzebujesz ciemniejszego podk艂adu_tylko w tym przypadku trudniej osiagnac naturalny efekt.przed nak艂adaniem pudru brazujacego przypudruj twarz transparentnym- nie powstana plamy. usta maluj b艂yszczacymi i jasnymi b艂yszczykami i unikaj przedzia艂ka na srodku g艂owy (niestety jest zarezerwowany tylko dla osob o bardzo symetrycznych i regularnych rysach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maybelline
DO PLUMMMM- MAM DU呕E OCZY W KSZTA艁CIE MIGDA艁A I D艁UGIE RZ臉SY. NO I MAM GRZYWK臉. JAKI WIEC MAKIJAZ SOBIE DOBRAC ZEBY 艁ADNIE WYGL膭DA膯? NP DO TEJ GRZYWKI? NO I MAM LEKKO KWADRATOW膭 TWARZ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kodeksiara
Mam pytanie odno艣nie brwi. Jedn膮 po艂ow臋 brwi mam ciemn膮 a drugiej prawie nie wida膰. wygl膮da to tak, jakbym sobie wygoli艂a po艂ow臋 brwi. Co mo偶na z tym zrobi膰, 偶eby te brwi si臋 przyciemni艂y? Je艣li je wtrw臋 to odrosn膮 ciemniejsze? Sama nie wiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani nos
dzi臋ki:) Musz臋 wypr贸bowa膰. Strasznie pracoch艂onne si臋 to wydaje. Jak na razie to u偶ywam tylko bardzo jasnych b艂yszczyk贸w, bo przy ciemnych wygl膮da艂o tak, jakbym nie mia艂a ust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
skoro masz duze oczy i jak piszesz o 艂adnym kszta艂cie (kszta艂t migda艂a zosta艂 uznany za idealny kszta艂t oka i w makijazu oka dazymy by go osiagnac} musisz tylko pdkre艣lac to co masz .wskazane jak najbardziej podkreslenie dolnej powieki przy nasadzie rzes .mozesz swobodnie do tego uzywac ciemnych braz贸w grafit贸w lub czerni .przy kwadratowej buzi przyciemniaj pudrem brazujacym kosci rzuchwy a rozjasniaj srodek i konc贸wke brody .do pudry brazujacego uzywaj duzego najlepiejokrag艂ego pedzla i nabieraj na niego odrobine pudru w razie potrzeby dodasz wiecej p贸zniej.nie widze cie na zywo ale zatanawia mnie ta grzywka , przy buzi kwadratoej powinnas unikac poziomych linii przy twarzy zwroc uwage na dekolty lepsze beda w serek lub pod艂uzne ,odpadaja 艂贸deczki i kwadratowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
do pani nos .........bardzo dobre spostrzezenie ciemne szminki pomniejszaja usta i zaostrzaja kontury. modelowanie jest pracoch艂onne ale z czasem dojdziesz do wprawy i zajmie ci to g贸ra10 min.powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kodeksiara
a ja? a ja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maybelline
NIE MAM TYPOWEJ GRZYWKI NA PROSTO. MAM LEKKO NA UKOS. I W艁OSY DO RAMION MOCNO WYSTRZ臉PIONE ZEBY ZATUSZOWAC KOSCI POLICZKOWE. ZASTANAWAIA艁 MNIE TYLKO MAKIJAZ:-) WIELKIE DZI臉KI. jESLI BEDZIESZ MIA艁A JESZCZE JAKIES POMYS艁Y TO NAPISZ PROSZ臉. ZAZWYCZAJ OCZY PODKRESLAM TAK JAK PISSA艁AM NA BR膭ZOWO, DOLN膭 POWIEK臉 PODKRESLAM TROCHE MOCNIEJ NP KREDK膭 CZARN膭 A POTEM J膭 LEKKO ROZSAMROWUJ臉 ZEBY NIE BY艁O ZA MOCNO. USTA MAM DO艢膯 W膭SKIE, G脫RNA WARGA JEST W膭呕SZA OD DOLNEJ. ZAZWYCZAJ PODKRESLAM JE JASNYM R脫呕OWYM B艁YSZCZYKIEM. CHCIA艁ABYM ZEBY BY艁Y WI臉KSZE.JEST NA TO JAKIS CHWYT? KONTUR脫WKA?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
a propo brwi. niestety wyrwanie brwi nie spowoduje tego ze sciemnieja . spr贸buj przyciemnic henn膮, bardziej kosztowna metoda to trwa艂y makijaz brwi ale to musi zrobic sprawdzona osoba.widzia艂am kilka pan po takim zabiegu i wyglada艂y jak by by艂y wiecznie zdziwione na co dzien polecam przyciemnianie brwi cieniem do powiek -spr贸buj mokrym pedzelkiem czesc jasniejsza natomiast suchym pedzelkiem ciemniejsza czesc brwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kodeksiara
szkoda :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak sie malowa膰
je艣li mam okr膮g艂膮 twarz?niezbyt du偶e usta i oczy

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny. A jak uzy膰 kredki do oczu 偶eby oprawa oka by艂a naprawde ciemna?? Cos w stylu Shakiry?? mam taka mi臋ciutka kredke ale niepotrafie jej uzy膰!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
super grzywka na ukos jet bardzo twarzowa. jezeli chodzi o usta to gorna warg臋 obrysuj kontor贸wk膮 ale po zewnetrzej krawedzi ust natomiast dolna po wewnetrzej krawedzi , uzywaj raczej jasnych kolor贸w szminek lub b艂yszczyk贸w, zawsze rozjasniajac odrobine kolor przed na艂ozeniem na g贸rna warg臋 .pamietajcie jasne -powieksza , uwypukla . ciemne _pomniejsza daje wrazenie g艂ebi. ale skoro masz takie 艂adne oczy to ja bym na nich sie skupi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasssmi
witam:) milo, ze poswiecasz swoj czas :) ja mam pytanko jak powinnam uzywac rozu zeby wymodelowac rysy twarzy, mam twarz w ksztalcie gruszki i jakie cienie do ciemnozilonych oczu ? dziekuje i pozdrawaim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
przy okraglej buzi bardzo wazna jest fryzura- najlepiej zeby w艂oski wchodzi艂y na bocze partie twarzy, kt贸re powinnas przyciemniac.przy ma艂ych oczach unikaj zbyt ciemnych kolor贸w i bron boze czarna obw贸dka dooko艂a. najlepsze kolory to : jasne , pastelowe ,rozswietlajace , kontur oka podkreslaj pod linia rzes cienie na sucho .dok艂adnie tuszuj rzesy ciemno brazowym tuszem usta podkresl raczej b艂ysczykami:jasne ,bezbarwne ,opalizujace

Udost臋pnij ten post

a moj problemik??Zostanie rozwazony?? z gory dzieki:* :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
korzystne kolory cieni: brazy , fiolety , r贸ze, morelka no i czerwienie-tylko te cieplejsze r贸偶 nak艂adaj ponizej grzbietu kosci policzkowej kieruj go ku kacikom ust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
powyzsze do jasssmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
ciemna oprawa oka :na g贸rnej powiece rysujesz kreseczke tuz przy lini rzes.idealna kreska zaczyna sie cienka linia i mijajac po艂owe oka staje sie grubsza by zakonczyc znowu cienka linia , dola powieke podkreslasz "po nasadzie rzes" trudne do opisania 艂atwiej pokazac.linie wykonane kredka rozcierasz pedzelkiem z cieniem czarny+bardzo ciemny braz.uprzedzam bardzo trudny makijac oka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra*
witaj,mo偶e dla mnie te偶 znalaz艂aby艣 chwilk臋.Mam ciemne w艂osy,bardzo ciemna opraw臋 oczu, oczy takie granatowe i dosy膰 jasn膮 sk贸r臋,chodzi mi o makijaz ale nie taki codzienny tylko raczej taki wieczorowy,mocniejszy na specjalne okazje.B臋de bardzo wdzi臋czna za pomoc i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
dzieki za mi艂e spedzenie czasu na dzis to tyle pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

mam niebiesko-szare oczy , blad膮 cere, owaln膮 twarz z piegami. dodam ,ze jestem blondynk膮 z ciemnymi wlosami. jaki kolor cienia moze mi pasowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka09
sorry sandra jutro odpisze na twoje pytanko bo niestety obowiazki wzywaja ale na pewno odezwe sie pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneh
mam pytanie mam dosy膰 jasn膮 karnacj臋, w艂osy blond 艣redni,oczy niebiskie,Jaki kolor podk艂adu i cieni pasowa艂 by mi do mojej twarzy>

Udost臋pnij ten post